-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.721
Merhaba; bende 26 günde bir düzenli olarak adet oluyorum. (21 gün ile 35 gün arası adet olmak normal sayılıyor) Benimde senin gibi 2 günde bir normal şekilde kanamam geliyor 3 . gün ayrım gün geliyor öğleden sonra kesiliyor ve 4. gün kahverengi olarak geliyor. ( günde 4 ped değiştirmek kanama için normal sayılıyormuş)
ovü testi kullandım 12 gün yumurtlama dönemime denk geliyor (akıntılarımda o güne denk geliyor) Bence bunları hiç kafana takma adet bittikten sonra 2 günde bir çalışmaya başlayın ( spermler 48 saat yumurta 12-24 saat yaşadığı için gün aşırı uygunmuş) adet olana kadar da devam et çalışmaya inş bebişin olur
geldim kuzum günaydın nıye takılmıyormuşsun hayırdır bebişten ne haber varmı gelişmeler
foruma hergün takılıyorum cnm da konuda tanıdık kimse kalmadı öyle bakıp çıkıyordum ....bebişin gelmeye niyeti yok vallahi kendi haline bıraktım bir süre bu arada diyet ve spora devam.tabi önemli günlerede dikkat ramazanda da nasıl olacaksa ....
kızlar selam yine ben belki başınızı ağrıtıyorum ama ben işin içinden çıkamadım bide siz baksanız bunlar benim ovu testlerim sizce ben yumurtladım ve bu hala devam mı ediyor yoksa çatlamışmıdır?Eki Görüntüle 756973 :18::18:
aynen öyle olmuş belfücüm zaten eskı formunada hemen döndü maşallah
ınan canım benım enınde sonunda rabbım mucizemizi yollayacak bak bende hamıle kalabılıyorum ama kaybedıyorum her zaman hayırlısı olsun ınsallah
canım benım bugünle beaber 4 gün ust uste ilişkiye gir ve sakın kacırma bugün ayrıca yataktan hemen kalkmabol sans
Suaycım nasılsın nete giremiyorum ne zamandır. Belfü nasıl bebişide kocaman olmuştur.
hayatcım canım benım ben cok ıyıyım hamişim inş. bu sefer rabbım yüzümü güldürür 9 haftalık daha belfüye bıle söylemedim duysa öldürür benı ama ona sürpriz yapacağım doktordan ultrason resmı alıp göndereceğim
afra kocaman oldu teyzesi 6,5 aylık oldu parklara bıle gidiyor annesiyle bal bal sen nasılsın bebiş nasıl dualrını ksık etme ne olur rabbım bu bebeğimi sağlıkla kucağıma versin inşallah
suay gözün aydın cnm bebişini bu sefer kucağına alırsın inşallah
hayatcım canım benım ben cok ıyıyım hamişim inş. bu sefer rabbım yüzümü güldürür 9 haftalık daha belfüye bıle söylemedim duysa öldürür benı ama ona sürpriz yapacağım doktordan ultrason resmı alıp göndereceğim
afra kocaman oldu teyzesi 6,5 aylık oldu parklara bıle gidiyor annesiyle bal bal sen nasılsın bebiş nasıl dualrını ksık etme ne olur rabbım bu bebeğimi sağlıkla kucağıma versin inşallah
suay gözün aydın cnm bebişini bu sefer kucağına alırsın inşallah
suaycım Allah bebeğini sana bağışlasın canım herşey yolunda olcak bu sefer korunurken bile bak Allah isteyince oluyomuş iyi düşün canım Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ayyy hiç sorma bu sıcakda cok kötü oluyor ya bende spor yapıyorum hergün 50 mekik ve plates yapıyorum artık bız senınle bayram sonuna kadık deseneya gurbet nerelerde bayadır yok cadı onun durumlar ne bebiş varmı ınaşallah bızımde gelecek mucizelerimiz
geldim geldim canim benimmmmm
haftaya amaliyatim var insAllah septumu alacaklar 3 ay korunucam insAllah
sonrada bebsim gelecek Allahim herkese nasip etsin tattirssin bu duyguyu insAllah
guzelim sen ne yâptin ozel msj da attim
kizlarin hepsini ozeldim inan
evt canım olacağa çare yok dediğin gibi Rabbim herşeyin en iisini bilir sana bişey anlatayım evli bi çiftin çocuğu olmuyomuş kadından kaynaklı çokda istermiş çocuğu olsun eşinden ayrılıyo başka biriyle evleniyo çocuğu oluyo büyüyü babasına yapmadığı kalmıyo arkadaşları soruyo sen çok inançlı bi adamsın neden oğlun böyle diye diyoki adam ben Allahtan sadece çocuk istedim hayırlısını istemedim diyo
Rabbimin bi bildiği mutlaka vardır en doğru zamanda nasip eder herşeyi bu sefer herşey çok güzel olcak dularım seninle canım
teşekkürler fatmacım ınan bizim içinde sürpriz oldu canım korunurken oldu rabbım isteyince herşeyı nasip ediyor inşallah sağlıkla gelir yavrum rabbım bu sefer yüzümü güldürür darısı başına canım benım