- 17 Haziran 2013
- 317
- 19
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.661
Eki Görüntüle 739781
kızlar buda 18.günümn testi anlam veremedim.14.gün koyu oldu çalışmaya yaptık 15 gün yapmayıp 16.gün tekrar yaptık.ama benim testlerim halen bu şekilde çıkıyor.normalde tek çizgi olması gerekmezmiydi.((((
Canım, sperm kalitesinin düşmemesi için doktorlar iki günde bir yapın diyorlar. Ama sen şimdi ara günde yapmazsın aklın falan kalır onu bilemem.. Sen iyi düşün ona göre karar ver arkadaşım.biz ilk koyu çizgi çıktığında yapmıştık.3gün boyunca koyu çizgiler devam etti. Bir de 3. Gün yapmıştık. Ama 2.günde yapsamıydık acaba diye ağde aklımda kalmıştı..
deneme yapabılrısın yarında yaprsın bugunlerı kacırmamak onemlı ama sperm kalıtrsı dersen 1 gun ara verebılrıısn tercıh senın
ovu gunlerının sonrasındada pozıtıf gosterıyor hamıle oldugunda bıldıgım kadarıyla..
benimde aynı şekilde başka bir topikte yazmıştım bilgisi olan var mı diyeanlayamadığım gitti
bende anlam veremedimya ama bende işimi garantiyi almak adına gün aşırı ilişki yaşıyorum artık Rabbime kaldı canmm
Eki Görüntüle 739781
kızlar buda 18.günümn testi anlam veremedim.14.gün koyu oldu çalışmaya yaptık 15 gün yapmayıp 16.gün tekrar yaptık.ama benim testlerim halen bu şekilde çıkıyor.normalde tek çizgi olması gerekmezmiydi.((((
Eki Görüntüle 740968
kızlar merhaba ben ara ara burda ovü testlerimi paylaşıyorum.adetim düzensiz olması nedeni ile hergün yapaya özen gösteriyoru.daha önce yazılarımdada paylaşmıştım ovü testimin 14 günün oldukça koyu yakladım ve değerlendirdim.ancak 14.gunden sonra yapmış olduğum testlerde ne çok koyu çok silik olmasada 2 çizgi şeklinde olmaya devam etti.mesela bu 19.günümün testi ne çok silik ne çok koyu ortası testlerin bu şekilde çıkması sizce normalmidir.açıkçası bu ay ilkkez kullanmaya başlamıştım ovü testinin bebek sahibi olmayı tabiki herkes gibi eşimle bizde çok istiyoruz.2 yıllık evliyiz.Eeğer içimi rahatlatıcak birşeyler söylerseniz çok sevinirim.şimdiden sağlıcakla kalın görüşmek üzere :)
Kizlar slm.ilk kez ovu testi bugun kullandim ve adryimin 11.gunu ve iki cizgide koyu çıktı. Simdi ben yumurtluyormuyum yada bu ksdar erken degilmi anlamadim ya yadimci oljn
Eki Görüntüle 742196
kızlar merhaba bunlar benim dizi dizi ovü testlerim
Eki Görüntüle 742195
Bu da son testim çizgi silikleşti... ama öncekiler aynı koyulukta olmadı normal mi?
Birde 11/06-13/06-15/06-17/06 ve 19/06 da çalışma oldu inşallah tutmuştur....
Canim iliski tarihleri guzel yani birer gun arayla olmasi cunku doktorlarindan sperm
Kalitesi icin onerileri bu sekilde zaten spermler rahimde 48-72 saat arasi yasiyor normal
Zamanlama benim senden daha koyu cikmisti 14.gnm ama ben hala devam ediorm
İliskilere senin 19 undani koyu gibi hayirlisi hakkimizda
Evet bana da doktor 2 günde bir dedi ama bazı arkadaşlar hergün çalıştığını ve hamile kaldıklarını söylüyorlar o zaman da içim huzursuz oluyo acaba öyle mi yapsam diye... en son 19/06 da koyulaştı (ikiside aynı olmadı ama diğer günlere göre koyuydu) 20/06 ve 21/06 da test yaptığımda görülmeyecek kadar silikti bende çalışmayı bıraktımhayırlısı artık batı beklicez
Canim takma kafana benimde 2 nci denemem takmiyorum yani olacagi varsa olur adetini bekle benm 3 temmz az kaldi gibi gelio :) ama doktorun dedigi yapmakta fayda var gercekten zaten hergun olunca degisen birsey olmuo bana gore insallah Rabbim bizede gosterecek :) sen kac yillik evlisin