- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.621
Yumurtlamanda Yanlış giden birşey olduğunu düşünmüyorum. Bir yanlışlık varsa o da ovülasyon testlerini yanlış yorumlaman ile ilgili olabilir.iki tane koyu çizgi olunca değerlendirmeyi ihmal etme canım. Umarım herşey istediğin gibi olur. Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin İnşallah.(diğer ovülasyon testi başlığına da bir açıklama yaptım senin için. Onu da okursun canım)
Hepimiz için hayırlısı olsun canım. Allah'ım hepimizin gönlüne göre hayırlısından sağlıklı sıhhatlisinden versin İnşallah.sagol bitanem bitdi zaten artik yapmiyicam kendi haline brakicam herseyi
kızlar dün ve bugün koyu çizgiyi gördüm ve dün akşam çalışma oldu.çalışmaları 3 gece daha sürdürsem yeter mi,bir de ilişkiden sonra tuvalet ihtiyacım oluyor dün gece yine oldu ilişkiden 1.5 saat sonra tuvalete gittim ve sperm aktı ya boşa mı gitti çalışma acaba
ben o yüzden önce lavaboya gidiyorum sonra yatakodasınaama giden gitmiştir zaten doğru adrese illaki akacak birazı canım tıkayamayız sonuçta
yukarıda arkadaş da aynı soruyu sormuş ama yazmadan edemeyeceğim. benim adetlerim düzensiz olduğunda bu ay ovulasyon testi denemek istedim. Geç adet olduğum için ne kadar geç yaparsam testi o kadar iyidir diye düşündüm. ve 14. gün- 15. gün - 17.gün ve 20. gün olmak üzere 4 test yaptım. 14 ve 15. günler silik ( belirsiz değil koyu da sayılmaz) 17. gün çok dikkatli bakılmadan anlaşılmayacak kadar belirsiz.
20 .gün ise 14. günden daha belirgin ama tam koyu da değil. Şimdi bu nasıl bir şey ben 2. kez mi yumurtluyorum. Yoksa kist mi oldu acaba?
bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
bazen olabiliyor cnm ya geç yumurtluyorsun yada 2.kezde yumurtlamış olabilirsin.
Eki Görüntüle 737960 kızlar merhaba benim yaptığım ovülasyon testi resmi yukarıda 14.gün diğer günlere göre daha koyu yakalım bu nedenle çalışmaya başladım gerçi öncesindede çalışıodukda neyse 15.gün ve 16 gün tekrar testi tekrarladımda halen 2.ci çizgi silik çıkmaya devam edio benim anlamadığım sadece1.gün mü koyu çıkıo bu test normalde 15.16dada çatlamaya göre koyulaşması gerekmezmiydi lütfen yorumlarınızı bekliorum..[/
bende yaptım aynı testen.15-16.gün iki gün çok koyuydu.ertesi gün yaptığım testte silik çizgi vardı.sonuç ne olacak bakalım.hayırlısı artık.
kızlar dün ve bugün koyu çizgiyi gördüm ve dün akşam çalışma oldu.çalışmaları 3 gece daha sürdürsem yeter mi,bir de ilişkiden sonra tuvalet ihtiyacım oluyor dün gece yine oldu ilişkiden 1.5 saat sonra tuvalete gittim ve sperm aktı ya boşa mı gitti çalışma acaba
ilk once merhabalar herkese... 9 cu gunden ovi testi yapiyorum silikdi 13 cu gun ikiside ayni koyulukta oldu 14 cu gun biraz silik 15 gun yine koyu 17.18(cok silik).19.(silik) yani bugune kadar silik yumurtlama bitdise neden hala silik neden neqatif deyil bilen varmi benim gibi testi silik cikib hamile kalan varmi peki? bu kotu birseymi lutfen beni aydinlatinsiviya da dikkat ediyorum
Eki Görüntüle 737960 kızlar merhaba benim yaptığım ovülasyon testi resmi yukarıda 14.gün diğer günlere göre daha koyu yakalım bu nedenle çalışmaya başladım gerçi öncesindede çalışıodukda neyse 15.gün ve 16 gün tekrar testi tekrarladımda halen 2.ci çizgi silik çıkmaya devam edio benim anlamadığım sadece1.gün mü koyu çıkıo bu test normalde 15.16dada çatlamaya göre koyulaşması gerekmezmiydi lütfen yorumlarınızı bekliorum..[/
bende yaptım aynı testen.15-16.gün iki gün çok koyuydu.ertesi gün yaptığım testte silik çizgi vardı.sonuç ne olacak bakalım.hayırlısı artık.
Anladım canım normalde forumda okuduğum bazı arkdaşlarım testleri ilk güne göre diğer günlere koyulaşıyordu.kafam karıştı bu nedenle 1.günlük kkoyu olması yeterlimi ?
Arkadaslar bende ovulasyon denedim ve ilk denemede hamile kaldim 14. gün diger cuzgiye göre biraz acikti ve ertesi gün tekrar yaptim iki cizgi ayni koyuluktaydi 14. ve 15. gün iliski oldu ve korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim kullanmamin sebebi adetim düzendizsi riske atmadan ilk ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirlemek istedim Allah gönlüme göre verdi Allahim sizin göbisleride doldursun
Eki Görüntüle 738173
kızlar lütfen birileri yorumlasın çok heyecan içindeyim yumurtaladım sanırım ama 15 ve 16 günlerde iniye silikleşti yine.sadece 1.güncükmü yumurtladım ben anlayamadım .yardımlarınızı rica ediyorum.
Evet canim yumurtlamissin genelde bi kere cok koyu cikiyo bendede 14. ve 15. gün olmustu ama ilki biraz silik digeri seninki gibi tam koyu cizgiydu ilk gün ve ertesi günü degerlendirmen gerekiyor ovulasyon testi kesin sonuclar veriyor
normalde benimde adetlerim düzensiz 2 aydır denedik olmadı bu ayda ovüyle deneyelim dedik.ancak kırmızıyı gördüğüm gün yaptım.meniler 48 saat yaşadığı için diğer günü es geçip diğer gün yaptık yani doktorun tavsiyeside o şekilde 1.er gün arayla olması spermin kalitessi ve hızı açısından önemliymiş.yani şansımı kaybetmiş sayılmam heralde dimiiayse8607