ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

sagol bitanem bitdi zaten artik yapmiyicam kendi haline brakicam herseyi

kızlar dün ve bugün koyu çizgiyi gördüm ve dün akşam çalışma oldu.çalışmaları 3 gece daha sürdürsem yeter mi,bir de ilişkiden sonra tuvalet ihtiyacım oluyor dün gece yine oldu ilişkiden 1.5 saat sonra tuvalete gittim ve sperm aktı ya boşa mı gitti çalışma acaba

ben o yüzden önce lavaboya gidiyorum sonra yatakodasına ama giden gitmiştir zaten doğru adrese illaki akacak birazı canım tıkayamayız sonuçta

ben o yüzden önce lavaboya gidiyorum sonra yatakodasına ama giden gitmiştir zaten doğru adrese illaki akacak birazı canım tıkayamayız sonuçta

:)canım bende gidiyorum hemde dün bir gittim lavaboya sonra yarım saat bekledim tekrar gittim ve sonra gittim yatakodasına ama yine de geliyor ilişkiden sonra aksilik işte inşallah gidenler yerine gitmiştir dediğin gibi.

Kızlar,
13 ve 14. günlerde ikinci çizginin gayet koyu olmasından yumurtladığımı anlamış bulunuyorum.Ancak daha sonra yapmaya devam ettiğimde ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı.Sizce bu ne demek?Artık gün aşırı denemesem mi?Ya da hamile kalındığı zaman ikinci çizgi nasıl oluyor?Tamamen kaybolacak mı yoksa çift çizgi mi olacak?Aaaayyy ne zormuş yahu,üniversitede finallere bu kadar kafa yormadım :)
Batım 28 Haziran,çok ama çok heycanlıyım.Mübarek saat Allah hepimizin muradını versin inşallah...

yukarıda arkadaş da aynı soruyu sormuş ama yazmadan edemeyeceğim. benim adetlerim düzensiz olduğunda bu ay ovulasyon testi denemek istedim. Geç adet olduğum için ne kadar geç yaparsam testi o kadar iyidir diye düşündüm. ve 14. gün- 15. gün - 17.gün ve 20. gün olmak üzere 4 test yaptım. 14 ve 15. günler silik ( belirsiz değil koyu da sayılmaz) 17. gün çok dikkatli bakılmadan anlaşılmayacak kadar belirsiz.
20 .gün ise 14. günden daha belirgin ama tam koyu da değil. Şimdi bu nasıl bir şey ben 2. kez mi yumurtluyorum. Yoksa kist mi oldu acaba?

bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

bazen olabiliyor cnm ya geç yumurtluyorsun yada 2.kezde yumurtlamış olabilirsin.

kızlar merhaba benim yaptığım ovülasyon testi resmi yukarıda 14.gün diğer günlere göre daha koyu yakalım bu nedenle çalışmaya başladım gerçi öncesindede çalışıodukda neyse 15.gün ve 16 gün tekrar testi tekrarladımda halen 2.ci çizgi silik çıkmaya devam edio benim anlamadığım sadece1.gün mü koyu çıkıo bu test normalde 15.16dada çatlamaya göre koyulaşması gerekmezmiydi lütfen yorumlarınızı bekliorum..

ben o kadar saat bekleyemiyorum.10-15 dk kadar beklerim.ilk çocuğumda oakadar da beklemiyordum ama ilk ay hemen hamile kaldım.

bildiğim kadarıyla kanda diğer günler de çok az LH hormonu bulunuyor.ama yumurtlama zamanı o hormon tavan yapıyor.yani yumurtlama zamanı koyu cizgi diğer günler silik çizgi oluyor.

Arkadaslar bende ovulasyon denedim ve ilk denemede hamile kaldim 14. gün diger cuzgiye göre biraz acikti ve ertesi gün tekrar yaptim iki cizgi ayni koyuluktaydi 14. ve 15. gün iliski oldu ve korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim kullanmamin sebebi adetim düzendizsi riske atmadan ilk ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirlemek istedim Allah gönlüme göre verdi Allahim sizin göbisleride doldursun

çok sevindim canım senin adına hayırlısıı olsun kısmet artık bizim başımıza :)

Evet canim yumurtlamissin genelde bi kere cok koyu cikiyo bendede 14. ve 15. gün olmustu ama ilki biraz silik digeri seninki gibi tam koyu cizgiydu ilk gün ve ertesi günü degerlendirmen gerekiyor ovulasyon testi kesin sonuclar veriyor

Evet canim yumurtlamissin genelde bi kere cok koyu cikiyo bendede 14. ve 15. gün olmustu ama ilki biraz silik digeri seninki gibi tam koyu cizgiydu ilk gün ve ertesi günü degerlendirmen gerekiyor ovulasyon testi kesin sonuclar veriyor

normalde benimde adetlerim düzensiz 2 aydır denedik olmadı bu ayda ovüyle deneyelim dedik.ancak kırmızıyı gördüğüm gün yaptım.meniler 48 saat yaşadığı için diğer günü es geçip diğer gün yaptık yani doktorun tavsiyeside o şekilde 1.er gün arayla olması spermin kalitessi ve hızı açısından önemliymiş.yani şansımı kaybetmiş sayılmam heralde dimii ayse8607

Bilemiyorum ki bende burdaki yazilardan ögrenmistim deneyenler ilk gün ve ertesi günü öneriyorlar ama diger günde olur heralde bu ay olmazsa ilk ve ertesi günü dene ben öyle yaptim benimde adetim düzensizdi güvenemedim bilmiyordum ne zaman yumurtlarim diye ilk defa bu gecen ay düsündük bebis 8 mayista adet oldum 22 23 mayis yumurtlama ve iliski suan hamileyim Allahim sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…