ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Eki Görüntüle 737960 kızlar merhaba benim yaptığım ovülasyon testi resmi yukarıda 14.gün diğer günlere göre daha koyu yakalım bu nedenle çalışmaya başladım gerçi öncesindede çalışıodukda neyse 15.gün ve 16 gün tekrar testi tekrarladımda halen 2.ci çizgi silik çıkmaya devam edio benim anlamadığım sadece1.gün mü koyu çıkıo bu test normalde 15.16dada çatlamaya göre koyulaşması gerekmezmiydi lütfen yorumlarınızı bekliorum.. :KK43::KK43:

cnm aynısı bende de oldu bende de 15. hazıran çift çizgi oldu 16 sında tekrar tek çizgiye düştü.....ben hala devam eıdyorum yapmaya ne olur ne olmaz dıye.....senınle aynı durumdayız yanı.....

Bilemiyorum ki bende burdaki yazilardan ögrenmistim deneyenler ilk gün ve ertesi günü öneriyorlar ama diger günde olur heralde bu ay olmazsa ilk ve ertesi günü dene ben öyle yaptim benimde adetim düzensizdi güvenemedim bilmiyordum ne zaman yumurtlarim diye ilk defa bu gecen ay düsündük bebis 8 mayista adet oldum 22 23 mayis yumurtlama ve iliski suan hamileyim Allahim sanada nasip etsin

Çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.darısı artık benim başıma benmde 3 mayıs adet başlangıcı işte 16 haziranda yumurtladım artık temmuz 3ü beklicez ama bu ara sıkı tutuyorum çalışmaları kısmet artık rabbim ne zamn uygun derse :)

cnm aynısı bende de oldu bende de 15. hazıran çift çizgi oldu 16 sında tekrar tek çizgiye düştü.....ben hala devam eıdyorum yapmaya ne olur ne olmaz dıye.....senınle aynı durumdayız yanı.....

aynen canım bende her ihtimale karşı devam ediyorum o nedenle testleri yapmaya.kısmet belkide o koyu renkte oldu işte beklicez artık cornella haberleşelim durumları :)

iyi akşamlar arkadaşlar tükürük ile ovulasyon testi kullanan var mı acaba aranızda? ben ilk kez bu ay aldım deniyorum adetimden itibaren her gün denedim 17. ve 18.günler eğrelti desenlerini gördüm.Ondan önce yoktu.Sonra aradan zaman geçince 23.gün yine yaptım o gün de vardı.Ama o gün çok rahatsızlandım gece acile gittik vajinit başlamış doktor ultrasonda yumurtamın görünmediğini büyük ihtimalle çatladığını söyledi.Şimdi aklıma takılan soru şu:
Bu test tükürükteki östrojen seviyesini ölçüyor yani vücutta östrojen artmışşa tükürükteki tuz oranı artıyor ve eğrelti desenleri çıkıyor.Yumurtam olmadığı halde neden bu desenler çıkar? Ayrıca bugün 31.günüm yine eğrelti desenleri görünüyor.(ben 35 günde bir adet oluyorum) Bazı sitelerde okudum diyor ki:
yumurta döllenmezse östrojen ve progesteron hızla düşer ve adet başlar, döllenirse bu iki hormon yükselmeye devam eder.
Acaba gebeliğini bu testlerle öğrenen oldu mu? Acaba gebe kalınınca vücuttaki östrojen bu teste yansır mıki? Hiç başına böyle bir şey gelen var mı? Bu benim 4.denemem.İlk ay kimyasal gebelik yaşadım.

Kizlar dogum yaptim sezaryen oldu.bebisim iyi cok sukur.bende dikis agrilariyla ugrasiyorum.allahım bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin.
Suay gurbet nerdesiniz giremiyorum nete her zaman.

Eki Görüntüle 738173

kızlar lütfen birileri yorumlasın çok heyecan içindeyim yumurtaladım sanırım ama 15 ve 16 günlerde iniye silikleşti yine.sadece 1.güncükmü yumurtladım ben anlayamadım .yardımlarınızı rica ediyorum.

canım 14 gun kı remı cok mu gec cektın cunku sararmıs.14.gun baya koyu gorunuyor muhtemelen 14.gun gece yada 15 .gun catlamıstır yumurtan.yumurtalam zaten 1 gun olur tatlım ıkı cızgının belırgın oldugu gunlerde denemen oldysa ıns hamıssındır

Kizlar dogum yaptim sezaryen oldu.bebisim iyi cok sukur.bende dikis agrilariyla ugrasiyorum.allahım bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin.
Suay gurbet nerdesiniz giremiyorum nete her zaman.

oy bıtanm benım bebeğim tebrık ederim yiğenımı benım için öp 41 maşallah dişik yerini nemli tutma sureklı kuru kalsın tekrar tevrık ederim darısı başımıza :nazar::nazar::KK54:

canım 14 gun kı remı cok mu gec cektın cunku sararmıs.14.gun baya koyu gorunuyor muhtemelen 14.gun gece yada 15 .gun catlamıstır yumurtan.yumurtalam zaten 1 gun olur tatlım ıkı cızgının belırgın oldugu gunlerde denemen oldysa ıns hamıssındır

yok yaptıktan 5 dakika içinde çektim zaten ilk 5 dakikadaki rengi dikkate alın diyor testte .evet canım çizgiyi gördüğüm gün deneme yaptık ertesi günü es geçip 16.gün tekrar yaptık nasip artık beklemedeyiz inşallahh :)

$fotograf.JPG
kızlar buda 18.günümn testi anlam veremedim.14.gün koyu oldu çalışmaya yaptık 15 gün yapmayıp 16.gün tekrar yaptık.ama benim testlerim halen bu şekilde çıkıyor.normalde tek çizgi olması gerekmezmiydi. :KK43:((((

oy bıtanm benım bebeğim tebrık ederim yiğenımı benım için öp 41 maşallah dişik yerini nemli tutma sureklı kuru kalsın tekrar tevrık ederim darısı başımıza :nazar::nazar::KK54:

sağol canım benim inşallah en kısa zamanda darısı başına.kontroller nasıl gidiyor soramadım uzun zamandır.iyisin umarım

sağol canım benim inşallah en kısa zamanda darısı başına.kontroller nasıl gidiyor soramadım uzun zamandır.iyisin umarım

iyiyim kuzum kontroller ıyı genetık sonuclarım cıktı bu c.tesi eşimle gideceğiz kromozom testti yaptırmıştık eşimle onlarda temız cıktı c.tesi genetık doktoruna gıdeceğiz sanırım bebekte sıkıntı var cinsiyetı erkekmış sağlıklı olsunda önemlı olan o benım icin bebeğinle sana guzel zamanlar dılerım kendıne dıkkat et bebeği emzirirken dızıne yastık koy dikişlerin acımaz bırde bol bol rezene iç hem sutun cogalır hem zayıflarsın :KK54:

slm kızlaar ben geçen ayda ovu.testi kullanmıştım labaquik marka ama malesef gebe kalamadım bu ayda kullandım bu testleri bugün 2. çizgi koyu çıktı fakat alttan ve üstten çok çok az silikti dün ilişki oldu bugünde olsunmu yoksa yarınımı bekliyim yarın tam 2. çizgi koyu çıkar sanırım kızlaar ne yapayım bana akıl verin şimdiden teşekkürleeer:KK54:

slm kızlaar ben geçen ayda ovu.testi kullanmıştım labaquik marka ama malesef gebe kalamadım bu ayda kullandım bu testleri bugün 2. çizgi koyu çıktı fakat alttan ve üstten çok çok az silikti dün ilişki oldu bugünde olsunmu yoksa yarınımı bekliyim yarın tam 2. çizgi koyu çıkar sanırım kızlaar ne yapayım bana akıl verin şimdiden teşekkürleeer:KK54:
Canım, sperm kalitesinin düşmemesi için doktorlar iki günde bir yapın diyorlar. Ama sen şimdi ara günde yapmazsın aklın falan kalır onu bilemem.. Sen iyi düşün ona göre karar ver arkadaşım.biz ilk koyu çizgi çıktığında yapmıştık.3gün boyunca koyu çizgiler devam etti. Bir de 3. Gün yapmıştık. Ama 2.günde yapsamıydık acaba diye ağde aklımda kalmıştı..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba.ilk defa ovulasyon testi kullanicam.hangi saatlerde yapmam gerekiyor?
Ovulasyon testinin içinden çıkan kullanma kılavuzunda yazıyor olması lazım canım. Benim bildiğim, sabah idrarıyla yapılmamalı. Ve ilerleyen saatlerde hangi saatte yaptıysan hergün o saatte devam edilmeli. Testi yapmadan 2saat önce de sıvı tüketilmemeliymiş..:KK45:

Benim sorumda ovülasyon testini deneyip hamile kalan arkadaşlara... Bilenler yanıtlarsa çok seinirim.. Konuda yazılan sayfalar bayağı bir kabarık. Belki yazıyordur ama ben bulamadım :26:
Ovülasyon testinden bazı arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmişler.. Onu nasıl anlıyorsunuz?kaçıncı günden itibaren ovülasyon testinde hamile olunduğu anlaşılıyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.. :KK16:

deneme yapabılrısın yarında yaprsın bugunlerı kacırmamak onemlı ama sperm kalıtrsı dersen 1 gun ara verebılrıısn tercıh senın

Benim sorumda ovülasyon testini deneyip hamile kalan arkadaşlara... Bilenler yanıtlarsa çok seinirim.. Konuda yazılan sayfalar bayağı bir kabarık. Belki yazıyordur ama ben bulamadım :26:
Ovülasyon testinden bazı arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmişler.. Onu nasıl anlıyorsunuz?kaçıncı günden itibaren ovülasyon testinde hamile olunduğu anlaşılıyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.. :KK16:

ovu gunlerının sonrasındada pozıtıf gosterıyor hamıle oldugunda bıldıgım kadarıyla..

regline yakın koyu çizgi çıkıyor hamile olunca.ama sen kafana takma bırak ovulasyon testi yapmayı günün geçince gebelik testi yaparsın.ovulasyonda koyu çizgiyi görüp hamile çıkmayanda var seni yanıltmasın.

X