-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.601
hmm anladım canım benim test az oldugu ıcın adetın 11.günü basladm
bende 30 lu almıştım...bugun adetımın 12. gunu......batın 12. gunu yanı.....
benimde bugun 12.günü aynıyızz:)
MERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
slm kızlar ben geldim...ovulasyon testine başladım bugün 2inci testi yaptım ama hala ikinci cizgi silik cıkıyorkoyulasacak mı acaba
Merhaba kızlar,
Bende 3.ay olacak oluvasyon testi kullanıyorum...yumurtlama dönemi içindeyim..fakat benim test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor. Kontrol çizgisiyle aynı veya daha koyu çıkması gerekmiyormu? Bilgisi olan yardımcı olsun. Ben adetin 17-18 günleri yumurtluyorum.
melissa85 benim sorumu ve senin sorunu pek ciddiye alan olmamış burda. Arkadaşlar kendi aralarında sohbet halindeler.
Ben bildiğim kadarıyla senin soruna cevap vereyim.
Kontrol çizgisi ve test çizgisinin koyulukları eşit olması gerekiyor yumurtlama olayı olduğunda. Ben internetten laboquick sipariş etmiştim. 13.gün yumurtlama olayım gerçekleşti. İki tane koyu çizgi çıktı. Arkadaşlar bir markadan bahsediyorlardı. Eczaneden alıyorlarmış,pembe bir kutusu var. İçinde 5tane mi ne var. Onda test çizgisinde hep silik şekilde bahsedilmiş. Pek memnun değillerdi sanırım. Sen bu konu ile ilgili olan başlıkları bir kurcala oku istersen.
umarım Allah'ımızın izniyle en yakın zamanda bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın..
Teşekkürler, soruma cevap verdiğin için..bende laboqıick markası kullanıyorum amin güzel dileklerin için..Senin sorunu neydi?
Sorum buydu canım13.gün 22.00da yaptığım testte kopkoyu çift çizgiyi gördüm. 14.günümde de koyu çiftçizgi çıktı. Bugün 15. Gün. bu sefer çok koyu değildi ama "c ve t "ikisi de aynı koyuluktaydı. Yumurtlama zamanı kaç gün sürüyor? Biz ilk 13. Gün ilişkide bulunduk.14. Günde bulunmadık. Bugünde15. Gün.devam ediyormudur bu yumurta olayı acabaDün yapmadığımız için biraz pişmanlık duyuyorum. :18: Hergün ilişkide bulununca da sperm kalitesi düşüyormuş. Nasıl olacak bilemedim.
Bilgisi olan bir arkadaşım varsa çok minnettar kalırım.
Sorum buydu canım
ilk once merhabalar herkese... 9 cu gunden ovi testi yapiyorum silikdi 13 cu gun ikiside ayni koyulukta oldu 14 cu gun biraz silik 15 gun yine koyu 17.18(cok silik).19.(silik) yani bugune kadar silik yumurtlama bitdise neden hala silik neden neqatif deyil bilen varmi benim gibi testi silik cikib hamile kalan varmi peki? bu kotu birseymi lutfen beni aydinlatinsiviya da dikkat ediyorum
Hayırlı olsun hepimiz için İnşallah. Teşekkürler cevabın içinDiğer topiklerde okududuğum kadarıya oluvasyondan sonrada çift çizgi çıkıyorsa hamilelik gerçekleşmiş olabilir diyorlar. Bende sadece 2 gün çift çizgi görünüyor normal koyulukta. Çift çizgiyi gördükten sonra silikleşene kadar çalışma yapmak gerekiyor. Tabii sperm kalitesi düşebiliyor.
13. gündei olan koyuluktan sonra 14. Gün silik çıkıp, 15. Gün nasıl koyu gözükebiliyor? Benim bu konuda bir bilgim yok arkadaşım. Çalışmaları aksatma senilk once merhabalar herkese... 9 cu gunden ovi testi yapiyorum silikdi 13 cu gun ikiside ayni koyulukta oldu 14 cu gun biraz silik 15 gun yine koyu 17.18(cok silik).19.(silik) yani bugune kadar silik yumurtlama bitdise neden hala silik neden neqatif deyil bilen varmi benim gibi testi silik cikib hamile kalan varmi peki? bu kotu birseymi lutfen beni aydinlatinsiviya da dikkat ediyorum
insallah hamile kalirim bu ay bakalim evet deyerlendirdim hepsiniOluvasyon tesleri hamile kişilerde pozitifi gösterdiği söyleniyor. Umarım pozitif günleri değerlendirmişsindir.
13. gündei olan koyuluktan sonra 14. Gün silik çıkıp, 15. Gün nasıl koyu gözükebiliyor? Benim bu konuda bir bilgim yok arkadaşım. Çalışmaları aksatma senHepimiz için hayırlısı neyse o olsun İnşallah
insallah hamile kalirim bu ay bakalim evet deyerlendirdim hepsini
canim 13 cu gun en koyusu qaliba ama 14 cu gun silik 1 gun koyu cikti 15 ci gun 14 cu gunden koyu bu ne demek simdi yalnis geden birseymi var sence yumurtlamamda? :26: