- 5 Mayıs 2013
- 90
- 6
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.581
mrb arkadaslar size bir sorum olacak.. bugun ilk defa ovulasyon testımı yaptımm.ıkıncı cızgı silik bir şekilde cıktı.bu ne demek yumurtlama günüm mu yaklasıyo.yanı koyulasacak mı bu gıt gıde.bir de..ilk gunum oldugu için heycan yaptım ümitlendim biraz.. bugun calısma yapmam gerekır mı sizce?? lh hormonum ılk yapısta böyleyse gün gectıkce artacak mı lh hormonu
mrb tubish bugün bende sen gibi ikinci çizgiyi silik gördüm ve ilk yapışımdı. sanırım yumurtlama zamanının yakın olduğunu haber veriyor. bu haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor. eğer tutarsa aynı dönem olacağız :))
hayır kullanım klavuzunda yazıyor silik çizgi negatıf demek....yumurtlamanın yakın olduğunu göstermiyor cunku her gun silik çizgi çıkıyor.....bu gebelik testı gıbı değil.....yumurtlamanın olacağı zaman ıkısı de aynı koyulukta olacakmış......kullanım klavuzunu tekrardan okuyun......
bugün benim de merak ettiğim konu buydu aslında hep mi silik çıkıyor ben kullanan arkadaşlarıma sordum yakın o zaman dediler kullanma kılavuzunda dediğiniz gibi silik negatif bi kaç gün takip edince daha net anlaşılır galiba öyle değil mi ?
ben adetım bıttıgınden berı yapıyorum (ilkkez kullandığım için hemen başladım) hep silik çıktı...bende bı tuhaf oluyorum silik çıkınca sankı hamıleymıssın gıbı hıssedıyorsun.....ama maalesef.......
2 sınınde hemen hemen aynı koyulukta olması lazım.........
mrb tubish bugün bende sen gibi ikinci çizgiyi silik gördüm ve ilk yapışımdı. sanırım yumurtlama zamanının yakın olduğunu haber veriyor. bu haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor. eğer tutarsa aynı dönem olacağız :))
bugün benim de merak ettiğim konu buydu aslında hep mi silik çıkıyor ben kullanan arkadaşlarıma sordum yakın o zaman dediler kullanma kılavuzunda dediğiniz gibi silik negatif bi kaç gün takip edince daha net anlaşılır galiba öyle değil mi ?
senin ovulasyon testinin markası ne canım benimki gn alen.ik ya senın?
pardon canım smdı gördm senınkıde aynıymışş.. inşallah aynı dönem gebe kalırız
En iyisini bilmiyorumama ben internetten laboquick diye bir ovülasyon testi aldım çift çizgiyi gördümen iyi ovulasyon testi hangisi kızlar
slm kızlar ben geldim...ovulasyon testine başladım bugün 2inci testi yaptım ama hala ikinci cizgi silik cıkıyorkoyulasacak mı acaba
benım de 3-5 gun oldu hala sılık...demek daha yumurtlama yakın degıl....zaten tarıhler de benım 14-19 hazıran arası dıyor bakalım bekliyorum bende.....
sen adetin kacıncı gunu basladn
ben adet bıttıkten 1 gun sonra başladım bu ay ılkkez yaptığım için ne zaman yumurtlama oluyor bilmiyorum o yüzden emın olmak istedim.....