ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

mrb tubish bugün bende sen gibi ikinci çizgiyi silik gördüm ve ilk yapışımdı. sanırım yumurtlama zamanının yakın olduğunu haber veriyor. bu haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor. eğer tutarsa aynı dönem olacağız :))

hayır kullanım klavuzunda yazıyor silik çizgi negatıf demek....yumurtlamanın yakın olduğunu göstermiyor cunku her gun silik çizgi çıkıyor.....bu gebelik testı gıbı değil.....yumurtlamanın olacağı zaman ıkısı de aynı koyulukta olacakmış......kullanım klavuzunu tekrardan okuyun......

bugün benim de merak ettiğim konu buydu aslında hep mi silik çıkıyor ben kullanan arkadaşlarıma sordum yakın o zaman dediler kullanma kılavuzunda dediğiniz gibi silik negatif bi kaç gün takip edince daha net anlaşılır galiba öyle değil mi ?

ben adetım bıttıgınden berı yapıyorum (ilkkez kullandığım için hemen başladım) hep silik çıktı...bende bı tuhaf oluyorum silik çıkınca sankı hamıleymıssın gıbı hıssedıyorsun..... ama maalesef.......
2 sınınde hemen hemen aynı koyulukta olması lazım.........

o zaman durum biraz düşündürücü oluyor hele ki benim gibi düzensiz regl olan biri için . ben de yakalıycam galib a diye heveslenmiştim. artık bu ay da olmazsa tekrar dr. gideceğim .... hepimiz için hayırlısı olur inş

teşekkürler...evet inşallah tutar:) hayurlı haber veririz

senin ovulasyon testinin markası ne canım benimki gn alen.ik ya senın?

bende 14. gün koyu çizgi çıktı 2 gün silik çıktı ve şimdi hiç çıkmıyor ebelikte lh salgılanmıyor mu acaba aranızda çift çizgiden sonra teste devam eden ve silik çıkan var mı kızlar:18:

13.gün 22.00da yaptığım testte kopkoyu çift çizgiyi gördüm. 14.günümde de koyu çiftçizgi çıktı. Bugün 15. Gün. bu sefer çok koyu değildi ama "c ve t "ikisi de aynı koyuluktaydı. Yumurtlama zamanı kaç gün sürüyor? Biz ilk 13. Gün ilişkide bulunduk.14. Günde bulunmadık. Bugünde15. Gün.devam ediyormudur bu yumurta olayı acaba Dün yapmadığımız için biraz pişmanlık duyuyorum. :18: Hergün ilişkide bulununca da sperm kalitesi düşüyormuş. Nasıl olacak bilemedim.
Bilgisi olan bir arkadaşım varsa çok minnettar kalırım.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim...ovulasyon testine başladım bugün 2inci testi yaptım ama hala ikinci cizgi silik cıkıyor koyulasacak mı acaba

slm kızlar ben geldim...ovulasyon testine başladım bugün 2inci testi yaptım ama hala ikinci cizgi silik cıkıyor koyulasacak mı acaba

benım de 3-5 gun oldu hala sılık...demek daha yumurtlama yakın degıl....zaten tarıhler de benım 14-19 hazıran arası dıyor bakalım bekliyorum bende.....

Merhaba kızlar,
Bende 3.ay olacak oluvasyon testi kullanıyorum...yumurtlama dönemi içindeyim..fakat benim test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor. Kontrol çizgisiyle aynı veya daha koyu çıkması gerekmiyormu? Bilgisi olan yardımcı olsun. Ben adetin 17-18 günleri yumurtluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…