ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bende ilk defa bu ay kullanıcam ovulasyon testi.
adet düzenim değişti sanki düşükten sonra.
33. 32. 26.
o yüzden bugünden itibaren başlıcam ovulasyona.
çünkü gerçekten merak ediyorum ne zaman yumurtlama olacak diye.
herkesin bebekleri gelir inşallah..

En iyisini yaparsın canım.Adet bitince hemen başla.Bu arada da çalış gene de derim ben :KK54:

Evde de misafir olacak ama yapacak bişey yok valla:))

Canım ben Çarşamba 13de yaptım silikti 2.çizgi - İlişki oldu
Perşembe gene 12,30-13 gibi yaptım 2 çizgi idi - İlişki olmadı
Bugün 12,00-12,15te yaptım 2.çizgi silik idi - ilişki olacak :)

Şansım ne sence:))

tatlım bence süper çalışmışsın devam et canım :KK17:
ya ne yapalım misafir varsa sen iyi geceler ben yatıyorum de odana geç odana geç :KK9::KK9::KK9::KK4::KK4::KK4:
saldım çayıra mevlam kayıra

Evde de misafir olacak ama yapacak bişey yok valla:))

Canım ben Çarşamba 13de yaptım silikti 2.çizgi - İlişki oldu
Perşembe gene 12,30-13 gibi yaptım 2 çizgi idi - İlişki olmadı
Bugün 12,00-12,15te yaptım 2.çizgi silik idi - ilişki olacak :)

Şansım ne sence:))

bıraz geç cvp oldu tatlım kusura bakma yemekteydım

tatlım bence süper çalışmışsın devam et canım :KK17:
ya ne yapalım misafir varsa sen iyi geceler ben yatıyorum de odana geç odana geç :KK9::KK9::KK9::KK4::KK4::KK4:
saldım çayıra mevlam kayıra

Aynen canım ya :)
Dün eşimi sıkıstırdım, yarın bahane üretme dedim :KK52: peki dedi adamcağız da ne desinn.

Aklım sende güzel haber bekliyorum haberin olsun:KK54:

Dün eşimi sıkıstırdım, yarın bahane üretme dedim :KK52: peki dedi adamcağız da ne desinn.

bitanem valla bazen kocalarımızada acımak lazım onların işi daha zor :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kız artık akşam maharetini göster artık :KK4::KK4::KK4:
valla benım kocişte bazen bunalıyo her gün hergün illallah etti eeee tünel açmak kolay ama vinç kullanmak daha zor :KK17::KK9::KK9::KK9::KK9:
kuzum ben hafta sonları tatilim ancak pazartesi ama senın için kocişin cepten girer yazarım oldumu

İlk defa yumurtlama gününe denk getirerek çalışmalar yaptık.Hamile değilim...Ama ben hala adet olmadım...Adet gecikmesinin 5. günü..Test zaten negatif..Pazartesi öğleden sonrası için dr. dan randevu aldım...

canim gidince haber ver olur mu? insallah her sey yolundadir

bitanem valla bazen kocalarımızada acımak lazım onların işi daha zor :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kız artık akşam maharetini göster artık :KK4::KK4::KK4:
valla benım kocişte bazen bunalıyo her gün hergün illallah etti eeee tünel açmak kolay ama vinç kullanmak daha zor :KK17::KK9::KK9::KK9::KK9:
kuzum ben hafta sonları tatilim ancak pazartesi ama senın için kocişin cepten girer yazarım oldumu

Hemde valla yazık adamlara :) Onlar istediğinde başım ağrıyor diyoruz :2: biz bebiş için isteyince :KK4: hadi diyoruz ..

Şaka bir yana işler kader,kısmet Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, en kısa zamanda inşallah.

Tatlım ben seni çokk öperim kızz:KK54: Musmutlu et bizi inşallah..

Arkadaslar ben hem ates olcme yontemini yapiyorum hem de ovulasyon testi kullaniyorum. Atesime gore cift cizgiyi ilk gordugum gun yumurtlama olmus. O nedenle sakin o gunu bos gecirmeyin. Pozitif ciktiktan sonra 12-36 saat arasinda oluyor. Soyle dusunun diyelim ki dun aksam pozitif oldu ama siz bugun oglen yaptiniz ve pozitifi gordunuz. haliyle bu aksam 12 saat gecmis oluyor. Buna cok dikkat edin kizlar. 1 ayi da boyle kaybetmeyin.

Günaydın kızlarr,

Tatlım ben akşam tekrar bakamadım buraya :KK43: bu sebeple dün boş geçti.
Birazdan yapıcam test bakalım ne çıkacak.Kısmet artık.Bu ay olmazsa, bi dahaki ay dediğin gibi yaparım artık :KK43:

canim bak yukarida yazdigim gibi eger bu ay olmazsa onumuzdeki ay pozitifi gordugun gunu bos gecirme. onun bir gun oncesi de onemli. malesef benim bir gun oncesi bos gecti :KK25:

Son düzenleme:
sormak istediğim bir şey var deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum bununla birlikte ateşimi de ölçüyorum. dün yaptığım tet pozitifti, ikinci çizgi ilki kadar koyuydu, bu sabah ateşimi öçltüm onda bir artış yok. birkaç gündür 36,3 te sabitlendi. test pozitif olduğu halde ateşimin yükselmeme ihtimali var mı? ateşimin yükselmemesi yumurtanın çatlamadığını mı gösteriyor?
fikir verirseniz çok sevinirim

ates sonuclarini yazar misin?

benimki soyle:

$Picture 7.png

Arkadaslar ben hem ates olcme yontemini yapiyorum hem de ovulasyon testi kullaniyorum. Atesime gore cift cizgiyi ilk gordugum gun yumurtlama olmus. O nedenle sakin o gunu bos gecirmeyin. Pozitif ciktiktan sonra 12-36 saat arasinda oluyor. Soyle dusunun diyelim ki dun aksam pozitif oldu ama siz bugun oglen yaptiniz ve pozitifi gordunuz. haliyle bu aksam 12 saat gecmis oluyor. Buna cok dikkat edin kizlar. 1 ayi da boyle kaybetmeyin.

canim bak yukarida yazdigim gibi eger bu ay olmazsa onumuzdeki ay pozitifi gordugun gunu bos gecirme. onun bir gun oncesi de onemli. malesef benim bir gun oncesi bos gecti :KK25:

Tatlım ben dün gördüm çiftçizgi saat 13te +36 dersek bu akşam 12de doluyor.Bu akşam erkenden uyumam gerek değil mi:KK43:
Ben öncesinde çalıştım.Hemde hiç kalkmadım sabaha kadar.Artık kısmet tatlım ya.

Sende içini ferah tut bu işler belli olmaz tatlım , hayırlısıyla olacak :KK54:

Hemde valla yazık adamlara :) Onlar istediğinde başım ağrıyor diyoruz :2: biz bebiş için isteyince :KK4: hadi diyoruz ..

Şaka bir yana işler kader,kısmet Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, en kısa zamanda inşallah.

Tatlım ben seni çokk öperim kızz:KK54: Musmutlu et bizi inşallah..

evet tatlım allah hayırlısını versin inşallah o ol dedikten sonra gerisi boş eskiden ovülasyon testi ateş ölçümü yoktu o zaman nasıl doğuruyorlardı :KK49:
inş. rabbim hayırlısıysa bızede nasip etsin

Tatlım ben dün gördüm çiftçizgi saat 13te +36 dersek bu akşam 12de doluyor.Bu akşam erkenden uyumam gerek değil mi:KK43:
Ben öncesinde çalıştım.Hemde hiç kalkmadım sabaha kadar.Artık kısmet tatlım ya.

Sende içini ferah tut bu işler belli olmaz tatlım , hayırlısıyla olacak :KK54:

dedigin gibi canim ya olacaksa boyle de olur. muhtemelen olmustur yumurtan. bence de bugun gec kalma sen :)

evet tatlım allah hayırlısını versin inşallah o ol dedikten sonra gerisi boş eskiden ovülasyon testi ateş ölçümü yoktu o zaman nasıl doğuruyorlardı :KK49:

eskiden patir patir yapiyorlarmis valla hayret :)

canım benim bat:19.şubat sat:17 mart yani yarın ben ilk çizgiyi 29.şubatda gördüm ama silik 1 mart da silik gördüm bu ikigün çalıştık 2 şubatda tam çizgi gördük 13 günüm ama çalışma olmadı 14 gün oldu ama 12 saat geçiyor aradan sonra bir kaçgünde gün aşırı tabi bu aralarda çok feci grip oldum bende ateş ölçüyorum ama ateşte dengesizlik oldu hastalığımdan dolayı
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benım ateş tablom bak bakalım

canım benim bat:19.şubat sat:17 mart yani yarın ben ilk çizgiyi 29.şubatda gördüm ama silik 1 mart da silik gördüm bu ikigün çalıştık 2 şubatda tam çizgi gördük 13 günüm ama çalışma olmadı 14 gün oldu ama 12 saat geçiyor aradan sonra bir kaçgünde gün aşırı tabi bu aralarda çok feci grip oldum bende ateş ölçüyorum ama ateşte dengesizlik oldu hastalığımdan dolayı
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benım ateş tablom bak bakalım

tatlim ya seninki biraz degisik. test 13. gun pozitif ama ardindan devam eden ates yukselmesi yok. dedigin gibi hasta oldugun icin bence sen bu ayki atesini cok ciddiye alma.

ovulasyon testinden 12-36 saat sonra yumurta oluyor ve o yumurtanin da 12-24 saat omru var. O nedenle kacirmis olamazsin. Ozellikle 1 martta ki cok iyi olmus. Yumurtlama 13. gun olduysa 1 marttan kalan spermler hazir bekliyordur. 14. gun olduysa zaten onu da degerlendirmisiniz. Bence siz de cok iyi ayarlamissiniz. Hayirlisi artik :)

Sizin kacinci ayiniz? Bilinen bir sorun var mi?

tatlim ya seninki biraz degisik. test 13. gun pozitif ama ardindan devam eden ates yukselmesi yok. dedigin gibi hasta oldugun icin bence sen bu ayki atesini cok ciddiye alma.

ovulasyon testinden 12-36 saat sonra yumurta oluyor ve o yumurtanin da 12-24 saat omru var. O nedenle kacirmis olamazsin. Ozellikle 1 martta ki cok iyi olmus. Yumurtlama 13. gun olduysa 1 marttan kalan spermler hazir bekliyordur. 14. gun olduysa zaten onu da degerlendirmisiniz. Bence siz de cok iyi ayarlamissiniz. Hayirlisi artik :)

Sizin kacinci ayiniz? Bilinen bir sorun var mi?

canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadık dr. hiç birsey yok dedi bu ay ilk kez ovülasyon testiyle ateçölçümü yaptım eğer yarın adet olursam hormon testi yapılcak hayırlısı :KK50:

İnşallahh canım benimm

dedigin gibi canim ya olacaksa boyle de olur. muhtemelen olmustur yumurtan. bence de bugun gec kalma sen :)

Canım akşam için Aksilik çıkmazsa inşallahh bakalım ..

Kızlar bu arada bir sitede okumuştum.Ben çarşamba akşamı denedim:KK53:
Garanti biliyorsunuzdur, ilişkiden 2 saat önce içilen kahve spremler için iyiymiş.Bu akşam gene içicez kahveleri:KK56:

Deneyen oldu mu hiç?

Son düzenleme:
İnşallahh canım benimm

Canım akşam için Aksilik çıkmazsa inşallahh bakalım ..

Kızlar bu arada bir sitede okumuştum.Ben çarşamba akşamı denedim:KK53:
Garanti biliyorsunuzdur, ilişkiden 2 saat önce içilen kahve spremler için iyiymiş.Bu akşam gene içicez kahveleri:KK56:

Deneyen oldu mu hiç?

tatlım bende onu duydum araştırdım hiç alakası yok ama keçiboynuzu pekmezi çok iyi birde şu karışık kuruyemiş varya atom kuruyemiş içinde pestil incir kuruüzüm baden fındık fıstık vs. var ya bız ondan aldık bıde bol bol sizde yıyın tv. izlerken atıştırmalık süper oluyor ama pekmezde çok iyi :KK16::KK16:

X