- 15 Mart 2010
- 238
- 78
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
evet canım insanlar böyle işte anlamak zor hepsini Allaha havale ediyorum o en iyisini bilir.amin canım senin içinde gönlündekini versin Rabbim inşAllah:)senindemi ilk olcak ?kaç aydır deniyorsunuz bize 11 ay oldu (bu ay da olursa en korktuğum andı başından beri:)1 yıl olcak :18:
herkese merhaba
ben 30 yaşındayım ve 9 aydır bebek için çalışıyoruz henüz başarıya ulaşamadık. bende pko var o yüzden ilk aylarda ovulasyon günümü yakalayamadım. sonra ovulasyon testini kullanmaya başladım ilk kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında doktor takibi ve klomen iğne...klomenin ilk ayında tekrar kimyasal gebelik oldu 2. klomenli ayda yumurtam iyice geliştiği halde yine olmadı. bütün bunlardan çok sıkıldım ve bu ay ilaç kullanmamaya karar verdim.kendiliğinden ne olacak görmek istiyorum. öyle böyle 9 ay geçti ve bu günlere geldik. bu ay da kendi çapımda takip yapıorum, vücut ısımı ölçüyorum ve bu kitlerden kullanıyorum. test sonuçlarına göre bu günler benim için verimli günler..
her şey şey allahtan, ben elimden geleni yapıyorum sonrası allaha havale ediyorum. umarım gönülden gelen dularımız kabul olur ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Hayırlısı canım..Sağlık sorunlarından dolayı erteleyemiyorum..İkizlerim çok hareketliler ve başından beri tek başıma baktım...Yemek uyku düzenimizi kurdum...Disiplinli bir anneyim..İki bebeğin hakkından gelebildiğime göre tek bebek bana gayet kolay gelicektir diye düşünüyorum..:)
hayirlisiyla bir hamile kalabilirsem senden su duzen konusunda ders almak isterim. cevremden bunu basarmis biri yok ve bence cok onemli
İnşallah kalıcaksındır Allah ın izniyle canım..
40 ı çıktan sonra kendi odasına yatırmaya başla..Emzirmek için odasına git emzir ama sonra kendi odana dön..Kendi odalarında kendi yataklarına uyumaya alışsınlar...
Asla ayağında sallama uyuması için..Çocuklar ayakta sallanmadan da uyuyabilirler .. Senin kuralların geçerli olsun bebeğini büyütürken..Diğer aile büyüklerinden senin kurallarına uymalarını iste...Yani çocuğunu büyütürken senin tasvip etmediğin bir şeyi yapmasınlar...
Gerisini hamile kalıp sağlıkla doğum yaptıktan sonra konuşuruz inşallah :)
Evet canim benimde ilk olacak kismetse.. 4 aydir deniyoruz ama bende polikistik over var o yüzden dr hamile kalman biraz zaman alabilir diyor bende kaderime razi olup bekliyorum iste. Bak sen benden daha sanslisin en azinda bariz bi yumurtlama problemin yok, hic korkma insallah bu sefer mutlu son olur.:) Bende bu ay ovulasyon testine baslicam kismetse reglimi bekliyorum.
9 ay aay canım çok sağol. inşallah bu ay sende hamile kalırsın da kimse ağzına açıp bir şey diyemez! bence de böyle yorumlar yapmamaları gerekir. Türk aile yapısı işe okyanus falan dinlemiyordoktoru artık gidince anlarsınız. herhalde hız problemi olduğu için aşılama diyor. inşallah gidene kadar pozitif görürsün de hiç birine gerek kalmaz
benim 2 haftam falan var. bakalım nasıl geçecek :)
Hayırlısı canım..Sağlık sorunlarından dolayı erteleyemiyorum..İkizlerim çok hareketliler ve başından beri tek başıma baktım...Yemek uyku düzenimizi kurdum...Disiplinli bir anneyim..İki bebeğin hakkından gelebildiğime göre tek bebek bana gayet kolay gelicektir diye düşünüyorum..:)
Tatlım dün çalıştım ben.. yarın akşam artık.
Gün aşırı deniyoruz.
Bugün çift çizgi demek,24-36 saat arası yumurtlamak demek değil mi?
Yarın yapmam hem faydalı da olur değil mi?
Bende de pko var canim yaa, bizde 4 aydir calisiyoruz. Ben henuz klomen kullanmaya baslamadim glucophane kullaniyorum suanda. Eger ise yaramazsa bende senin izinden gidicem. İnsallah Allah bizimde yüzümüze güler.
İlk defa yumurtlama gününe denk getirerek çalışmalar yaptık.Hamile değilim...Ama ben hala adet olmadım...Adet gecikmesinin 5. günü..Test zaten negatif..Pazartesi öğleden sonrası için dr. dan randevu aldım...
tatlım bugünleri iyi değerlendir sonra gün aşrı yaparsın ama bugünlerde yani çift çiziyi gördüğün günler ve erkesi günü hep çalış sonra günaşırı inş. tutar bu ay
ben kesin adet olacağım karnım cok ağrıyor ateşimde bi iniyo bir çıkıyo sapıttı iyice valla
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aman hayırlı yarın bir geçseydi ballı küre hemen başlıcam bıde adetimin 2 günü gidip hormon testi yaptırcam[/QU
Tatlım ben akşam tekrar bakamadım burayabu sebeple dün boş geçti.
Birazdan yapıcam test bakalım ne çıkacak.Kısmet artık.Bu ay olmazsa, bi dahaki ay dediğin gibi yaparım artık
Kırmızılar gelmeden karar verme canım benim.İnşallah bebiş vardır
tatlım bugünleri iyi değerlendir sonra gün aşrı yaparsın ama bugünlerde yani çift çiziyi gördüğün günler ve erkesi günü hep çalış sonra günaşırı inş. tutar bu ay
ben kesin adet olacağım karnım cok ağrıyor ateşimde bi iniyo bir çıkıyo sapıttı iyice valla
aman hayırlı yarın bir geçseydi ballı küre hemen başlıcam bıde adetimin 2 günü gidip hormon testi yaptırcam
sağol arkadaşım inşallah senin de öyle. testi alıp yapınca yine haber ver olur mu :)
selamm belfüü.. ben neredeyse ofisteyken bile arkadaşlarımdan isteyeceğim bana çıktıları vs getirmelerini falan. yerimden hiç kalkmayacağım mümkün olsa :) yaşasınlar yumurta gelene kadar :) silik de olsa yapmakta fayda var. belki ondan bir kaç gün sonra pozitif olacak. o zaman halihazırda spermler olsun. şansın çok artar.
Selam canımm..Ohh arkadaşlar çalışsın boşver daha garanti olur hem :) Hergün yapamadım,gün aşırı devam ediyorum bakalım artık :)
benim hiç olmuyor ki öyle fark edilecek kadar. sadece wc'ye gittimde görüyorum.
Benim wc de de yok işte ,dünden beri kasıklarda ve sırtlarımda ağrı var ama
dün ben de aynı ikilemde kaldım. saatlerce düşündüm hangisi daha iyi diye ve yapmaya karar verdim :) bilmiyorum doğru karar mıydı ama bence bir şey olmaz. bu günlerde her gün yapmanın şansını arttıracağını düşünüyorum. yabancı sitelerden de gün aşırı ilişkin artık güncel bir bilgi olmadığını eğer erkekte sperm hız yada sayı azlıgı yoksa her günün daha faydalı olduğunu yazıyor. neden kaçırasın ki bu günü? bence değerlendir
Günaydın kızlarr,
aman hayırlı yarın bir geçseydi ballı küre hemen başlıcam bıde adetimin 2 günü gidip hormon testi yaptırcam[/QU
Tatlım ben akşam tekrar bakamadım burayabu sebeple dün boş geçti.
Birazdan yapıcam test bakalım ne çıkacak.Kısmet artık.Bu ay olmazsa, bi dahaki ay dediğin gibi yaparım artık
Kırmızılar gelmeden karar verme canım benim.İnşallah bebiş vardır
sağol tatlım inan bende çok istiyorum hamile olmayı ama adet sancılarım başladı çok kötü yarın bir olsa stres oldum vallahi ya :18::18:
kuzum önemli değil yıne güzel çalışmışsın bence dediğin gibi spermler vücutda 2-3 canlı kalıyor ama senı yınede elini sıkı tut
Günaydın kızlarr,
sağol tatlım inan bende çok istiyorum hamile olmayı ama adet sancılarım başladı çok kötü yarın bir olsa stres oldum vallahi ya :18::18:
kuzum önemli değil yıne güzel çalışmışsın bence dediğin gibi spermler vücutda 2-3 canlı kalıyor ama senı yınede elini sıkı tut
Kırmızıları istemiyoruz....
Kızlar şimdi test yaptım.
İkinci çizgi silik.Dün çift çizgi idi.
Bu akşam ve yarın çalışıcam artık..
çalış çalış kuzum boş bırakmayapış kocanın paçasına
tatlım sen koyu çizgiyi ne zaman gördün daha öncede slik çizgi gördün mü