ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Evet canim benimde ilk olacak kismetse.. 4 aydir deniyoruz ama bende polikistik over var o yüzden dr hamile kalman biraz zaman alabilir diyor bende kaderime razi olup bekliyorum iste. Bak sen benden daha sanslisin en azinda bariz bi yumurtlama problemin yok, hic korkma insallah bu sefer mutlu son olur.:) Bende bu ay ovulasyon testine baslicam kismetse reglimi bekliyorum.

Bende de pko var canim yaa, bizde 4 aydir calisiyoruz. Ben henuz klomen kullanmaya baslamadim glucophane kullaniyorum suanda. Eger ise yaramazsa bende senin izinden gidicem. İnsallah Allah bizimde yüzümüze güler.

hayirlisiyla bir hamile kalabilirsem senden su duzen konusunda ders almak isterim. cevremden bunu basarmis biri yok ve bence cok onemli

hayirlisiyla bir hamile kalabilirsem senden su duzen konusunda ders almak isterim. cevremden bunu basarmis biri yok ve bence cok onemli

İnşallah kalıcaksındır Allah ın izniyle canım..

40 ı çıktan sonra kendi odasına yatırmaya başla..Emzirmek için odasına git emzir ama sonra kendi odana dön..Kendi odalarında kendi yataklarına uyumaya alışsınlar...
Asla ayağında sallama uyuması için..Çocuklar ayakta sallanmadan da uyuyabilirler .. Senin kuralların geçerli olsun bebeğini büyütürken..Diğer aile büyüklerinden senin kurallarına uymalarını iste...Yani çocuğunu büyütürken senin tasvip etmediğin bir şeyi yapmasınlar...
Gerisini hamile kalıp sağlıkla doğum yaptıktan sonra konuşuruz inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:

aaaaaay canim tesekkur ederim. insallah konusuruz. her ay oldugu gibi bu ay da umutluyum ben. insallah her aydan farkli olarak bu ay umutlarim bosa gitmez. bir de ikiz olurmus. mutluluktan olurum herhalde.

canım bizdede başka sorun çıktı eşimde harekt sorunu var henüz öğrendik bizde dr dan randevu aldk bklm ne olcak iyi olur inşlh ayrıca bendede basit kist var bişey olmaz kafaya takma soğan kürü yap polikstkte daha iyi işe yarıyormuş:)

aminnnnn canım amin inşAllah ama baya büyük mucize olur herhalde:)inşallah kendi çapımızda yaptığmzhavuç suyu fındık ceviz çam fıstığı badem keçi boynuzu pekmezi bal bide kapsül aldık onlar işe yarar inşAllah baklm tekrar test olck anlarız işe yarayıp yaramadığını.inşAllah senin içinde iyi olur canım amin

2 tane yumurcaktan sonra tek bebek çok kolay gelir haklısın:)ne güzel peşpeşe 3 tane olucaklar arkadaş gibi..en yakın zamanda dileğine kavuşman dileğiyle..bıcırıklarını öp
bu arada bende ders alabilirmiyim senden.kızımda pek uygulayamadım.hem küçüktüm.hemde annemlerle beraber büyüttüm.o yüzden bazen şimarıkkk

Son düzenleme:
Tatlım dün çalıştım ben.. yarın akşam artık.
Gün aşırı deniyoruz.
Bugün çift çizgi demek,24-36 saat arası yumurtlamak demek değil mi?
Yarın yapmam hem faydalı da olur değil mi?

tatlım bugünleri iyi değerlendir sonra gün aşrı yaparsın ama bugünlerde yani çift çiziyi gördüğün günler ve erkesi günü hep çalış sonra günaşırı inş. tutar bu ay
ben kesin adet olacağım karnım cok ağrıyor ateşimde bi iniyo bir çıkıyo sapıttı iyice valla
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aman hayırlı yarın bir geçseydi ballı küre hemen başlıcam bıde adetimin 2 günü gidip hormon testi yaptırcam

Bende de pko var canim yaa, bizde 4 aydir calisiyoruz. Ben henuz klomen kullanmaya baslamadim glucophane kullaniyorum suanda. Eger ise yaramazsa bende senin izinden gidicem. İnsallah Allah bizimde yüzümüze güler.

umarım benim izimden gelmek zorunda kalmassın:)) herkes de aynı olmuyor, inşallah bu ay güzel haberi alırsın
senin yaşın kaç?

İlk defa yumurtlama gününe denk getirerek çalışmalar yaptık.Hamile değilim...Ama ben hala adet olmadım...Adet gecikmesinin 5. günü..Test zaten negatif..Pazartesi öğleden sonrası için dr. dan randevu aldım...

bende ilk defa bu ay kullanıcam ovulasyon testi.
adet düzenim değişti sanki düşükten sonra.
33. 32. 26.
o yüzden bugünden itibaren başlıcam ovulasyona.
çünkü gerçekten merak ediyorum ne zaman yumurtlama olacak diye.
herkesin bebekleri gelir inşallah..

canım en iyisini yapıyorsun dr. gitmekle belki söktürücü verir sana rabbim en kısa zaman kucaklarımızı bebekle doldursun

sormak istediğim bir şey var deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum bununla birlikte ateşimi de ölçüyorum. dün yaptığım tet pozitifti, ikinci çizgi ilki kadar koyuydu, bu sabah ateşimi öçltüm onda bir artış yok. birkaç gündür 36,3 te sabitlendi. test pozitif olduğu halde ateşimin yükselmeme ihtimali var mı? ateşimin yükselmemesi yumurtanın çatlamadığını mı gösteriyor?
fikir verirseniz çok sevinirim

Günaydın kızlarr,

Ne yazık ki çalışamadım ben bu akşam çalışma var :))

Kızlar şimdi test yaptım.
İkinci çizgi silik.Dün çift çizgi idi.
Bu akşam ve yarın çalışıcam artık..

Kızlar şimdi test yaptım.
İkinci çizgi silik.Dün çift çizgi idi.
Bu akşam ve yarın çalışıcam artık..

çalış çalış kuzum boş bırakma yapış kocanın paçasına
tatlım sen koyu çizgiyi ne zaman gördün daha öncede slik çizgi gördün mü

çalış çalış kuzum boş bırakma yapış kocanın paçasına
tatlım sen koyu çizgiyi ne zaman gördün daha öncede slik çizgi gördün mü

Evde de misafir olacak ama yapacak bişey yok valla:))

Canım ben Çarşamba 13de yaptım silikti 2.çizgi - İlişki oldu
Perşembe gene 12,30-13 gibi yaptım 2 çizgi idi - İlişki olmadı
Bugün 12,00-12,15te yaptım 2.çizgi silik idi - ilişki olacak :)

Şansım ne sence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…