ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.bende normal 2 aydir denedim olmadi bu 3.ay olmazsa ovulasyon alicam bidaki ay ama hangi marka almam gerekir bilemedim. Sen hangisini kullandin cnm.

galenik marka ovülasyon testi kullandım içinde 5 adet var 4 tanesini kullanabildim pozitifi buldum hemen 20-25 tl gibi bi fiyata aldım bide predictor early erken gebelik testi kullandım

insallah canim gerci artik kirmizilari gormeye alisdik dert etmiyorum pek. ben 2yillik evliyim yazmisdim ya yukarida. evlendiyimizden beri istiyoruz hepp..hayirlisi.sen hic kontorle falan gitdinmi ? her sey yolundami ?

evet gittim ama yukarıda dediğim seyleri söylediler.hormon tahlıllerim falan normal cıktı..gebeliğe engel bir durum yok dediler.gerçi cokta detaylı muayene olamadım.bulundugum sehırdekı devlet hastanesnde dogru dürüst doktor yok 2 tane kadın dogumcu wr..pek güwenmiyorum ama yine de el mahkum... tam bır yılı gecmesini bekliyorum zaten çünkü bildigim kadarıyla 1 yıldan önce herhangibir tedavi yöntemi uygulamıyorlar.aşılama vs gibi...

ecren ecrin nerelerdesin???? nasıl gidiyo bekleyiş

Burdayim canim ya..beklemek cokzor hele benim gibi cikcik canli bi insan icingoguslerim yumurtlama gunumden beri con aciyo dokunamiyorum..belim agri ozellikle biraz ayakta kalinca..akintim var biraz beyaz..benim sat 13u de 15inde tmm gunu gecmis olucak..sabirla beklemye calisiorum..sende durumlar nasil???

valla bende pek bişey yok. geçen ay daha ağrılıydım ama boş çıktı:))) bu ay göğüslerim bile şişmedi. sadece idrarım bayağı koyulaştı iltihap mı var acaba ??? bi de sağ tarafım karnım arada batıyo. benm de normalde 15 ama dayanabilrsen 17 ye kadar beklicem.

slm kızlar,

şu galektik marka ovulasyon testinden bende aldım. benim hormonlarım düzenli olduğu halde adetlerim çok düzensiz oluyor. kimi zaman 45 kimi zaman 40 en son ay 50. gün adet oldum. bu yüzden yumurtlama günümü bilemiyorum.Bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım? benim aklımdaki bu gün akşam birincisini yapmak oradaki test sonucuna göre de bir kaç gün arayla yapayım diyorum. sizlerin fikri nedir? bu testi ilk kez kullanacağım ve ilk gebeliğim olacak. Bu ay bal - tarçın - çörek otu kürü de yaptım. siz ce bu ay 28 günlük bir döngü olur mu ?

Dr.a gitmedin mi cnm 45 50 gün çokta normal değil demekki yumurtaların gelişimi ile ilgili bir sıkıntı var.bende normalde 17.gün yumurtluyorum ama klomen kullanınca 13-14.gün .dr sanada belki yumurtlamayı artırıcı düzenleyici bir ilaç verir.

Selam Kızlar...
Öncelikle aranızda yeni sayılırım.Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaparak deniyoruz.Ben bazen 28 günde bazen 30 günde regl oluyorum.En son 28 günde oldum.İnternetten çok uygun fiyata laboquick diye bir test aldım,içinde yeterince olduğu için reglinin hemen bitiminden itibaren yapmaya başladım.Bugüne kadar hep silikti,bugün biraz daha koyu geldi ve 13. günümdeyim.Silik olmasına rağmende gün aşırı ilişkimiz hep oldu. Göğüslerimde şişlik vs. yok ama sizce bugün yumurtlamış olabilirmiyim?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum,hepinize şimdiden teşekkür ederim..
Allah hepimizin muradını versin inşallah..

yumurtlama zamanı 2 çizgide ya aynı renk olur yada daha koyu olur cnm bence bugün yumurtlamadın ama yaklaşmış demekki ya yarın yada öbürgün.2 gün üst üste koyu çizgi çıkar 3.gün silikleşmeye başlar bence koyu çizginin 2.günü ve hemen sonraki gün ardarda çalış cnm sonrada gün aşırı devam edersin.

Teşekkür ederim cevabınız için,
Bugün öğleden sonra yapacağım testi, umarım o iki koyu çizgiyi görürüm.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,çok heyecanlı bekleyiş bunlar :)

bende böyle çalıştım aynen bakalım tutmuş mu:18:

Dr.a gitmedin mi cnm 45 50 gün çokta normal değil demekki yumurtaların gelişimi ile ilgili bir sıkıntı var.bende normalde 17.gün yumurtluyorum ama klomen kullanınca 13-14.gün .dr sanada belki yumurtlamayı artırıcı düzenleyici bir ilaç verir

ayrı zamanlarda iki farklı doktora gittim bunun için. hormon testlerim iki ayrı dönemde de normal çıktı. Yumurtalığımın çok iyi olduğunu söylediler, hatta birisi hamile kalmaman için bir engel yok dedi , ve o ay 50. gün adet oldum. yalnız korunmadan bir yılı tamamla öyle gel deyince çok da takip etmediler, bu gün ovulasyon testini yaptım ve silik çizgi vardı galiba bu ay normal olabilir bal- tarçın - çörek otu ile inşallahh

mrb arkadaslar size bir sorum olacak.. bugun ilk defa ovulasyon testımı yaptımm.ıkıncı cızgı silik bir şekilde cıktı.bu ne demek yumurtlama günüm mu yaklasıyo.yanı koyulasacak mı bu gıt gıde.bir de..ilk gunum oldugu için heycan yaptım ümitlendim biraz.. bugun calısma yapmam gerekır mı sizce?? lh hormonum ılk yapısta böyleyse gün gectıkce artacak mı lh hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…