-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.561
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.bende normal 2 aydir denedim olmadi bu 3.ay olmazsa ovulasyon alicam bidaki ay ama hangi marka almam gerekir bilemedim. Sen hangisini kullandin cnm.
insallah canim gerci artik kirmizilari gormeye alisdik dert etmiyorum pek. ben 2yillik evliyim yazmisdim ya yukarida. evlendiyimizden beri istiyoruz hepp..hayirlisi.sen hic kontorle falan gitdinmi ? her sey yolundami ?
sonunda bu sabah 2 koyu çizgiyi gördümm
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.bende normal 2 aydir denedim olmadi bu 3.ay olmazsa ovulasyon alicam bidaki ay ama hangi marka almam gerekir bilemedim. Sen hangisini kullandin cnm.
ecren ecrin nerelerdesin???? nasıl gidiyo bekleyiş
Burdayim canim ya..beklemek cokzor hele benim gibi cikcik canli bi insan icingoguslerim yumurtlama gunumden beri con aciyo dokunamiyorum..belim agri ozellikle biraz ayakta kalinca..akintim var biraz beyaz..benim sat 13u de 15inde tmm gunu gecmis olucak..sabirla beklemye calisiorum..sende durumlar nasil???
slm kızlar,
şu galektik marka ovulasyon testinden bende aldım. benim hormonlarım düzenli olduğu halde adetlerim çok düzensiz oluyor. kimi zaman 45 kimi zaman 40 en son ay 50. gün adet oldum. bu yüzden yumurtlama günümü bilemiyorum.Bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım? benim aklımdaki bu gün akşam birincisini yapmak oradaki test sonucuna göre de bir kaç gün arayla yapayım diyorum. sizlerin fikri nedir? bu testi ilk kez kullanacağım ve ilk gebeliğim olacak. Bu ay bal - tarçın - çörek otu kürü de yaptım. siz ce bu ay 28 günlük bir döngü olur mu ?
Selam Kızlar...
Öncelikle aranızda yeni sayılırım.Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaparak deniyoruz.Ben bazen 28 günde bazen 30 günde regl oluyorum.En son 28 günde oldum.İnternetten çok uygun fiyata laboquick diye bir test aldım,içinde yeterince olduğu için reglinin hemen bitiminden itibaren yapmaya başladım.Bugüne kadar hep silikti,bugün biraz daha koyu geldi ve 13. günümdeyim.Silik olmasına rağmende gün aşırı ilişkimiz hep oldu. Göğüslerimde şişlik vs. yok ama sizce bugün yumurtlamış olabilirmiyim?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum,hepinize şimdiden teşekkür ederim..
Allah hepimizin muradını versin inşallah..
yumurtlama zamanı 2 çizgide ya aynı renk olur yada daha koyu olur cnm bence bugün yumurtlamadın ama yaklaşmış demekki ya yarın yada öbürgün.2 gün üst üste koyu çizgi çıkar 3.gün silikleşmeye başlar bence koyu çizginin 2.günü ve hemen sonraki gün ardarda çalış cnm sonrada gün aşırı devam edersin.
yumurtlama zamanı 2 çizgide ya aynı renk olur yada daha koyu olur cnm bence bugün yumurtlamadın ama yaklaşmış demekki ya yarın yada öbürgün.2 gün üst üste koyu çizgi çıkar 3.gün silikleşmeye başlar bence koyu çizginin 2.günü ve hemen sonraki gün ardarda çalış cnm sonrada gün aşırı devam edersin.
büyük ihtimalle hamilesin canım.. eğer öyleyse şimdiden hayırlı olsun:)Kizlarr gebelik testimde ikinci cizgi silik pembe cikti..silik ama belli oluyo..hamismiyim simdi ben:):)