- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.521
hadi gozun aydin cnmmmmerhaba evt kesinlikle işe yarıyor 2 ay bende normal denedim tutturamadık ovülasyon testi aldım kullandım bugün kan testi yaptırdım 475.95 çıktı sonuçlar hamileyim
cnm inşallah hamiş kalmazsın ya 4.kez aynı şeyi yaşamanı istemem yani.bizde yüksek olsa hamiş kama olasılığı şimdiye doğurmuştum ama yok işte bu ay hsg çekindim ya belki yollar açılmıştır hayırlısı artık.bugün çizgi silikleşmeye başlamış dün çalıştık bugünde çalışırız artıkgelsin artık bizim bebiş
ben de yapıyorum test. bugün 15. gün gittikce iyice silikleşiyo neden acaba. 5. gün de yapmıştım o bile daha koyuydu . görecekmiyiz hemen koyu iki çizgiyi ya
Ben gordum ben gordum18.gun esit iki cizgi gordum 19.gun t cizgisisi c den bile koyuydu...18ile 19u aksami yaptik o isi dun 20.gundu bisi yapmadik cizgi silinmeye baslamisti...bugun 21 gun kocisim biraz hasta gibi yaparmiyik bilmiom ama insallah gerek kalmamistir..bugunde son kez yaptim testi iice silinmis cizgi...
canım adeti kaç günde bir oluyosun sen?????
cnm 35 güne bır falan oluyodum ama son ıkıdır bırz duzenım bozuldu doktor mevsımsel stresten olabılcenı soledı..bende her ıhtımale karsıı soğan kurune baslamıtım bu ay..18 ve 19.gunler yumurtlamam oldu ıste..18.ve 19 cu gun ve 21. gunledede kocıse sarıldım tabı...ama 21.gun iş bittikten sonra yatakta en fazla 15 dk kalabıldımm..cok çişim geldi çünküumarım tutturabılmısızdır Eki Görüntüle 725939
hadi bakalım inş tutturabilmişinizdir adet tarihin ne zaman şimdi zamanda geçmek bilmez ah ah :)))
ben de yapıyorum test. bugün 15. gün gittikce iyice silikleşiyo neden acaba. 5. gün de yapmıştım o bile daha koyuydu . görecekmiyiz hemen koyu iki çizgiyi ya
hadi bakalım inş tutturabilmişinizdir adet tarihin ne zaman şimdi zamanda geçmek bilmez ah ah :)))
yok canm ya bven 29 günde bir oluyorum. normalde bugün çift olması lazım ama ilginç bişi oldu karma karışık olmuşi sonradan baktığımda. kırmızı çizgi dağılmış hep. akşama yeniden yapcam nedeen böle oldu ki anlamadım
Cnm testin bozuk olabilir tekrar dene derim..
tekrar yaptım akşam testi düne göre daha koyu çıktı ama daha eşit olmadı hiç. bugün öğlen yine yapıcam bugün 17. gün kaçırdım mı acaba yaaaaa ama çok dikkat ettim tüm kriterlere???
yok cnm yapmaya devam et ben de 18.ve 19 günlerde gordumbazan gec yumyum olabılıo
allah ım çok şükür. çift çizgiyi görebildim. bi an hiç göremicem sanmıştım. 17. gün bugün. tabi ki değerlendirdik hemen:)) umarım olur allah ım herkese versin hayırlısıyla
Slm kızlar bende ovu testiyle bu ay korunmafim ve adetimden 5 gun once kanda beta degerim 10, 69 cikti 2 gün sonra 33.00 cikti 4 gün sonra da ysni bugün 115 cikti adetim 2 gun gecmis oldu dizce artis normalmi
ecrin sanırım aynı bat ı bekliyoruz:) 15 haziran umarım güzel haberler veririz birbirimize
ben bu degerlerı tmm anlamıorum daha cnm ama hamısmıymıssın yanı...
Evt cnm ama yükseliş normalmi onu cok merak ediyor um tecrübeli biri cvp verebilckmi
Slm kızlar bende ovu testiyle bu ay korunmafim ve adetimden 5 gun once kanda beta degerim 10, 69 cikti 2 gün sonra 33.00 cikti 4 gün sonra da ysni bugün 115 cikti adetim 2 gun gecmis oldu dizce artis normalmi
canım sen cevabını bekleyene kadar..ben sana bı soru sorcmm..benım yumurtlamamdan bugüne 3-4 gun gectıı kasıklarımda batma var..goguslerim dokununca acıyo ve belim agrıoo..bunların döllenmeyle alakası olabılırmı sence..yanıı sende buna benzer durumlar oldumu?