ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.1 yıldır cocuk sahibi olamıyorum. gitmediğim doktor kalmadı. hiçbir sorun olmadıgını yalnızca ufak kistler oldugunu ve bunun önemsiz oldugunu söylediler.bir de doğuştan rahmim tersmiş,fakat bunun gebeliğe engel olmadıgını dediler.bir de kilo problemim var biraz fazla kiloluyum..kilolu olupta ovulasyon testiyle gebe kalan var mı ???bende bu ay ovulasyon testini deneyeceğim gününü bekliyorum umarım işe yarar.buradaki mesajları okuyunca baya ümitlendim.rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
arkadaşlar biliyorum cok konustum ama napiyim yeniyim burada ve de ok heyecanlıyım.sanırım bir ümit,bir ışık verici söz bekliyorum.. :KK43: ga.lenik ovulasyon testini deneyen var mı vede sonuc alan.? bende ayın 10unda başlıcam testi yapmaya aldım markası ga.lenik...şimdiden teşekkürler..

Iyi geceler kizlar araniza yeni katildim kabul ederseniz tabi. Üç seneyi askin bir suredir evliyim ilk aydan beri bebek istiyoruz ama bir türlü olmadi esim gecen yil varikosel ameliyati oldu suanda sperm sayisi 36 milyon. Bende bu ay ilk kez ovulasyon testi aldim iki gündür yapiyorum cok koyu da degil acik da degil siz genellikle saat kacta yapiyorsunuz benim testte gündüz on bir ve ikindi 3 en uygun z a mandir yaziyo ben sabah on on bir gibi yapiyorum testi ayyy cok konustumm :)))

kızlar merhaba,

bende deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. ben ilk gençkızlık dönemmimden beri düzensiz adetlere sahibim bu evlendikten sonra da devam etti. yan etkilerinden dolayı hap yerine kondomla korunuyoduk ve düzenli adet göremiyordum. mart ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik ve dr.a gittik. dr. polikistikover hastası olduğumu söyledi ve yaşımda ileri olduğundan zaman kaybetmemek adına tüplerimi kontrol etmek istedi. ben bunu onaylamadım. direkt sorun var yaklaşımı yapmak istemedim. çünkü hiç denememiştik bile. dr. önemli tarihlerden bahsetti ama senin adetlerin düzensiz olduğundan bu tarihler dışına çıkabilirsin dedi ve ovulasyn kitlerinden bahsetti. ben ilk ay kendimi denedikten sonra 2. ay araştırıp gittigidiyordan L ile başlayan seti aldım. 20 kit ve 2 erken gebelik olmak üzere. adetimin 7.günü başladım ve 25. günde günün o gün olduğunu tespit ettim. ve 30. günde erken gebelik testinde çift çizgi gördük.çok şükür hamileyim. biz 24. gün eşimle beraber olmuştuk. test 25 de göründü 25 ve 26. günlerde de ilişkiye girdik riske atmamak için. ve gönlümüze göre oldu. isteyen herkese nasip etsin Allah. bekleyenlerinde sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

arkadaşlar biliyorum cok konustum ama napiyim yeniyim burada ve de ok heyecanlıyım.sanırım bir ümit,bir ışık verici söz bekliyorum.. :KK43: ga.lenik ovulasyon testini deneyen var mı vede sonuc alan.? bende ayın 10unda başlıcam testi yapmaya aldım markası ga.lenik...şimdiden teşekkürler..

merhaba canim, ben bu ay ilk kez kullandim, sanirim az cok anladim ne oldugunu en azindan )) senin ne sorun var ver belki ben yaridmci olurum

Sağol canım.hangi marka test kullandın? Benimki ga,lenik markası ama burada hiç duymadım bu ismi.ve şüphelendim güvenirliliği konusunda

canim ben ebay sitesinden siparis etmisdim, uzerine herhangi bi isim yazilmamis, tek kullanisli yazilmis ingilisce o kadar. sen bu ay yapdinmi ? ne cikdi ?

kac aylik evlisin? yumurtlama durumun yolundami ? yoksa deniyormusun hala?

11 aylık evliyim.ilk 4 ay falan nedendir bilmem adetlerim cok düzensizdi.hatta 3ay adet olamadığım oldu.ama şimdi düzene girdi.son4-5 aydır düzgün gidiyo.doktor bir sorun olmadıgını söyledi.ama rahmim doğuştan termiş.onun da gebeliğe engel olmadığını söyledi.bir de sag yumurtalığım soldan büyükmüş.o ne demek anlamadım ama:KK43:((

11 aylık evliyim.ilk 4 ay falan nedendir bilmem adetlerim cok düzensizdi.hatta 3ay adet olamadığım oldu.ama şimdi düzene girdi.son4-5 aydır düzgün gidiyo.doktor bir sorun olmadıgını söyledi.ama rahmim doğuştan termiş.onun da gebeliğe engel olmadığını söyledi.bir de sag yumurtalığım soldan büyükmüş.o ne demek anlamadım ama:KK43:((

Nihayet orda mısın arkadaşım?

Günaydın arkadaşlar.yine mi kimse yok topic de ?

anladim canim, insAllah kisa zamanda gelir bebisin, ben bu ay ultrasona girdim doktorum ovu testleri yap cift cizigiyi gorduyunde mik mik yapin dedi ))) bende cift cizgiyi gorduyum gun ev bi sonraki gun deyerlendirdim..adetimede 4gun kaldi, sabirsizlaniyorum bakalim ne olacka bu ay..hayirlisi olsun, sende haberdar et ovu testlerini resimlerini paylas

anladim canim, insAllah kisa zamanda gelir bebisin, ben bu ay ultrasona girdim doktorum ovu testleri yap cift cizigiyi gorduyunde mik mik yapin dedi ))) bende cift cizgiyi gorduyum gun ev bi sonraki gun deyerlendirdim..adetimede 4gun kaldi, sabirsizlaniyorum bakalim ne olacka bu ay..hayirlisi olsun, sende haberdar et ovu testlerini resimlerini paylas

İnşallah hamişsindir canım.ne zamandır evlisin bu arada ve ne zamandır bebiş olmuyo?

İnşallah hamişsindir canım.ne zamandır evlisin bu arada ve ne zamandır bebiş olmuyo?

insallah canim gerci artik kirmizilari gormeye alisdik dert etmiyorum pek. ben 2yillik evliyim yazmisdim ya yukarida. evlendiyimizden beri istiyoruz hepp..hayirlisi.sen hic kontorle falan gitdinmi ? her sey yolundami ?

X