- 18 Ocak 2011
- 1.074
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.541
Saol cnm Allah razi olsun umarım dedigin gibidir
bence artışın normal cnm.iyi düşün iyi olsun bebişinde hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence artışın normal cnm.iyi düşün iyi olsun bebişinde hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.
arkadaşlar biliyorum cok konustum ama napiyim yeniyim burada ve de ok heyecanlıyım.sanırım bir ümit,bir ışık verici söz bekliyorum.. ga.lenik ovulasyon testini deneyen var mı vede sonuc alan.? bende ayın 10unda başlıcam testi yapmaya aldım markası ga.lenik...şimdiden teşekkürler..
merhaba canim, ben bu ay ilk kez kullandim, sanirim az cok anladim ne oldugunu en azindan )) senin ne sorun var ver belki ben yaridmci olurum
Sağol canım.hangi marka test kullandın? Benimki ga,lenik markası ama burada hiç duymadım bu ismi.ve şüphelendim güvenirliliği konusunda
canim ben ebay sitesinden siparis etmisdim, uzerine herhangi bi isim yazilmamis, tek kullanisli yazilmis ingilisce o kadar. sen bu ay yapdinmi ? ne cikdi ?
Yok ben henüz başlamadım.ayın 10unda başlıcam reglmin 11.günü yani.umarım işe yarar
kac aylik evlisin? yumurtlama durumun yolundami ? yoksa deniyormusun hala?
11 aylık evliyim.ilk 4 ay falan nedendir bilmem adetlerim cok düzensizdi.hatta 3ay adet olamadığım oldu.ama şimdi düzene girdi.son4-5 aydır düzgün gidiyo.doktor bir sorun olmadıgını söyledi.ama rahmim doğuştan termiş.onun da gebeliğe engel olmadığını söyledi.bir de sag yumurtalığım soldan büyükmüş.o ne demek anlamadım ama((
Hu hu:) kimse yok mu sitede arkadaşlar??
Günaydın arkadaşlar.yine mi kimse yok topic de ?
anladim canim, insAllah kisa zamanda gelir bebisin, ben bu ay ultrasona girdim doktorum ovu testleri yap cift cizigiyi gorduyunde mik mik yapin dedi ))) bende cift cizgiyi gorduyum gun ev bi sonraki gun deyerlendirdim..adetimede 4gun kaldi, sabirsizlaniyorum bakalim ne olacka bu ay..hayirlisi olsun, sende haberdar et ovu testlerini resimlerini paylas
İnşallah hamişsindir canım.ne zamandır evlisin bu arada ve ne zamandır bebiş olmuyo?