ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Turkıyede arastırdım arkadaslar 133 tl ıcındede 20 cubuk var bu cubuklar duzenlı kullanıldıgında 3ay yeter ben bu ay bır paket aldım ıcerısınde 7 tane vardı 3 tanesı kaldı.. Bu cızgılılerle kafanızı yormayın derım ınternette var almak ısteyenler arastıraınlar derım sıZın aldıklarınızın fıyatını bılmıyorum ama burada 25 euro 7 cubuk var ıcersinde.. Hepınıze bol sanslar allah tez zamanda sızede nasıp eder insallah

Arkadaşlar bugün başka bir topige yazdım kimse cevap vermedi.belki burda biri bana yardımcı olur.ben sabah test yaptım gülen yüz çıktı.dün sabah çıkmamıştı.bugün ögleden sonra yaptım boş çıktı az önce tekrar test yaptım yine boş.ayrıca bugün yumurtlama günüm.sabahki gülen yüz neydi?benim iki kızım var 3. çocuk düşünüyoruz.yardımcı olurmusunuz lütfen.ben şimdi ne yapayım?

Arkadaslar bende tecrubelerımı paylasayım sızınle belkı yardımı olur sıze bende ılk ogluma ovılasyon testı yaparak hamıle kaldım ıkıncı ayımda. Ben clear blue ovılasyon testını kullandım yurt dısında yasıyorum sımdı ıkıncıye hamıleyım ve yıne ıkıncı ayımda hamıle kaldım ve yine aynı test ıle bende ılk oglumda bu sekılde cızgılı olan testlerde. Yaptım hıc bır sey anlamadım ama clear blue olanı dıgıtal gulumsuyor yumurtlama gunlerınde cok memnun kaldım acıkcası hamılelık testıde var oda aynı sekılde hamılelıgın kac haftalık oldugunu felan gosterıyor eger orada varsa tavsıye ederım sızede

o test bunlara göre çok pahalı yaa:KK43::KK43:

ya ıyıce streslendım adetımın 16.gunu ovu testi yapıyorum silik cizgi daha koyu cıkmadı dün ögleden snra yumurtlamısım gıbı akıntı vardı kucuk bı damla kırmızıyla dahada gelen akıntı yok oldu gec mı yumurtlayacagım desem öğleden sonraki neydi, yoksa ılk defa yumurtlamayacakmıyım yada komık mı olacak bılmıyorum sorum hamıle kaldıktan snrada yumurtlanıyor mu

Son düzenleme:
Cnm testin guzel yumurtan catlayacak
En gec pazartesi sabah 4 de iliski olmadi gerekiyo
Yada bugun ve gece yapin sert turk kahvesi icir esine iliskiden yarim saat once
Sperm hizlanir iliskiden sonra yat kalkma

tşk ederim bilgilendirdiğin için cumartesi gece ilişkinimiz oldu inş tutturabilmişizdir ondan önce de olmuştu zaten artık allahın takdiri türk kahvesini duymamıştım artık bu defa da tutmazsa gelecek aya denemek lazım. ilişkiden sonra yattım kalkmadım zaten sabaha kadar işimi o kadar garantiye almak istedim:))))))

9 ay bekledim, en sonunda ovulasyon testi almaya karar verdim, fakat tükürükle olan ovulasyon mikroskobu, baby star yada ovetel düşünüyorum, ben pkoluyum, yumurtlama hep değişiyo, sizce güvenilir mi?? 100 tl ama , mecbur kaldımm:KK43:(((

9 ay bekledim, en sonunda ovulasyon testi almaya karar verdim, fakat tükürükle olan ovulasyon mikroskobu, baby star yada ovetel düşünüyorum, ben pkoluyum, yumurtlama hep değişiyo, sizce güvenilir mi?? 100 tl ama , mecbur kaldımm:KK43:(((
cnm guvenilir al derim ben

ya ıyıce streslendım adetımın 16.gunu ovu testi yapıyorum silik cizgi daha koyu cıkmadı dün ögleden snra yumurtlamısım gıbı akıntı vardı kucuk bı damla kırmızıyla dahada gelen akıntı yok oldu gec mı yumurtlayacagım desem öğleden sonraki neydi, yoksa ılk defa yumurtlamayacakmıyım yada komık mı olacak bılmıyorum sorum hamıle kaldıktan snrada yumurtlanıyor mu
cnm hamile iken yumurtlanmaz guzelim

Arkadaşlar bugün başka bir topige yazdım kimse cevap vermedi.belki burda biri bana yardımcı olur.ben sabah test yaptım gülen yüz çıktı.dün sabah çıkmamıştı.bugün ögleden sonra yaptım boş çıktı az önce tekrar test yaptım yine boş.ayrıca bugün yumurtlama günüm.sabahki gülen yüz neydi?benim iki kızım var 3. çocuk düşünüyoruz.yardımcı olurmusunuz lütfen.ben şimdi ne yapayım?
cnm buyuk ihtimal yumurtladin yoksa gulen yuz cikmaz degerlendir derim ben

kızlar bu ovülasyon takibi en iyi usg de olur diye düşünmekteyim ,evde yapılan testler ne kadar güvenilir olur bilmiyorum ,evde yapılan gebelik testine güvenmiyorum nedenide hamileliğini kan testiyle öğrenen bir arkadaşım merak ettiği için birde evde yapılanlardan denedi ve test negatif çıktı,idararda geç belli oluyor normalde ama 1 aylık bir gecikme olmaz

havalar biraz daha serin olsaydı dayanabilirdim herhalde ama 32 yi zor tamamlayacağım gibi.antalyada yapılmayacak şey temmuz-ağustosta doğum yapmak :KK1: şaka bir yana rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah :nazar:
evet bebekle daha fazla vakit geçirmek açısından iyi ama iş ortamından da gına geldi.:KK34:

bana da çoğu sabah işkence gibi geliyor.arada koşa koşa gidiyorum.bir günüm diğerine uymuyor,çok kararsızım.gönül ister tabi izni doğum sonrasına aktarayım ama bilemiyorum gerçekten.bu hafta iyi havalar ama geçtiğimiz haftalarda cehennem gibiydi buralar,fenalık geldi Allah affetsin.yanıyorum diye ince giyindim üşütmüşüm 3 gün rapor aldım işe gelemedim.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.az kalmış senin de Allah bir avazda kurtarsın,hayırlı doğum nasip etsin canım.:KK16:

haftaya doğum olucak inşallah..çok baskı yapıyor artık aşağıya adım atamıyorum.hayırlısıyla alsaydım bebişimi kucağıma...sende inşallah sağlıklıca alırsın...

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR​

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR​

gurbet cnm allah yardımcın olsun sen sıkıntıları hallet zaten kolayca hamile kalıyorsun....
bende bu ay klomenin etkisiyle erken yumurtluyorum 13.günde çift çizgiyi yakaladım birde süpercanlar yumoşları yakalarsa tam olucak :KK1::KK1::KK1:

haftaya doğum olucak inşallah..çok baskı yapıyor artık aşağıya adım atamıyorum.hayırlısıyla alsaydım bebişimi kucağıma...sende inşallah sağlıklıca alırsın...

inşallah canım :nazar: hepimiz için güzel olsun sonu :nazar:
ne güzel kavuşacaksın bebeğine,hayırla,sağlıkla inşallah :nazar:
sezeryan olacaksın sanırım,günün dolmamış.hayırlısı olsun.

gurbet cnm allah yardımcın olsun sen sıkıntıları hallet zaten kolayca hamile kalıyorsun....
bende bu ay klomenin etkisiyle erken yumurtluyorum 13.günde çift çizgiyi yakaladım birde süpercanlar yumoşları yakalarsa tam olucak :KK1::KK1::KK1:
dun Sabah korunmali iliski oldu her zamanli gibi ve nasil oldu ise spermler akmis tabi ben ustteydim fazla kalmadim.
bide baktimki takkenin alt tarafindan hepsi dokulmus.
malum bolgeye bulasmis hemen gittim
Sicak suyla yikadim
Sabah 9 da kaza oldu ve saat 3 ten beridir.
bel agrisi
Kasik agrisi
Gaz sancisi var.
InsAllah hamile kalmam ya
Ilk defa basima bole bisey geldi
Ertesi gun hapi alamam esimle gitmem lazim imza mimza birsuru prosedür
Ayyyy baska zaman olsa dusunmem simdi rahim filmide cekilecek ay iki hafta bana uyku yok simdi yaaa
Sizde gebe kalma olasiligi yuksekmi ?
Merhaba kizlar.ovulasyon testi ise yariyormu gercekten?

ne sandin yaa kac kisi bebegine kavustu bu topikte ve hamislerimiz varrrr

merhaba evt kesinlikle işe yarıyor 2 ay bende normal denedim tutturamadık ovülasyon testi aldım kullandım bugün kan testi yaptırdım 475.95 çıktı sonuçlar hamileyim

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.bende normal 2 aydir denedim olmadi bu 3.ay olmazsa ovulasyon alicam bidaki ay ama hangi marka almam gerekir bilemedim. Sen hangisini kullandin cnm.

dun Sabah korunmali iliski oldu her zamanli gibi ve nasil oldu ise spermler akmis tabi ben ustteydim fazla kalmadim.
bide baktimki takkenin alt tarafindan hepsi dokulmus.
malum bolgeye bulasmis hemen gittim
Sicak suyla yikadim
Sabah 9 da kaza oldu ve saat 3 ten beridir.
bel agrisi
Kasik agrisi
Gaz sancisi var.
InsAllah hamile kalmam ya
Ilk defa basima bole bisey geldi
Ertesi gun hapi alamam esimle gitmem lazim imza mimza birsuru prosedür
Ayyyy baska zaman olsa dusunmem simdi rahim filmide cekilecek ay iki hafta bana uyku yok simdi yaaa
Sizde gebe kalma olasiligi yuksekmi ?

ne sandin yaa kac kisi bebegine kavustu bu topikte ve hamislerimiz varrrr

cnm inşallah hamiş kalmazsın ya 4.kez aynı şeyi yaşamanı istemem yani.bizde yüksek olsa hamiş kama olasılığı şimdiye doğurmuştum ama yok işte bu ay hsg çekindim ya belki yollar açılmıştır hayırlısı artık.bugün çizgi silikleşmeye başlamış dün çalıştık bugünde çalışırız artık :KK17:gelsin artık bizim bebiş

X