- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.481
bende pko var o yüzden adetlerim düzensiz bazen tam 30 günde oluyor bazende 40-45 günde bu test ise tam 30. gün testi eğer geç gelecekse yine tamda bugünlerde yumurtlamam gerekir diye düşünürek yapmıştım bu testi de yarında tekrarlamak lazım bakalım ne çıkacak.
anladım cnm..bende pko yok ama benımde adet duzenım senınkı gıbı hatta ıkıdır ııce bozuldu..doktor stresden yada mevsimsel olabılır dedi...bende bu ay soğan suyuna başladım..adet duzensızlııne ıı gelıp hamılelıgı kolaylastırıyomus..hatta pkoyada cok ıı gelıomus deneyebılırsın...
sonunda foto ekleyebıldım arkadaşlar lurfen bı akıl verin..ben sımdı yumurtluyomuyum yoksa tam anlamıyla ıkısıde aynı koyulukta mı olması lazım...yanı ozellikle 7.gun epey koyu bı cızgım var...soğan suyuda ıctıgım ıcın erken yumurtlamış olabılrmıyım zaten 6 gun adet goruyorum bu testı 7.gun yaptım:S:S su testleri biri bana yorumlayabılırmı :S:SEki Görüntüle 716972 Eki Görüntüle 716973
bu dimi canım ondan sonra silik çıktıysa dediğim gibi o zamanlar yumurtladın
aynen cnım bunlardan sonra gıtgıde sılıklestı ısteyınede kopkoyu cızgıyı görmeyı umıd ediorum cunku...ogunlerdekı ııskılerim hıc ozenlı olmadı...yanıı yatıp bekleyemedim..dışarı kaçtı hep spermler 6.gun 8.gun ve 11.gun olmuştu o iş ama dedıım gıbı ozenlı deıl bu ayda tutturamıcaz sanırım: bugünde yapıcm test az sonra yapar ceker koyarım
KIZLAR BEN BU SAYFA SAYESİNDE GEÇEN AY OVULASYON TESTİ KULLANMAYA BAŞLADIM VE SİZLERDEN ÖĞRENDİĞİM ÜZERE KOYU ÇİZGİ ÇIKAN İKİ GÜNÜ VE ARDINDAN SİLİK ÇIKAN GÜNÜ DEĞERLENDİRDİK(TOPLAMDA 3 GÜN)BİRDE DR UM KLOMEN VERMİŞTİ BU AY VE İÇİMDEN HEP GÜZEL ŞEYLER GEÇİRDİM SONU GÜZEL OLACAKTI BİLİYORDUM VEEEE
ADETİME 4 GÜN KALA HEMDE GECE YAPTIĞIM TESTLE GÜZEL HABERİ ALDIM ALLAH İZİN VERİRSE BU KEZ KUCAĞIMA ALICAM İNŞ MİİNİĞİMİ BUNDAN ÖNCE 2 DÜŞÜK KÜRTAJIM VAR MALESEF AMA BUNDA HEP GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM.(SİZDE DUA EDİN LTF İÇİNİZDEN )
RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN İNŞ.OLURSA BURAYA YAZACAĞIMA KENDİME SÖZ VERMİŞTİM LÜTFEN SİZDE UMUTLARINIZI YİTİRMEYİN VE BEKLEYİN ONLAR İÇİN HERŞEYE DEĞER
BU ARADA GECE GEBELİK TESTİ YAPARKEN ÇIKMAZ DA OVULASYON TESTİNDEN BELKİ ÖĞRENİRİM DİYE ONU DA YAPTIM AMA OVULASYON SİLİK ÇIKTI(ADETİMİN ARDINDAN YAPTIĞIM TESTLERDE DE HEP SİLİKTİ) GEBELİK TESTİ 5 DK SONRA SİLİK POZİTİFDİ.
DUALARIM SİZİNLE
SORULARINIZ OLURSA CEVAPLAMAYA ÇALISIRIM
CANIM BENİMDE ADETLERİM 31 GÜNDE BİR OLUR YUMURTLAMAM 17. GÜN BAŞLADI DAHA DOĞRUSU KOYU ÇİZGİLER.ADETTEN SONRA HERGÜN YAPTIM HEP SİLİK ÇİZGİ VARDI.17. GÜN DAMLATIR DAMLATMAZ C ÇİZGİSİNE VARMADAN T BAŞLIYO KOYULAŞMAYA VE DİĞERİNDEN ERKEN KOYULAŞMAYA BAŞLADIĞI İÇİNDE DAHA KOYU OLUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE.
BENDE İLK ZAMANLAR ANLAMIYORUDUM KOYULAŞTI DİYENLERE ÇOK ÖZENDİM BENİM OLMAYACAK ZANNEDİYORDUM HEP
2 GÜN KOYU KALDIKTAN SONRA SİLİNMEYE BAŞLADI YAVAŞTAN SADECE 3 GÜN DEĞERLENDİRDİK VE HİÇ ARA VERMEDEN GÜN AŞIRI OLSA MUHTEMELEN TUTMAYACAKTI ÇÜNKÜ.
İŞTE BÖYLE RABBİM NASİP EDERSE BU SEFERKİNİ İNŞ KUCAĞIMA ALIRIM.
OLMASINI İSTEYENLERE HEP DUA EDİP İÇİMDEN GEÇİRİYORUM
canım hayırlı olsun..rabbım kazasız belazıs..azası noksansız kucağına almayı nasip etsın ınsallahsu testlerinden bıraz bahsedermısın...koyu cızgıyı görene kadar cızgılerin ne durumdaydı..benım kılere bak bugun 16.gun ve gıt gıde sılıklestı cızgım..bugünde az sonra yapıcam koyabılısem fotosunu koycam 16.gune kadar olanları..yanı daha koyulasırmı..yoksa benım yumurtlamayı kaçırdım mı ben..30-35 güne kırmızıyı goruyrum..soğan suyuda ıcıom bu ay..Eki Görüntüle 720920 bunlar bugüne kadar kı en koyu halleri...
canım pekı 17.gune kadar olan cıcgılerın benımkı gıbımıydı nasıldı hanı gıtgıde koyulastımı günden güne yoksa benımkı gıbı acaba dedıın gunlede oldumu...bıraz öncede aynı anda bırbırmıze yazmısıs:44:
canım 2 yazımda açıklayıcı yazdım damlatır damlatmaz hemen koyulaşmaya başlıyor ilk çizgi, işte o zaman yüzünde şaşkın ve sevindirici bir ifade oluyorD
yani anlamaman imkansız canımm sonrada işte bu smileyi uygula
güzel haber alman yakındır bence sadece testleri yapmaya devam et yaşadığın durum benim başıma 12-13. günlerde de gelmişti silindi zannedip üzülmüştüm
canım cok teşekkür ederim anlattığın ıcınn..okuduğum yerde gözlerim doldu..ınsallah bende gorurum o koyu cızgılerı hem ov testınde hem gebelıkte ınsallah tez zamanda..tabı ısteyen herkez gorsun ınsallahhh...rabbım sanada kazasız belasız kucağına almayı nasıp etsın...
poff morell bozukluğundan eklemeyı bıle beceremedim.....bıda eklıomm..ınsallah olur bu sefer..Eki Görüntüle 720941
Gozun aydin cnm bnm
Esinde baktirsa sperm kalitesine
Sadece sperm verecek kalitesi olculecek sayisina bakilacak
Cnm acidimi baydilarmi
Anlatirmisin nasil oldu