- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.361
selam suaycım .nasılsın görüşmeyeli ?maşallah kuzuna da sana da
iklem doğum yapmış canım.nisan anneleri topiğinde yazmış.pek iyi geçmemiş doğumu sanırım ama sağ sağlim kavuşmuş kuzusuna.elbet yazar buraya da.bebişle uğraşıyordur şimdilerde.
tebrik ederim iklem.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
kızlar hepinize günaydın cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duydukbebişide gördük şükür herşey yolunda 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bır sürü tahlıl verdım onlarıda yaptıracağım hepinize teşekkürler gurbet fatma ve diğer arkadaşlar rabbım sızınde yüzünüzü güldürsün
canım benım dediğimde progestan ama ben bunu kulladım hep
Mrb hanımlar bu az önce yaptığım ovu testim t çizgisi konrol çizgisinden biler koyu
masAllah cnm sizeeee
ben hala adet olamadim yaaaa 32. gun bugun yaaaaa
sağol canım benım sen nasılsın kocaman olmuş bebişin ya zaman ne çabuk geçiyor daha dün hamıle kalmak ıcın neler paylaşıyduk burada iklem canım ya kıyamam inş. ağrılarıda en kısa zamanda geçer bebişiyle daha rahat ilgilenir bende cok şükür ıyıyım bebişde ıyı rabbıme şükürler olsun bır sıkıntımız yok çalışıyoruz işte işten eve evden işe
Sağol canım ben de iyiyim çok şükür.
Sıcaklar başladığından beri sersem gibi kafam.izne az kaldı onu bekliyorum artık,sıkıldım çok.
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi,düne kadar neler paylaşıyorduk.Allah ıma çok şükür hayallerimize kavuşacağız inşallah.
kizlar ben 26 nisanda tam 40+0 da dogum yaptim. cok guzel bi dogum hikayem yok maalesef bir ara yazarim ins. sezeryan oldum.
herkes iyidir insallah gecmise bakamadim. bebis hep ilgi istiyor
dogum sonrasi 3-4 gun agrim coktu ama gecti cok sukur. annem de dun gitti basbasa kaldik minikle.
selam kızlar
ben ev hanımı oldum iyice.bu izin ne güzel şeymiş:)))))
suaycım nasılsın bebiş nasıl annesi
sağol hurbetcim canım hamıle olabılırmısın acaba düşükten sonra adetın düzene girdimi
iyiaksamlar arkadaslar bende ovülasyon testiyle gebe kalmayı denicem ama hiçbie fikrim yok.mart ayında korunmayı bıraktık nisan ayında ilk planlı olarak ilk denememiz diyebiliriz yarın bat ımdı ama bugun kırmızıları gördum ve cok üzgünüm:2: o yuzden ovulasyon testı almak ıstıoyrum ben şırnak uluderedeyım ve netten alabılırım sadece hangı marka alıcam neye dıkkat edıcem bna bilgi verirmisiniz:44:
iyiaksamlar arkadaslar bende ovülasyon testiyle gebe kalmayı denicem ama hiçbie fikrim yok.mart ayında korunmayı bıraktık nisan ayında ilk planlı olarak ilk denememiz diyebiliriz yarın bat ımdı ama bugun kırmızıları gördum ve cok üzgünüm:2: o yuzden ovulasyon testı almak ıstıoyrum ben şırnak uluderedeyım ve netten alabılırım sadece hangı marka alıcam neye dıkkat edıcem bna bilgi verirmisiniz:44:
seninki daha uygunmuş fatma ben onu görmedim
Topu topu 2 sefer iliski oldu
Onuda esim prtifle korundu
Bakalim 40 gun olsun dra giderim
Yok su an istiyorum rahim filmi falan cekilsin septum alinsin ole insAllah
Iklem kurtulduguna sevindim gulum gozumuz aydin
bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun....anne olmak isteyenler inşallah hemen bu mutluluğa kavuşurlar...
suaycım cok sevindim bebişini gördün ve kalp atısını duydun..maşşalllah bebişine inşallah sorunsuz geçer hamileliğin
kızlar ganaydın nasılsın bakalım yıne haftabaşı ve ınş. cabuk gelıp gider cok uykum var benım
canım benım amın senınde anneler günün kutlu olsun canım benımgünler geçiyor bıttımı hazırlıklar
suaycım şaka gibi ama hala bebek kıyafetlerini yıkayıp hazırlayamadık çantamda hazır değil inşallah bu hafta halledicez....zaman yaklaştıkça stres oluyorum iyice....3-4 hafta kaldı doğuma sezaryen olucam