- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.401
yu
sagol canım :)) ama yine başlıcak o beklemeler ben çok stresliyim artık daha sakin olmaya çalışcam artık çevreyi baya idare ettik askerligi bahane ettik başka bahane kalmadı allah her isteye versin banada versin şu duyguyu tatamak istiyorum artık
10 aydır deniyorum ovulasyon testleriyle.ama sonuç sıfır
Ya kızlar ben bu işten bir şey anlamadım. Ovu. testinde ayın 12-13-14ünde ve bugün dahil ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor. 4 gün boyunca hep koyu nasıl oluyor yaaa.Hatta bugün C T'den daha koyu. Bir bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni?
Canim bide gebelik testi yap istersen belkide hamilesindir (insallah :) öyle olanları duymuştum.
canim baska bir sorun var belki de...doktora gittiniz mi?...
kızlar ay_she hatırlıyorsunuz hepiniz bızım topi,kteydı hamış kalınca ocak topiği annesı oldu hatta beraber açmıştık ılk bebişimde ama ben kaybedince ona devretmiştim eşi doğumunda 1-2 ay önce hastanede yatıyordu bağırsak enfeksıyonu vardı yazarken bıle elım titrıyor ama malesef eşi vefat etmiş canım benım aysenın halını düşünmek bıle ıstemıyorum en son resımlerını göstermıştı bebişinin kocasıda duygulanıp ağlamıştı çünkü süreklı uyutuluyordu allahım sen sevdiklerimizden ayırma bızı cok üzüldüm rabbım mekanını cennet etsın yavrusuna uzun ömürler versin suan en büyük desteği yavrusu
evet canım aynen öyle su gibi akıp gidiyor afra bıle kocaman oldu belfüyle görüşüyoruz kısmet olursa 8 haziran da istanbuldayım görüşeceğiz
sen kaç haftada izne ayrılıyorsun
canım çok üzüldüm inan ki çok kötü oldum...Allah rahmet eylesin.çok zor bir durum.Allah sabrını bol versin.
ne güzel ,sev afrayı bol bol benim yerime de...
canım aslında 32.haftadan sonra izin alınıyor ama hala karar verebilmiş değilim izne çıksam mı,3 hafta mı çalışabilir raporu alsam ,5 hafta mı :) bilemedim.günüm günüme uymuyor çünkü karar veremiyorum ben de.tabi bu haftasonu doktor kontrolü var bakalım çalışabilir raporu almam da sakınca var mı yok mu bilmiyorum,ne diyecek.
hayırlısı artık suaycım.zaman su gibi akıp geçiyor maşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
ne güzel ,sev afrayı bol bol benim yerime de...
canım aslında 32.haftadan sonra izin alınıyor ama hala karar verebilmiş değilim izne çıksam mı,3 hafta mı çalışabilir raporu alsam ,5 hafta mı :) bilemedim.günüm günüme uymuyor çünkü karar veremiyorum ben de.tabi bu haftasonu doktor kontrolü var bakalım çalışabilir raporu almam da sakınca var mı yok mu bilmiyorum,ne diyecek.
hayırlısı artık suaycım.zaman su gibi akıp geçiyor maşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
hayır laparoskopi ile çikolata kistimi aldırdım.doktor herşey çok iyi hamile kalırsın dedi :26:
evet allah kalanlara uzun ömürler versın ölümden kaçış yok malesef
canım benım sen kendını ne zaman hazır hıssediyorsan ama ben allah ızın verırse sonuna kadar çalışcam 37-38 hafta olabılır en azından bebeğimle daha bol vakıt geçiririm ınşallah su kanunda cıkarda rahatlarızrabbım yardımcınız olsun canım sağlıkla al kucağına hayatda izne ayrıldı
canım ben dayanamadım 34 hafta bitti izne ayrıldım ben...işkence gibi geliyodu artık işe gidip gelmek...ama tabi kendini iyi hissediyosan izni aktarmak için gitmen iyi olur
ovülasyon testi ile hamile kalan arkadaşlar yardım edermisşniz bilgilerinizi paylaşıp.bu ilk ay kullanmam 3gündür silik çıkıyor bugun biraz daha koyu hibi ama çok gazla sayıda aldıgım için saatine yada içtiğime dikkat ederek yapmadım.testi
cnm Allah kolaylik versin suya dikkat etmene gerekir test önesi 4 saat sudan sivi gidalrdan uzak dur etkiler testi
kacinci gunun silik cikti