ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

cnm boğazlar balla geçecek gibi değil çok fena 2 antibiyotik kullanıyorum düşün iltihab olmuş hep.bizim bebiş işi bu ay yatmasa bari kasıklarımda ağrıyor habire ovulasyon testi yapmaya bile halim yok.

bebeiş var gibi canım adet olmadım henüz dün sabah test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı umutlandım işte bakalım bugün kan tahlili yaptırcam dularınıza ihtiyacım var tabii benim için dua edin olurmu hayırlı haberler yazayım inş...

Hadi hayirlisi cnm saglicakla gelie beben hayirli guzel haberle gel
MasAllah topigimize herkes siraya girdi

Hadi hayirlisi cnm saglicakla gelie beben hayirli guzel haberle gel
MasAllah topigimize herkes siraya girdi

Amin canım inş öğle sonu sonucumu alıcam yazarım sizede :) hafif lekelenmeler oluyo sankı açık kahve gibi adetmi olcam diyom bi taraftan bakalım en doğrusunu kan tahlili sonucum göstercek....

canım benım evet belfüde cok bekledi kızı hazlı cıktı senınde öyle olacak sanırım ben cok ıyıyım kuzucum haftaya kontrolumuz var bebişi ve kalp atışı için gidiyoruz gittiğim gün 2 ay bitip 3 aya giriyoruz doktorumuz yurt dışında olduğu için bıraz geç gidiyoruz hayırlısı olsun senınde güzel haberlerini beklıyoruz rabbım sağlıkla kucağına hemen versin

iyiyiz gurbetcim senınde güzel haberlerini beklıyorum hadı çabuk ol senı fatmayı tubaa yıda beklıyoruz

cnm boğazlar balla geçecek gibi değil çok fena 2 antibiyotik kullanıyorum düşün iltihab olmuş hep.bizim bebiş işi bu ay yatmasa bari kasıklarımda ağrıyor habire ovulasyon testi yapmaya bile halim yok.

canım bol bol çalış bende bu hamişlikte griptim ama ilaç içmeden iyileşmeye çalıştım sende ihmal etme çalış

canım benım ınşallah güzel haberlerini beklıyorum inş. hamişsindir

canım giremedim hafif lekelenmem vardı bugün geçti şükür doktor progestana ve aspirine devam dedi keseyi gördükten sonrada sorun olmasa kan sulandırıcı iğneye başlıycak kan değerim 136 çıktı canım daha çok küçük Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş.

gözünaydın cnm.allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

merhaba kızlar Rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın gçbişlerimizi bebişle doldurdun hayırlısıyla inşallah bende bu ay ovulasyon testi alıp çalışmalara başlıcam inşallah..benim bu ay 10 ve 12inci günler ilişki oldu..yani bu ay pek umutlu değilim ama bat 4 mayıs yinede hevesleniyorum..birde sizlere bişey sorucam.mesela ben 4 nisanda lekelendim 6 mayısta iyice söküldü adetim 4 nisandan itibarenmi saymaya başlamalıyım yoksa söküldükten sonramı??

Ok sUkur gozumuz aydin guzelim kanama yerlesme kanamasi cnm korkma
Gulum akintinin vasladigi gunden sayilir
Kolaylik versin Rabbim insAllah hamis haberin cabucak gelir

canım benım cok ama cok tebrik ederim cok sevindim şükürler olsun tatlım daha değerin yükselecek 2 güne bır tekrarla

canım benım cok ama cok tebrik ederim cok sevindim şükürler olsun tatlım daha değerin yükselecek 2 güne bır tekrarla

4 mayısta kontorlümde var canım inş güzel haberler verir doktor aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum ama Rabbim büyük inş bu sefer herşey çok güzel olur.

günaydın kızlar....bugün kızçem doğalı 4 yıl bitti.29 nisan 2009 da dr. kontrolüm vardı bu saatlerde muayene saatini bekliyordum ogün ayrı bir özenle gitmiştim makyajım saçım.dr bebeğin gelmek istediğini söyledi ve apar topar bir baktık saat 2.30 da bebişimiz bizimle...yıllar ne kadar çabuk geçiyor.

4 mayısta kontorlümde var canım inş güzel haberler verir doktor aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum ama Rabbim büyük inş bu sefer herşey çok güzel olur.

hiç korkma canım rabbıme emanet meleklerimiz

canım sağlıklı mutlu yaşlar dilerim cok tatlı maşallah inş. bu güzel günler size güzel müjdelerde getirsin

Selam kızlar

ben iyice ağarlaştım artık bu haftadan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ya dayanamıcam

Gulum akintinin vasladigi gunden sayilir
Kolaylik versin Rabbim insAllah hamis haberin cabucak gelir
inşallah cnm saolasın dün akşam bir kaç damla kahverengi bir lekenlenmem oldu adetime daha 6 gün var hemen kan testi yaptrdım ama sonuç negatif..
Rabbim uzun ömürler versn cnm inaşallah bizimde bebişlerimiz olursa böyle duygularımızı paylaşırız
Selam kızlar

ben iyice ağarlaştım artık bu haftadan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ya dayanamıcam

cnm maşallah 34. haftandasın iyi yanamışsın yine (= bi zahmet çık izine

bende aranizda yeni katildim sayilir.5-6 aydir bebek dusunuyoruz.bu ay clear blue ovulsyon testi kullandim.ve 11ci gunde gulen yuzu gordum ve akiskan sivimda o gun gelmisti.3gun gulen yuz cikti.meger erken yumurtluyormusum.bakalim adetime 2 gun var.goguslerim cok sizlamaya basladi bugun.daha once bole olmazdi.hasta olacakmisim gibi karnimda agriyor.hayirlisi allahtan.18gundur meryem suresini okuyorum.41gun okuyacagim.rabbim ol derse olur.allahim tum isteyenlere versin.

amin rabbim herkese nasip etsin sende inş hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…