- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.321
kuzum benım bıtanem geçmiş olsun canım benım acil şifalar dilerim canım ara sıra yaz ben hep senı düşünüyorum aklımdasın unutma kendıne dıkkat et zencefilli tarçın bal bunları karıştırıp ye cok faydalı
Bir avazda kurtul cnm insAllah kizikani sag salim al kucagina
cok gecmis olsun cnm bnmm dikkat et kendina
kuzum ne olsun evdeyiz malum bahar temizlik sudur budur isler bitmiyor sende iyisindir umarim
Cnmm ne yaptin ins Allah bebek vardir daha bana cok var agustosa kadar askida bizim is
bebeiş var gibi canım adet olmadım henüz dün sabah test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı umutlandım işte bakalım bugün kan tahlili yaptırcam dularınıza ihtiyacım var tabii benim için dua edin olurmu hayırlı haberler yazayım inş...
Hadi hayirlisi cnm saglicakla gelie beben hayirli guzel haberle gel
MasAllah topigimize herkes siraya girdi
kizlar selam
bizim kizin keyfi yerinde dogmaya niyeti yok :) yarin bdt. doktorum 1 hafta daha bekleriz diyor ama bende sabir kalmadi
bu topigin kizlari pek nazli cikti, belfude cok beklemisti :)
aklimdasiniz kizlar dogum aninda sizler de olacaksiniz dualarimda.
suayim nasilsin, gecmise bakadim bebis iyi degil mi?
fatma, gurbet sizden haber var mi?
hayat in da az kaldi sanki...
Bir avazda kurtul cnm insAllah kizikani sag salim al kucagina
cok gecmis olsun cnm bnmm dikkat et kendina
kuzum ne olsun evdeyiz malum bahar temizlik sudur budur isler bitmiyor sende iyisindir umarim
Cnmm ne yaptin ins Allah bebek vardir daha bana cok var agustosa kadar askida bizim is
cnm boğazlar balla geçecek gibi değil çok fena 2 antibiyotik kullanıyorum düşün iltihab olmuş hep.bizim bebiş işi bu ay yatmasa bari kasıklarımda ağrıyor habire ovulasyon testi yapmaya bile halim yok.
bebeiş var gibi canım adet olmadım henüz dün sabah test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı umutlandım işte bakalım bugün kan tahlili yaptırcam dularınıza ihtiyacım var tabii benim için dua edin olurmu hayırlı haberler yazayım inş...
canım giremedim hafif lekelenmem vardı bugün geçti şükür doktor progestana ve aspirine devam dedi keseyi gördükten sonrada sorun olmasa kan sulandırıcı iğneye başlıycak kan değerim 136 çıktı canım daha çok küçük Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş.
Ok sUkur gozumuz aydin guzelim kanama yerlesme kanamasi cnm korkmacanım giremedim hafif lekelenmem vardı bugün geçti şükür doktor progestana ve aspirine devam dedi keseyi gördükten sonrada sorun olmasa kan sulandırıcı iğneye başlıycak kan değerim 136 çıktı canım daha çok küçük Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş.
Gulum akintinin vasladigi gunden sayilirmerhaba kızlar Rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın gçbişlerimizi bebişle doldurdun hayırlısıyla inşallahbende bu ay ovulasyon testi alıp çalışmalara başlıcam inşallah..benim bu ay 10 ve 12inci günler ilişki oldu..yani bu ay pek umutlu değilim ama bat 4 mayıs yinede hevesleniyorum..birde sizlere bişey sorucam.mesela ben 4 nisanda lekelendim 6 mayısta iyice söküldü adetim 4 nisandan itibarenmi saymaya başlamalıyım yoksa söküldükten sonramı??
canım giremedim hafif lekelenmem vardı bugün geçti şükür doktor progestana ve aspirine devam dedi keseyi gördükten sonrada sorun olmasa kan sulandırıcı iğneye başlıycak kan değerim 136 çıktı canım daha çok küçük Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş.
canım benım cok ama cok tebrik ederim cok sevindimşükürler olsun tatlım daha değerin yükselecek 2 güne bır tekrarla
4 mayısta kontorlümde var canım inş güzel haberler verir doktor aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum ama Rabbim büyük inş bu sefer herşey çok güzel olur.
günaydın kızlar....bugün kızçem doğalı 4 yıl bitti.29 nisan 2009 da dr. kontrolüm vardı bu saatlerde muayene saatini bekliyordum ogün ayrı bir özenle gitmiştim makyajım saçım.dr bebeğin gelmek istediğini söyledi ve apar topar bir baktık saat 2.30 da bebişimiz bizimle...yıllar ne kadar çabuk geçiyor.
inşallah cnm saolasın dün akşam bir kaç damla kahverengi bir lekenlenmem oldu adetime daha 6 gün var hemen kan testi yaptrdım ama sonuç negatif..Gulum akintinin vasladigi gunden sayilir
Kolaylik versin Rabbim insAllah hamis haberin cabucak gelir
Rabbim uzun ömürler versn cnm inaşallah bizimde bebişlerimiz olursa böyle duygularımızı paylaşırızgünaydın kızlar....bugün kızçem doğalı 4 yıl bitti.29 nisan 2009 da dr. kontrolüm vardı bu saatlerde muayene saatini bekliyordum ogün ayrı bir özenle gitmiştim makyajım saçım.dr bebeğin gelmek istediğini söyledi ve apar topar bir baktık saat 2.30 da bebişimiz bizimle...yıllar ne kadar çabuk geçiyor.
Selam kızlar
ben iyice ağarlaştım artık bu haftadan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ya dayanamıcam
bende aranizda yeni katildim sayilir.5-6 aydir bebek dusunuyoruz.bu ay clear blue ovulsyon testi kullandim.ve 11ci gunde gulen yuzu gordum ve akiskan sivimda o gun gelmisti.3gun gulen yuz cikti.meger erken yumurtluyormusum.bakalim adetime 2 gun var.goguslerim cok sizlamaya basladi bugun.daha once bole olmazdi.hasta olacakmisim gibi karnimda agriyor.hayirlisi allahtan.18gundur meryem suresini okuyorum.41gun okuyacagim.rabbim ol derse olur.allahim tum isteyenlere versin.
Selam kızlar
ben iyice ağarlaştım artık bu haftadan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ya dayanamıcam