ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bizde ovulasyon testiyle çalıştık her gün her sabah düzenli olarak test yaptım hep silikti 14. gün tam belirgindi hatta kontrol çizgisinden daha koyuydu diyebilirim değerlendirdik tabi onun öncesinde ve sonrasını da degerlendirdik bekleme sürecindeyim bat 23 mayıs bakalım hayırlısı

mrb bende bugün sipariş verdim gittigidiyordan 2-3 güne elime ulaşır zannedersem
hakkımızda hayırlısı olsun bende pko var ve adetler düzensiz bazı yerlerde pko lular için uygun değil yazıyordu ama yine de şansımı denemek istedim.
adet aralığımda bozuldu son zamanlarda artık geldiği günden itibaren yapmaya başlıcam...

kızlar ay_she hatırlıyorsunuz hepiniz bızım topi,kteydı hamış kalınca ocak topiği annesı oldu hatta beraber açmıştık ılk bebişimde ama ben kaybedince ona devretmiştim eşi doğumunda 1-2 ay önce hastanede yatıyordu bağırsak enfeksıyonu vardı yazarken bıle elım titrıyor ama malesef eşi vefat etmiş canım benım aysenın halını düşünmek bıle ıstemıyorum en son resımlerını göstermıştı bebişinin kocasıda duygulanıp ağlamıştı çünkü süreklı uyutuluyordu allahım sen sevdiklerimizden ayırma bızı cok üzüldüm rabbım mekanını cennet etsın yavrusuna uzun ömürler versin suan en büyük desteği yavrusu

Son düzenleme:

ay suaycım çok üzüldüm ayşeye ya mekanı cennet olsun.durumu iyi değildi zaten eşinin .çok zor gerçekten durumu allahım sevdiklerimizden ayırmasın bizi ....yavrum babasını hiç hatırlamayacak bile ne kadar acı ...allah ayşeye sabır versin.

15 dk içinde aldıgım 2. ölüm haberı ALLAHIM sözün bittigi an mekanı cennet olsun

Kızlar bisey merak ediyorum. Daha once bu sitede okumuştum galiba. Simdi diyelimki ovulasyon testini takip ederek hamile kaldim. Reglime kadarki zamanda bu ovulasyon testi hep çift cizgimi çıkar hamile kaldiysam?

Kızlar bisey merak ediyorum. Daha once bu sitede okumuştum galiba. Simdi diyelimki ovulasyon testini takip ederek hamile kaldim. Reglime kadarki zamanda bu ovulasyon testi hep çift cizgimi çıkar hamile kaldiysam?

ben ovu. testini her sabah yaptım silik çıkıyodu 14, ve 15. gün tam koyu çıktı sonraki günler silik çıktı hep gebe durumlarında ne olur bilmiyorum yapmayı bıraktım çünkü test bitti

Son düzenleme:

I bi rivayet bizim topikte bazi hamileler yapti silik cizgi cikti koyu cikmadi...yaniltici olabilir...

ben ovu. testini her sabah yaptım silik çıkıyodu 14, ve 15. gün tam koyu çıktı sonraki günler silik çıktı hep gebe durumlarında ne olur bilmiyorum yapmayı bıraktım çünkü test bitti

I bi rivayet bizim topikte bazi hamileler yapti silik cizgi cikti koyu cikmadi...yaniltici olabilir...

Cok tesekkur ederim kizlar cevaplar icin. Yani hamile kalmissan eger silikte olsa cift cizgi cikmaya devam eder oylemi?
Eliflider bsnimde batim 23mayis.beklemek ne zor degil mi :)

Son düzenleme:

15 dk içinde aldıgım 2. ölüm haberı ALLAHIM sözün bittigi an mekanı cennet olsun

Allah rahmet etsin tahsiratini af etsin
Zor cok zor
Ayseyede sabir versin guzel Allahim

evet arkadaşlar acısıyla tatlısıyla burda cok sey paylaştık aysenın telefonu bende yok olsaydı arıyacaktım ınanın suan elım kolum bağlı sadece dua ediyorum rabbım acısının yavrusuyla dındırsın başka acı göstermesın en son doktorlar eşini uyandırdığında ayse resmını göstermiş bebeğinin cok ağlamış oda ınanın dünderdır kendımı toparlayamıyorum

kızlar ay_she görüştüm bıraz önce kendını bıraz olsun toparlamış kızı zeyneple uğraşıyormuş ayrıca nişan bebek kurabıyeleri yapıyormuş canım benım bırde memurıyetı kazanmış istanbula belfüyü görmeye gıdınce bır engel olmazsa onuda gıdıp göreceğim

eminimki çok zordur ama hayat devam ediyor işte....eşinin okadar sıkıntısını gördü zaten belki ölüm kurtuluşu olmuştur.allah rahmet eylesin kızına uzun ömürler versin.memuriyeti kazanmasınada sevindim.

günaydın kızlar nasılsınz

evet canım bende cok sevindim memuriyeti kazanmasına bırde bebk nişan kurabıyesı yapması cok hoşuma gıttı maşallah becerikli kız bende allah ızın verırse ona yaptıracağım

Ya kızlar ben bu işten bir şey anlamadım. Ovu. testinde ayın 12-13-14ünde ve bugün dahil ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor. 4 gün boyunca hep koyu nasıl oluyor yaaa. Hatta bugün C T'den daha koyu. Bir bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni?

günaydın canım yanlışmı okudum ya allah sabır versin ayh-se ye peki ne zamn olmuş. çok zor ya ben 5 ay ayrı kaldım gelecigini biliyodum ama yine zor oldu onu düşünümiyorum bile derdi veren allah dermanınıda veriyomuş. tekrar allahtan sabır diliyorum eger canım okunucak bişey varsa ben okurum (

evet canım cok üzücü allah sabır versın ınş. okumak ıstersen oku sevaptır askerimiz geldımı

gözün aydın olsun canım :) artık bebiş çalışmalarına başlarsınız :)
yu
sagol canım :)) ama yine başlıcak o beklemeler ben çok stresliyim artık daha sakin olmaya çalışcam artık çevreyi baya idare ettik askerligi bahane ettik başka bahane kalmadı allah her isteye versin banada versin şu duyguyu tatamak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…