ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

inşallah cnm saolasın dün akşam bir kaç damla kahverengi bir lekenlenmem oldu adetime daha 6 gün var hemen kan testi yaptrdım ama sonuç negatif..

Rabbim uzun ömürler versn cnm inaşallah bizimde bebişlerimiz olursa böyle duygularımızı paylaşırız

cnm maşallah 34. haftandasın iyi yanamışsın yine (= bi zahmet çık izine :KK1:

sorma cok zor geliyor geliyor artık sabahları kalk evden cık yürü durağa ay işkence gibi.habire kramplar giriyo falan..evde yatıcam artık:KK52::KK52::KK52:

hayatcım cok erken ayrılıyorsun sonra dönüşün erken olur canım bıraz daha dişini sık az kalmış

suay cok zorlanıyom artık.oturup kalkamıyorum.hep yatmak istiyom.küçük sancılar oluyo kıpırdayamıyorum...en iyisi evde tembellik:KK9::KK9::KK9::KK9: o zamanda iyice kilo alıcam ama napim..hem artık eşyalarımı hazırlarım..daha hiç bir hazırlığım yok.
sen nasılsın keseyi gördünmü bulantıların varmı

Slm kizlar kizkardesim turkiyeye gidecek burada drlar vermiyolar
Ona gebelik oncesi takviyeler siparisi vericem

Neler gerekli bunun icin
bnm siparislerim söyle kendim icin

b12 vitamini
Balikyagi hapi
Coraspirin.
Esim icin kaliteli sperm icin
Klomen

Neler gerekli bunun icin

b12 vitamini
Balikyagi hapi
Coraspirin.
Klomen

gurbet senin düşüklerin nedeni belli oldumu cnm ne güzel hamile kalıyorsun aslında ama devam etmiyor.ben eşim için çakışırkökü suyu kullanıyorum bir faydası olacakmı görücez.

gurbet senin düşüklerin nedeni belli oldumu cnm ne güzel hamile kalıyorsun aslında ama devam etmiyor.ben eşim için çakışırkökü suyu kullanıyorum bir faydası olacakmı görücez.

Rahimde perde var cnm o nedenle bebek tutunamiyormus ya Sabir gulum olacak insAllah

suay cok zorlanıyom artık.oturup kalkamıyorum.hep yatmak istiyom.küçük sancılar oluyo kıpırdayamıyorum...en iyisi evde tembellik:KK9::KK9::KK9::KK9: o zamanda iyice kilo alıcam ama napim..hem artık eşyalarımı hazırlarım..daha hiç bir hazırlığım yok.
sen nasılsın keseyi gördünmü bulantıların varmı

canım benım madem cok zorlanıyorsun tabı ızne ayrıl hayırlısı olsun geç bıle kalmışsın eşyalara cadı :KK34: biz keseyi gördük canım yolksac gördük cumartesi doktora gidiyoruz inş. herşey yolunda gider cumartesi 8 hafta bıtıp 9 haftaya giriyoruz rabbım nasip ederse

canım tam 15 günümüz kaldı sonrasında bende başlarım çalışmalara :)))

hadı canım rabbım en kısa zamanda bebişinede kavustursun gözün aydın cok az kalmış :KK34:

Neler gerekli bunun icin

b12 vitamini
Balikyagi hapi
Coraspirin.
Klomen

canım benım sana tavsıyem duphaston adetin 15 günü başlıyorsun sabah akşam bır tane bıtene kadar bebeğin tutunmasını sağlıyor

fatmacım inş. faydası görürsün canım benım ben ınanıyorum sizlerde hemen arkamdan geleceksiniz :KK54:

suay cnm sen gittinmi dr.a bebişin kalp atışları için ne zaman gideceksin.
gurbet perde için ameliyat olunması gerekmiyormu ?

cnm cumartesi dra gidecektin ne yaptin kuzum gelmedin insAllah hayirli haberle gel kuzum

burada bnde adet oldum kurtajdan sonra 30. gunde cok sukur
adet bitsin dr yolu gozukur islemlere baslayalim insallah

kızlar hepinize günaydın cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk:nazar::nazar: bebişide gördük şükür herşey yolunda 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bır sürü tahlıl verdım onlarıda yaptıracağım hepinize teşekkürler gurbet fatma ve diğer arkadaşlar rabbım sızınde yüzünüzü güldürsün

cnm pregostan var bnde aynimi ikisi onu kullansam olurmu

canım benım dediğimde progestan ama ben bunu kulladım hep :KK34:

suay cnm sen gittinmi dr.a bebişin kalp atışları için ne zaman gideceksin.
gurbet perde için ameliyat olunması gerekmiyormu ?

cnm cumartesi dra gidecektin ne yaptin kuzum gelmedin insAllah hayirli haberle gel kuzum

burada bnde adet oldum kurtajdan sonra 30. gunde cok sukur
adet bitsin dr yolu gozukur islemlere baslayalim insallah

sağol canım benım darısı başına olsun inş. fatmacım sen nasılsın iyileştin mi artık pek takılmıyorsun :KK54:

şükür cnm iyileştim dün akşam ipeğin doğum günü kutlaması vardı onlarla uğraştım son 1 haftadır gelen giden yoğunduk biraz.cnm arada bakıyorum ama sohbete kimse olmuyor genelde yazıp çıkıyorum bende

şükür cnm iyileştim dün akşam ipeğin doğum günü kutlaması vardı onlarla uğraştım son 1 haftadır gelen giden yoğunduk biraz.cnm arada bakıyorum ama sohbete kimse olmuyor genelde yazıp çıkıyorum bende

nice sağlıkla yaşlar olsun ipek maşallah cok tatlı resımlerınde gördüm tıpkı sen bende giriyorum kımse olmadığı için cıkıyorum sır sızı merak ettiğim için giriyorum hayat ne yaptı acaba iklem doğurdumu

nice sağlıkla yaşlar olsun ipek maşallah cok tatlı resımlerınde gördüm tıpkı sen bende giriyorum kımse olmadığı için cıkıyorum sır sızı merak ettiğim için giriyorum hayat ne yaptı acaba iklem doğurdumu

selam suaycım .nasılsın görüşmeyeli ?:KK16: maşallah kuzuna da sana da :nazar::nazar::nazar:

iklem doğum yapmış canım.nisan anneleri topiğinde yazmış.pek iyi geçmemiş doğumu sanırım ama sağ sağlim kavuşmuş kuzusuna.elbet yazar buraya da.bebişle uğraşıyordur şimdilerde.

ben de dun dogum yaptim. guzel bir hikayem yok maaselef. toplam 16 saat sanci cektim hastaneye geldigimde aciklik 3 cmdi, 14 saat daha siddetli sancim oldu ama en fazla 4 cm acildi. dr tercihi bana birakti ama dayanacak halim kalmayinca mecbur sezeryan istedim. ama bebegim iyi cok sukur. benim hem dikis agrilarim var hem de sancilardan dolayi surekli bakildigi icin asagi tarafim sizliyor

rabbim kalanlari saglikla kavustursun ins.

tebrik ederim iklem.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.:nazar:

X