- 22 Aralık 2012
- 1.307
- 7
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.201
bu ay MERYEM SURESİNİ okuyorum.41 defa okunması gerektiğini duymuştum.
26 tane okudum.1 haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum.
canım onu bende yaptım hergün bi tane diye okudum nette ara vermeden 41 olacak,ama adet olunca mecburen ara verdim sonrada saymadım aklıma geldikçe okudumsen nasıl 41 yapacaksın:26:
canım onu bende yaptım hergün bi tane diye okudum nette ara vermeden 41 olacak,ama adet olunca mecburen ara verdim sonrada saymadım aklıma geldikçe okudumsen nasıl 41 yapacaksın:26:
28 oldu.gunde 3 -4 tane okuyom.bir hafta kadar var adetime insallah olmamda.bir hafaya bitiririm.gunde bir oldugunu bilmiyodum.
bizide haberdar et canımmmmmmm senin adına çok sevindim inan Rabbim en kısa zamanda bize nasip etsin inş
gözünaydın cnm değerlerin kat kat artsın bu sefer bebişini kollarına al inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz.takıl artık benim konuya bak kan testinide yaptırdın.
sen nezamandir istiyosun.
günde bir tane canım.benimde dün bitti
sen nasıl ara vermeden 40 tane okudun canım adet olmadın mı?
kızlar kusura bakmayın heyecandan değeri yalnış yazmışım 69.7 değerim dr. gittik haftaya gel hem değerin yükselsın hemde rapor cıkartacak şimdilik haftaya kadar aspirin kullanacağım ama cuma aşkam iş cıkışı tekrar beta hcg yaptrcam dr. istedi o zamana kadar değerim 1000 üstünde olacaksmış ınsallah yükselir
teşekkürler canım darısı başınıza
fatmacım darısı hemen sızede olsun inş. herşey ıyı olur bıtanem önce bebişin kalp atışlarını duyayım ondan sonra katılırım
bu ay MERYEM SURESİNİ okuyorum.41 defa okunması gerektiğini duymuştum.
26 tane okudum.1 haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum.
oh oh ohgelsin bebecikler kendine cok dikkat et kalp atısını duyana kadar ilişkiye ara vermeye çalışın o değer fırlıcak haftaya bak
hastaneden geldim simdi
Hersey bitti aldilar bedenimden kopardilar yavrumu
O kadar cok istedim bundada bir hayir
3. Kez yasadim insAllah baska yasamam
Allahim veriyo O aliyor ne denirki emir buyuk yerden arastirmalar bitsin
Iyi sonuc alirsam dr kontrolu altinda gebelik istiyorum yumurta takibi vs
Allahim sizlere yasatmasin cok zor ya kasim topiginde guzel haberler var bugun
Ne guzel masAllah
birseyler yazmaya elim gitmiyor yuregim dayanmiyor
sağol hayatcım canım benım teşekkür ederim zaten ilşki yok canım hiçde düşünmüyoruz sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı senınde
41 kere maşallah kuzuma...
Tebrik ederim canım benim.
çok bekledin ,ben de senin mutlu olmanı bekledim...
Rabbim sonunda ikimizin de yüzüne güldü.çok şükür verene.
sağol hayatcım canım benım teşekkür ederim zaten ilşki yok canım hiçde düşünmüyoruz sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı senınde[/QUben
kilo aldıkça yürüyemiyorum:) 15 kilo almışım....artık evde oturmak istiyorum işe gelmek zor geliyor penguen gibi yürüyorumzaman çabuk gecsede bebişimi görsem artık diye bekliyorum.oda sıkıldı içerde dar geliyo ortam sanırım
sağol hayatcım canım benım teşekkür ederim zaten ilşki yok canım hiçde düşünmüyoruz sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı senınde
bu sure ne için okunuyor?
benim bi oğlum var 7 yaşında 2.istiyorum tam 3 yıl oldu olmuyorrrrrrr,6 ay kadar serophone kullandım 1 aşılama ama olmadımeryem suresi 41 gün ayrı ayrı okunacak olnca bende tamalayamadım yoksa günde 10 tanede okurum ama sen niyet etmişsin okumuşsun rabbim kabul eder niyetini verir inş.sen tamamla bencede