ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhabalar.bende bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini.sorularım olcak.
11. gün başladım teste.silikti.akşamları yapıyorum.
12. gün akıntı gelince sabah ilk idrarla değil ama sıvı almıştım o şekilde yaptım baya koyoydu.ama c kadar koyu değildi.
12. gün akşam yaptım yine silikti.
13,14,15,16,17,18,19 hep silikti.
20. gün koyuydu ama kontrol(c) kadar değil ona yakın ama.
21. günde aynı koyulukta
22,. günde aynı koyulukta
23,günde aynı koyulukta
bugün 24 .gün daha yapmadım. akşam yapacam.
28- 29 günde bir regl olurum.
neden hep koyu çıkıyo.
12. gün yumurtlama olmuşmudur.
yoksa daha olmamışmıdır.
acaba son günler mi yumurtluyom anlamadım.
12, gün uzayan akıntı geldi.
11 aydır bebiş olmuyo benimde 2.yi düşünüyoz.
laboguick marka test gittigidiyordan aldım.
tesleri hep 4 saat sıvı almadan denedim.
24.gün silik çıktı
25.gün bugün yine silik çıktı.
demekki ben geç yumurluyormuşum ya.
hep adetime 7 gün kala bırakıyodum demekki bıraktıktan sonra yumurtluyomuşum.
ondan mıolmuyo acaba

Paylaştığınız bilgilerden dolayı Allah razı olsun, kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki ilk bebeğimi 3,5 aylıkken düşürdüm üzerinden 6 ay geçti 4 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum :KK43: çooook kötü hissediyorum kendimi, üzülmesin diye eşime bile ağlıyamıyorum :KK43: Ovulasyon tesitini ilk burda duyuyorum bu ay denicem mutlaka, inşallah faydalı olur :KK43:

Paylaştığınız bilgilerden dolayı Allah razı olsun, kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki ilk bebeğimi 3,5 aylıkken düşürdüm üzerinden 6 ay geçti 4 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum :KK43: çooook kötü hissediyorum kendimi, üzülmesin diye eşime bile ağlıyamıyorum :KK43: Ovulasyon tesitini ilk burda duyuyorum bu ay denicem mutlaka, inşallah faydalı olur :KK43:

düşüklerden sonra pskoloji çok bozuluyor canım hemen tekrar hamile kalmak istiyosun ama bazen uzuyabiliyor bu durum,benimde düşükten sonra hemen olmadı dr.lar acele etme sorun yok vücut kendini toparlayana kadar bekle diyordu ama ben çok istiyordum aynı senin gibi:KK1:ilaç tedavisi gördüm 4 ay, olmadı sonra hiç beklemediğim anda kendiliğnden hamile kaldım şimdi sıpam 7 yaşında:KK16::KK16::KK16:yani merak etme canım bi kere olmuş yine olur kendini biraz rahat bırak psloloji rahat olduğunda oluyor bu bebişler:KK1::KK1::KK1:

kilo aldıkça yürüyemiyorum:) 15 kilo almışım....artık evde oturmak istiyorum işe gelmek zor geliyor penguen gibi yürüyorum zaman çabuk gecsede bebişimi görsem artık diye bekliyorum.oda sıkıldı içerde dar geliyo ortam sanırım :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hayatcım canım dikkat et kılona cok olmuş valla kilo ödem yapar zor yürürsün ayrıca doğumunda rahat olması için kiloya dikkat et bol su iç:KK34:

suaycım takviminde pek yakışmış cnm :21::21::21::21:

teşekkürler canım benım darısı sana aslında eklemıyecektım ama sonra heves ettim :KK34: haftaya topiğine eklersın benı ınsallah bır aksılık cıkmazsa :KK54:

Dün doktora gittim çok güzel gelişmiş bi yumurtan var dedi çatlatma iğnesi verdi ama bu arada benim vajinal enfeksiyonum var çok yanma yapıyo vajinamın girişini kızartmış enfeksiyon sonrada yara olmuş ilaç vermeme dedi hamile kalabilirsin hafif bi fitil veriyo oda etki etmiyo geçirmiyo yani ne yapmalıyım bilemiyorum :KK43:

hayatcım canım dikkat et kılona cok olmuş valla kilo ödem yapar zor yürürsün ayrıca doğumunda rahat olması için kiloya dikkat et bol su iç:KK34:

teşekkürler canım benım darısı sana aslında eklemıyecektım ama sonra heves ettim :KK34: haftaya topiğine eklersın benı ınsallah bır aksılık cıkmazsa :KK54:

cnm aklına kötüyü getirme ben inanıyorum olacak bu sefer artık temkinlisin sıkıntını biliyorsun ona görede alacaksın ilaçlarını yada iğnelerini.arada takıl sen yine de listeye eklemesemde.

cnm aklına kötüyü getirme ben inanıyorum olacak bu sefer artık temkinlisin sıkıntını biliyorsun ona görede alacaksın ilaçlarını yada iğnelerini.arada takıl sen yine de listeye eklemesemde.

sağol canım benım okuyorum zaten yanı takıp ediyorum :KK34: se nasılsın bat ne zaman

Dün doktora gittim çok güzel gelişmiş bi yumurtan var dedi çatlatma iğnesi verdi ama bu arada benim vajinal enfeksiyonum var çok yanma yapıyo vajinamın girişini kızartmış enfeksiyon sonrada yara olmuş ilaç vermeme dedi hamile kalabilirsin hafif bi fitil veriyo oda etki etmiyo geçirmiyo yani ne yapmalıyım bilemiyorum :KK43:

tugbaa canım sana tavsıyem bol bol su iç ılık olsun ama cok iç belkı mıden bulanacak ama ne kadar sık ıdrara cıkarsan okadar enfeksıyon gider bırde asla günlük ped kullanma her tuvalete gidişinde peçete koy sık sık değiştir ben suğan suyu içmiştim ama sende hamilelik şüpesi olabılır o yüzden su iç canım acıl şifalar dılerim

kızlar benim dün pozitif çıkan ovulasyon testim bugün de pozitif. bu normal mi? dünü değerlendirdik bu gece ara versem mi yoksa üst üste mi bu günler değerlendirilmeli?

tugbaa canım sana tavsıyem bol bol su iç ılık olsun ama cok iç belkı mıden bulanacak ama ne kadar sık ıdrara cıkarsan okadar enfeksıyon gider bırde asla günlük ped kullanma her tuvalete gidişinde peçete koy sık sık değiştir ben suğan suyu içmiştim ama sende hamilelik şüpesi olabılır o yüzden su iç canım acıl şifalar dılerim

Canım çok su içiyorum suyun idarar yolu enfeksiyonuna çok faydası varda bu vajinal olanı pek etkilemiyo sanki:KK43: yara olmuş kızarmış vajina girişi idare etcem başka çare yok ağır antibiyotik veremem dedi doktorda hafif fitillerde beni etkilemiyo Allah yardımcın olsun suay sende dua et bizler için canımm....

sağol canım benım okuyorum zaten yanı takıp ediyorum :KK34: se nasılsın bat ne zaman

benim bata daha varya 16 nisanda.bekliyoruz bakalım ama olurmu bilmem kendimde çok belirti aramamaya çalışıyorum şu ara okul çok yoğun zaten eve gelince hiç halim kalmıyor

kızlarrr herkese merhaba

uzun zamandır giremedim ne var ne yok, var mı güzel haberler :))

2 haftadır izindeyim artık evde olunca giremiyorum işler bitmedi bir türlü, normal olsam 2 günde bitecek iş 2 haftadır sürünüyor, kaplumbağa hızıyla :)
şimdilik 2 haftamız daha var doğuma bakalım beklicekmi gününü bizim kız.
tekrar girip haber veririm size

gurbetgüzelinin iyi haberini almıştım

suay, fatma sizde varmı gelişmeler?

dua edin benim için de

kızlarrr herkese merhaba

uzun zamandır giremedim ne var ne yok, var mı güzel haberler :))

2 haftadır izindeyim artık evde olunca giremiyorum işler bitmedi bir türlü, normal olsam 2 günde bitecek iş 2 haftadır sürünüyor, kaplumbağa hızıyla :)
şimdilik 2 haftamız daha var doğuma bakalım beklicekmi gününü bizim kız.
tekrar girip haber veririm size

gurbetgüzelinin iyi haberini almıştım

suay, fatma sizde varmı gelişmeler?

dua edin benim için de

kolay gelsin cnm çok az kalmış yaparsın cnm kaplumbağa hızıylada olsa :KK1:
suay hamile cnm takvmini görmedinmi :nazar::nazar::nazar:
bende bekliyorum ayın 16 sını nasip

selam öğrendim kızlar ,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum .Bu aralar 2. bebek istiyoruz.burda ovulasyon testini öğrendim gitti gidiyordan aldım.12. gün teste başladım hep silik çıkıyordu ama çalışmalara hep devam ettik:) dün 16.gün ilk defa koyu çizgiyi gördüm meğer geç yumurtluyormuşum.. yine ilişki oldu..bu arada baya yordum kocişi:)bugün yine test yaptım yine koyu çıkıyo..napayım ben yaa bugün ilişki olması gerekiyomu ?? bana bi fikir verirseniz sevinirim:))

canım meraba şuan bende aynı konumdayım senle ..sen naptın.. hala koyumu test..
yok değerlendiremedim canım misafir vardı bugüne kaldı. artık ALlah bilir olacağı varsa olcak. gerçi zaten sadece ovulasyon değil öncesindeki ve sonrasındaki bir-iki günde olan ilişkiden de olabiliyo bebek. bakıcaz.

kolay gelsin cnm çok az kalmış yaparsın cnm kaplumbağa hızıylada olsa :KK1:
suay hamile cnm takvmini görmedinmi :nazar::nazar::nazar:
bende bekliyorum ayın 16 sını nasip

hadi insallah canim az kalmis bat.a
gecmise bakamadim cok fazla demek suay da hamile cok sevindim. ins. bebisi saglikla buyur

yeni arkadaslara da bol sans, son mjs lari gordum epey kalabalik olmusuz burda :)

selam öğrendim kızlar ,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum .Bu aralar 2. bebek istiyoruz.burda ovulasyon testini öğrendim gitti gidiyordan aldım.12. gün teste başladım hep silik çıkıyordu ama çalışmalara hep devam ettik:) dün 16.gün ilk defa koyu çizgiyi gördüm meğer geç yumurtluyormuşum.. yine ilişki oldu..bu arada baya yordum kocişi:)bugün yine test yaptım yine koyu çıkıyo..napayım ben yaa bugün ilişki olması gerekiyomu ?? bana bi fikir verirseniz sevinirim:))

cnm dün olduysa bugünü boş geç yarını mutlaka değerlendir ama asıl çizgiden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumoşlar

X