ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

suaycım çok sevindimm canım Allah sağlıklı hayırlı bi hamilelik nasip etsin inş dualarında bizide unutma canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş..

kızlar sonucumcıktı63.7 adete 2günvarkencokıyı değer şimdi hastaneye gidiyorum pazartesi görüşürüz

selam güzel anne adayları bugün reglimin 3.günü aşılama için tedaviye başladım ilk defa bu ay ovulasyon testi yapacağım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda

selam güzel anne adayları bugün reglimin 3.günü aşılama için tedaviye başladım ilk defa bu ay ovulasyon testi yapacağım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda

cnm aşılama yaptıracaksan niye ovulasyon testi kullanıyorsun zaten takipte olmayacakmısın.ilaç kullanıyorsan test seni yanıltabilir.(klomen gibi ilaçlar)

kızlar sonucumcıktı63.7 adete 2günvarkencokıyı değer şimdi hastaneye gidiyorum pazartesi görüşürüz

gözünaydın cnm değerlerin kat kat artsın bu sefer bebişini kollarına al inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz.takıl artık benim konuya bak kan testinide yaptırdın.

cnm aşılama yaptıracaksan niye ovulasyon testi kullanıyorsun zaten takipte olmayacakmısın.ilaç kullanıyorsan test seni yanıltabilir.(klomen gibi ilaçlar)

evet canım haklısın annemde aynısını söyledi aşılaman tutmazsa ki inşallah tutar ozaman yaparsın kızım dedi...rabbim inşallah kullanmaya gerek bırakmaz hiçbirmizi canım

kizlar lutfen bilenler yardim ederse sevinirim. Ovulasyon gunun tam olarak bilen ve buna gore gebelik haftasini hesaplayanlar ve doktora gittiginde bu haftadan buyuk cikan var mi? mumkun mu???

Canım ya yumurta takibine başla ya da ovülasyon testine. İkisi birden gereksiz. Ama en doğru tespiti dr un USG muayenesi veriyor. Bu da bi gerçek.

kizlar lutfen bilenler yardim ederse sevinirim. Ovulasyon gunun tam olarak bilen ve buna gore gebelik haftasini hesaplayanlar ve doktora gittiginde bu haftadan buyuk cikan var mi? mumkun mu???

Ne sorduğunu anlamadım ama ben dr a gittiğimde çatlama belirtilerini daha hissetmemişken dr yumurtan çatlamış senin demişti. Bunu mu öğrenmek istedin acaba?

canim sunu sordum ovulasyon tarihini tam bilip gebe kalan biri buna gore gebelik haftasini hesaplayip bundan buyuk cikan oldu mu ultrasonda acaba dedim?

canim sunu sordum ovulasyon tarihini tam bilip gebe kalan biri buna gore gebelik haftasini hesaplayip bundan buyuk cikan oldu mu ultrasonda acaba dedim?

Canım gebelik hftası Son Adet tarihine göre belirleniyor. Ancak bazen SAT ile ultrasonda yapılan ölçümler birbirini tutmayabiliyor. O da geç döllenme olursa oluyor. SAT a göre 5 haftalık gebelik USG de 4 haftalık çıkabiliyor. Yani Gebelik yaşı ovülasyon tarihine gre hesaplanmıyor. Bunun sebebi de dr un ilişki gününü + çatlama gününü tahmin edememesi.

kızlar hepinize merhabalar ben bu ay korunmayı bırakıp gebelik planlıyorum bu ovulasyon testleri ile ilgili dahası hangi marka daha iyi diye pek bilgi sahibi değilim internette araştırdım laboqiuck bunu buldum nasıl sizce ya da başka önerebileceğiniz bişey var mı???

baya kişi kullandı bu markayı cnm

merhabalar.bende bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini.sorularım olcak.
11. gün başladım teste.silikti.akşamları yapıyorum.
12. gün akıntı gelince sabah ilk idrarla değil ama sıvı almıştım o şekilde yaptım baya koyoydu.ama c kadar koyu değildi.
12. gün akşam yaptım yine silikti.
13,14,15,16,17,18,19 hep silikti.
20. gün koyuydu ama kontrol(c) kadar değil ona yakın ama.
21. günde aynı koyulukta
22,. günde aynı koyulukta
23,günde aynı koyulukta
bugün 24 .gün daha yapmadım. akşam yapacam.
28- 29 günde bir regl olurum.
neden hep koyu çıkıyo.
12. gün yumurtlama olmuşmudur.
yoksa daha olmamışmıdır.
acaba son günler mi yumurtluyom anlamadım.
12, gün uzayan akıntı geldi.
11 aydır bebiş olmuyo benimde 2.yi düşünüyoz.
laboguick marka test gittigidiyordan aldım.
tesleri hep 4 saat sıvı almadan denedim.
bir tek 12. gün sıvı almıştım.

bu ay MERYEM SURESİNİ okuyorum.41 defa okunması gerektiğini duymuştum.
26 tane okudum.1 haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum.

bende onu kullanıyorum fiyatı uygun o yüzdende tercih ediliyor sanırımben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…