ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hemoroid oldum napcam:KK53::KK53::KK53::KK53:

geçmiş olsun.
canım ilaç da içebilirsin tab idoktor gözetiminde ama ben de şimdiye kadar olan sıkıntılarımı kuru incir ve kuru kayısı yiyerek çözdüm.

ister yatmadan 2 şer tane ye ılık su iç yat ister sabah aç karnına ye üzerine ılık su iç 30 dk birşey yememeye çalış.

karın büyüdükçe bir de hemoroid üstüne,çekilmiyor vallahi,bir karın daha ekleniyor sanki çok rahatsız ediyor insanı.

bir iki gün dene faydasını görürsün inanki.

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.Suan ates olcuyorum gelecek aydan ıtıbarende ovu testı yapmaya baslayacagım ates olcumumde ılk ayım yum gunumu tespıt etmeye calısyorum.Bu ay ovu gunum gectıgı ıcın testı yapamayacagım ama gelecek ay testlere baslamayı dusunuyorum .Gördüğüm kadarıyla herkes bırbırıne cok yardımcı oluyor.RAbbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.:KK34::KK34::KK34::KK34:

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.Suan ates olcuyorum gelecek aydan ıtıbarende ovu testı yapmaya baslayacagım ates olcumumde ılk ayım yum gunumu tespıt etmeye calısyorum.Bu ay ovu gunum gectıgı ıcın testı yapamayacagım ama gelecek ay testlere baslamayı dusunuyorum .Gördüğüm kadarıyla herkes bırbırıne cok yardımcı oluyor.RAbbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.:KK34::KK34::KK34::KK34:

hosgeldin cnm insAllah ilk ay bebegin gelir

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak ayında aşılama yaptırdım sonuç olumsuz ocak 20 sinde adet oldum şubat 12 sinde adet oldum ve aralık 17 sinde adet oldum şimdi idrardan ovulasyon testi aldık ne zaman test yapmaya başlıycam kafam çok karıştı arkadaşlar yardım edin lütfen. bu ara 3.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var kardeş diye tutturuyo yaklaşık 1 senedir istiyoruz 2.çocuğu ama olmuyo

kızlar bu ay ben de ovulasyon testi yapıcam 1inde başlıcam yapmaya artık hangi gün çift çizgi görürsem :KK23:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak ayında aşılama yaptırdım sonuç olumsuz ocak 20 sinde adet oldum şubat 12 sinde adet oldum ve aralık 17 sinde adet oldum şimdi idrardan ovulasyon testi aldık ne zaman test yapmaya başlıycam kafam çok karıştı arkadaşlar yardım edin lütfen. bu ara 3.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var kardeş diye tutturuyo yaklaşık 1 senedir istiyoruz 2.çocuğu ama olmuyo

hosgeldin cnm ilk yapacagin icin adet bitiminden basla her gun o zaman ne yumurtluyorsun bulursun ovu zamanini

siliklesmeye baslayin ca zaten yumurtlama baslayacak demek kuzum hadi kolay gelsin

koyu 2. çizgiyi görünce değil mi yumurtlama? silikleşmeye başlayınca mıymış? o zaman çift çizgi gördükten ne kadar sonra çalışma yapmak gerek? ben tam bilmiyorum da ondan soruyorum canlar kusuruma bakmayın

:KK16:

Nasil gidiyor hamislik guzelim
Bizim. Randevumuz haftaya persembe insAllah

iyiym bacım sen nasılsın?

hamilelik iyi gidiyor çok şükür:nazar:

ara sıra sıkıntıları olsa da çok şükür yaradana.

sen de hayırlı haberlerinle dönersin inşallah.

bana oğlun olacak gibi geliyor ne zamandır.rabbim hayırlısını versin tabi.

beklerim haberlerini.merakta bırakma bizi.:KK16:

kızlar dün öğlen 2 gibi çift çizgiyi gördüm kopkoyu, gece 11 de ilişki oldu..doğru zamanda yapmış mıyım yoksa bugün mü olması gerekirdi...bugün her ihtimale karşı bir daha yapalım mı?

AAAAAA Ay sen ne diyosunnnn. Benimki geçen ay belkide o yüzden olmadı. Çünkü geçen ay bi yerde o haftadan sonra adete kadar ilişkiye girmeyin bebeğin tutunmasını zorlaşıtırıyor falan demişti. Ama bak bu gerçekten çok mantıklı. Ateş ölçme yöntemini de duydum daha önce. Ama hiç yapmamıştım. 0.5 derece artış olunca ilişki gereçkiyordu di mi canım

Artışın ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum, benimki reglin ilk gününden itibaren 36.1 veya 36.2lerde gezinirken yumurtlama zamanı 36.8'e fırlıyor. Regle kadar da 36.5'den aşağı düşmüyor.

kızlar dün öğlen 2 gibi çift çizgiyi gördüm kopkoyu, gece 11 de ilişki oldu..doğru zamanda yapmış mıyım yoksa bugün mü olması gerekirdi...bugün her ihtimale karşı bir daha yapalım mı?
Yumurtlama, çift çizgiden en az 24 saat SONRA oluyor arkadaşlar. Çoğunlukla da 36-48 saat diyorlar. Yani yumurtlamadan ilişkiye girmiş oluyorsunuz o zaman. En mantıklısı testin pozitifinden sonra 1 hafta boyunca 2 günde bir çalışma yapmak. Şansa bırakmamış olursunuz..

cnm nerelerdesin göremiyorum artık seni varmı takıldığın başka konu ya....ne alemdesin cnm haber ver kendinden...

dun kacta cift cizgi gordun cnm hesapla oda 24-36 saattte catlaycak demektir iliskisi birakmayin aynen devammmmmm:KK17:

koyu 2. çizgiyi görünce değil mi yumurtlama? silikleşmeye başlayınca mıymış? o zaman çift çizgi gördükten ne kadar sonra çalışma yapmak gerek? ben tam bilmiyorum da ondan soruyorum canlar kusuruma bakmayın

:KK16:

diyelim pazartesi sabah 9 da cift cizgi gördun ertesi gunu sali 9 da 24 saat eder
sali aksami 21 de catlamasi lazim yumurtanin bu aralarda iliski en mantiklisi cnm yumurtayi yakalamak adina
bide esin iliskiden yarim saat onca turk kahvesi icsin spermler hizlarnir yumurtayi bulurlar

iyiym bacım sen nasılsın?

hamilelik iyi gidiyor çok şükür:nazar:

ara sıra sıkıntıları olsa da çok şükür yaradana.

sen de hayırlı haberlerinle dönersin inşallah.

bana oğlun olacak gibi geliyor ne zamandır.rabbim hayırlısını versin tabi.

beklerim haberlerini.merakta bırakma bizi.:KK16:

cnm sevindim senin adina
benmde bacak agrisi
mide agrisi
yorgunluk
kramplar bacaklarimda
bacaklarimda uyusmalar var
istahsizlik var zorla yiyorum
hic sikayetci degilim bunune sukur MEVLAMIN
valla kizimin da icine erkek doguyormus o ole soluyor bakalim:KK1:

merhaba kızlar bu ayda gelmedi bizim nazlı bebek.cuma dr.a gideceğim yumurta takibi istiyeceğim bu ay artık.

cnm nerelerdesin göremiyorum artık seni varmı takıldığın başka konu ya....ne alemdesin cnm haber ver kendinden...

canım benım üzülme dr kesın gıt yumurta takıbi yaptır ben ıyıyım sağol ama cok kötü grip oldum hastayım öksürük burun tıkanıklığı öldürdü benı :2::2:
bugün 17 günüm çalışmalar tam gaz devam gülüm hastayım ama ne yapalım :KK34:

X