ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Arkadaslar selam,
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim clear blue marka aldim simdilik gulen surat yok ancak birkac gune bekliyorum hayirlisi ile.Adet duzensizligim oldugu icin sanirim isimize yarayacak bir test olacak.Bekleyip gorecegiz ...

Merhaba canım,
Bende clear blue ve labiquıck ovülasyon testlerini kullandım ikisinden de memnun kaldım ve sonuç aldım.:KK3: İnşallahlah sende sonuç alırsın.

insallah güzel sonucunu alirsin canim gülen yüzün :KK16: insallah sonunda senin de yüzün güler :KK16:

Amin amin amin,Allah hepimizin tez zamanda yüzünü hayirlisiyla güldürsün,

yaaaa umudum yoktu hic,ama gösterdi iste hemde adetimin baslamasindan 22 gün sonra:KK52::KK52::KK52:

Tatlım ben sanırım hamileyim ama tam emin olamadığım için yazmadım buraya:KK16:. 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm adet belirtileri falan da vardı ama 1 hafta sonra tabi günüm geçince evde test yaptım çift çizgi çıktı, hemen gidip kan testi yaptırdım hcg 174 çıktı doktor çok yeni kesin birşey diyemeyiz 1 hafta sonra gel tekrar test yapalım değerlerin yükselecek mi bakalım deyince de bekliyorum şimdi 2 gündür çok heyecanlıyım inşallah vardır. Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın :109:

Aaaa cok sevindim canim :) hayirli olsun. kesinlesince haber ver muhakkak.ilk kez mi kullanmistin
Bu testleri canim? Ben bu ay gene deniycem de.hangi gunler iliski yapmaliyiz sence?:KK8:

Amin amin amin,Allah hepimizin tez zamanda yüzünü hayirlisiyla güldürsün,

yaaaa umudum yoktu hic,ama gösterdi iste hemde adetimin baslamasindan 22 gün sonra:KK52::KK52::KK52:

olsun canim ne zaman olacagi belli olmuyor iste.. hadi bakalimgün sonra da güzel bi haber ver insallah :KK34:

Aaaa cok sevindim canim :) hayirli olsun. kesinlesince haber ver muhakkak.ilk kez mi kullanmistin
Bu testleri canim? Ben bu ay gene deniycem de.hangi gunler iliski yapmaliyiz sence?:KK8:

Saol canım inşallah kesinleşsin müjdeli haberi hemen vericem. Evet ilk defa kullandım bu ovülasyon testlerini çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün ilişkiye girdik. yani 3 gün üst üste oldu ama ben hiç kalkmadım yataktan zaten hafta sonuna gelinde daha rahat oldu, yastık koydum belimin altına da sabaha kadar öyle uyudum nerdeyse. Bir de hergün sabah-akşam eşimle polenli bal+keçiboynuzu pekmezi+ceviz+incir+toz zencefil karışıımı bir macun yaptık ondan yiyorduk. İnşallah benim bebişim tutunur, senin de hayırlı haberlerini alırız bu ay canım.

canım benım inşallah olur pozitif düşünnnn :))
bende uzun zamandır giremiyorum neler yapıyorsunuz .gurbet guzeli gene regli olmussun neden olmuş gittin mi dr.
inşallah guzel haberlerinizi alırım.yeni anne adaylarımız katılmış hepimiz bebişlerimize sağlıklarıyla kavuşuruz inşallah.

canım nasılsın diğer topikten tanıyordum seni :KK3:

kimyasal gebelik geciriyormuydun hamilelik var mıydı tatlım değerlerin yukselmişmiydi

inşAllah canım aminn :KK16:

ay canım inşallah olur.ama testi 15 dk snra dikkate almayın diyorlar.
bence çok üstüne düşme sağlık ocağından gelecek sonucu bekle derim.

hala regl olmadım.sonuçlar negatif:KK43:en iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.

Son düzenleme:
Sinyuk cnm gozunaydin Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin
Namikcim kiz ins gelmedin ya onun yerine beben gelsin hadi bakalim
Cerol cnm kist var bnde guzelim nisandaa kontrol var bakalim ne olacak
FBetuly ay cnm hadi mujdeyi ver guzelim

Saol canım inşallah kesinleşsin müjdeli haberi hemen vericem. Evet ilk defa kullandım bu ovülasyon testlerini çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün ilişkiye girdik. yani 3 gün üst üste oldu ama ben hiç kalkmadım yataktan zaten hafta sonuna gelinde daha rahat oldu, yastık koydum belimin altına da sabaha kadar öyle uyudum nerdeyse. Bir de hergün sabah-akşam eşimle polenli bal+keçiboynuzu pekmezi+ceviz+incir+toz zencefil karışıımı bir macun yaptık ondan yiyorduk. İnşallah benim bebişim tutunur, senin de hayırlı haberlerini alırız bu ay canım.

Aminn canim :KK66: hayirlisi olsun herseyin.bebisin siki tutunsun sana insallah:KK49:

hala regl olmadım.sonuçlar negatif:KK43:en iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.

Aynen..Hala adet olmadım ama idrar testleri negatif..Silik çizgi de yok...

Aynen..Hala adet olmadım ama idrar testleri negatif..Silik çizgi de yok...

bende bu sabah yaptım silik çizgi bile yok.çok uğraştım bari gölge göreyim diye:)hiiç gecikmezdi ömrümde 1 kere yaşadım
onda da kızıma hamileydim zaten:KK49:bu akşam acile gidip kan testi yaptırsam diyorum hemde boşa ümitlenmemiş olurum.
olsaydı çıkardı gerçi idrrar testinde.ama bi umut belki geç döllenme olmuştur:)):KK28:

bende bu sabah yaptım silik çizgi bile yok.çok uğraştım bari gölge göreyim diye:)hiiç gecikmezdi ömrümde 1 kere yaşadım
onda da kızıma hamileydim zaten:KK49:bu akşam acile gidip kan testi yaptırsam diyorum hemde boşa ümitlenmemiş olurum.
olsaydı çıkardı gerçi idrrar testinde.ama bi umut belki geç döllenme olmuştur:)):KK28:

Ben adetimin 17. günü gülen yüzü görmüştüm..17-18-20-21.günler birlikte olduk eşimle..Ne adet ne de hamilelik belirtisi hissediyorum zaten.Belirsizlik kötü...:KK43:

Kızlarrr merhaba nasılsınızz uzun zamandır giemedim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldinizzz
İnşallahhh hepimizin muradı olur inşallah hepimizin göbişleri dolar hayırlısıyla
Bende adet beklemedeyim kızlar sanırım benim bu ayda olmadı bebiş geçen hafta falan haftasonu sürekli bir kasıklarımda acıma ağrı vardı arar ara giren hiç gögüs acımam yoktu ama dünden beri şimdi gögüs acımam ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı
Ben anlamadım kızlar ya hangi gün çalışıcaz nasıl olucak yaaaa :KK43: birer gün araylada çalıştık yumurtlama gününde 2,3gn üstüstede çalıştık popomun altında yazstıklada yattım hatta banyoyu bile sabaha bıraktım yeterki akmasın gitmesin die ama olmuyor yaaaa isyan etmek istemiyorummm etmiyorumda ama üzülüyorum ve korkmaya başlıyorum :18: neyse 16 mart adet günü biras daha bekleyelim olmadıysada bebiş bol bollll dua edip hayırlısını dilicemmm ALLAHdan
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlarrrr göbişlerimiz kucaklarımız tez zamanda hayırlısıyla dolar inşallahhhhhh :KK16::KK16:

Tatlım ben sanırım hamileyim ama tam emin olamadığım için yazmadım buraya:KK16:. 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm adet belirtileri falan da vardı ama 1 hafta sonra tabi günüm geçince evde test yaptım çift çizgi çıktı, hemen gidip kan testi yaptırdım hcg 174 çıktı doktor çok yeni kesin birşey diyemeyiz 1 hafta sonra gel tekrar test yapalım değerlerin yükselecek mi bakalım deyince de bekliyorum şimdi 2 gündür çok heyecanlıyım inşallah vardır. Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın :109:

aah canim hayirli olsun ne guzel. insallah yukselir degerin.

X