ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

gün gün koyulaşacak.bi kaç güne yumurtlarsın gibi duruyo.

kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin bugun yine yaptim T'de hic bir iz cikmadi bu defa. birden bire nasil negatif oldu? ben anlamadim. bir sorun mu var sizce bende?

suay82 insallah gelmez kirmizilar saa da canim.17sine daha varmis.beklemek zor di mi? :)

tatlim en azindan sorun bulunmus. cozulunce hemen olur insallah

benim kirmizilar da geldi bitmek üzereler hatta.. insallah bu aya güzel bi sonuc aliriz kizlar..

arkadaslar bir kez ikinci cizgi koyu cikti (ama pozitif degildi) ondan sonra hep silik cikti. yumurtlamayacak miyim ben bu ay acaba? 11. gundeyim. normalde 12/gun yumurtlamam gerekiyor.

arkadaslar bir kez ikinci cizgi koyu cikti (ama pozitif degildi) ondan sonra hep silik cikti. yumurtlamayacak miyim ben bu ay acaba? 11. gundeyim. normalde 12/gun yumurtlamam gerekiyor.

merhaba ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. benim de 12 ve 13. günde ikinci çizgi koyu çıktı ama diğer çizgiden hafif açık. bugün 16. gün ve 13. günden sonra 2. çizginin rengi giderek açıldı. hatta bugünkü çok silik zor görünüyor. yumurtlamış olabilir miyim. tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen.

tebrubeli arkadaslar yok galiba?

Canım bende bu ay kullandım 2.çizgi diğeri ile aynı koyuluktaydı ve tek gün çıktı 2 gün değil yani o günlerde ilişkiye girdiysen sorun yok bekleyeceksin. diğer günlerin açık çıkması çok normal çünkü yumurtlama çift çizgi gördükten 24-36 saat arasında oluyor ve değerler hemen düşüyor.

canım senin bat 8'di dimi ne oldu sonuç? benim dün geldi kırmızılar maalesef. nisana kaldı beklemek şimdi

Arkadaslar selam,
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim clear blue marka aldim simdilik gulen surat yok ancak birkac gune bekliyorum hayirlisi ile.Adet duzensizligim oldugu icin sanirim isimize yarayacak bir test olacak.Bekleyip gorecegiz ...

günaydın arkadaşlar.benim bat 9 marttı.aslında ben öyle hesapladım.geçen ay 10 şubat sat ama 13 şubatta tam anlamıyla olmuştu.
ya diyorum günüm daha gelmedi.yada hamileyim bilmiyorum.ateşim hep yüksek.sürekli regl sancısı çekiyorum ara ara oluyo geçiyo.
belim felaket.dün akşam test yaptım negatif .bu sabah aile hekimliğine idrar gönderdim eşimle:)eşim orda çalıışıyoda.bizim burda kan
tahlili yapmıyolarbakalımsonuç bugün ne olacak.pekde ümidim yok dün akşamdan sonra bakalım

Günaydın..Benim de adet günüm dündü..Ama hala gelmedi adetim..Pek hamilelik belirtim de yok gerçi...Her an gelebilir diye bekliyorum..İdrar testleri de negatif..Silik çizgi de yok...Hayırlısı...Çok gazlıyım ayrıca...Belki gecikmeli adet olurum..

ben de 13 şubatta adet olmuştum...

ya kızlar dün akşamki testi atmadım demin bakayım dedim 2.çizgim oluşmuş görülebiliyo.sevinsemmi bilemedim .

ya kızlar dün akşamki testi atmadım demin bakayım dedim 2.çizgim oluşmuş görülebiliyo.sevinsemmi bilemedim .

canım cok kaptırma ınsallah vardır ama benım yasadıgım hayal kırıklıgını yasama emin olmadan kendını kaptırmamaya calıs bende subat ayında sabah ıse gıderken test yaptım negatıftı aksam eve geldım barız 2. çizgi var cok sevındım sabahı zor bekledım hastane arastırıyordum gıtmek ıcın ama bıkc saat sonra hastalandım

haklısın .beklemek ve görmek gerek.hayal kırıklığı çok kötü olur biliyorum.şuan beklemedeyim yapcak bişiy yokkkteşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için

haklısın .beklemek ve görmek gerek.hayal kırıklığı çok kötü olur biliyorum.şuan beklemedeyim yapcak bişiy yokkkteşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için

ay canım inşallah olur.ama testi 15 dk snra dikkate almayın diyorlar.
bence çok üstüne düşme sağlık ocağından gelecek sonucu bekle derim.

cnm muhtemelen 12 ve 13 de yumurtlama olmuş.

canım senin bat 8'di dimi ne oldu sonuç? benim dün geldi kırmızılar maalesef. nisana kaldı beklemek şimdi

Tatlım ben sanırım hamileyim ama tam emin olamadığım için yazmadım buraya. 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm adet belirtileri falan da vardı ama 1 hafta sonra tabi günüm geçince evde test yaptım çift çizgi çıktı, hemen gidip kan testi yaptırdım hcg 174 çıktı doktor çok yeni kesin birşey diyemeyiz 1 hafta sonra gel tekrar test yapalım değerlerin yükselecek mi bakalım deyince de bekliyorum şimdi 2 gündür çok heyecanlıyım inşallah vardır. Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…