- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Kizlar ben bugun ilk def yaptim. Bu sonuc ovulasyon yaklasiyor mu demek oluyor?
Eki Görüntüle 363509
canım sen çalışmalara başla hemen benım 2 günü silik çıktı çalıştım hep 3 günde net çıktı ertesi günü çalıştık benımde bat:17 bakalım beklıyorum inş. kırmızılar gelmez
gün gün koyulaşacak.bi kaç güne yumurtlarsın gibi duruyo.
ben 03 mart regil oldum yine hüsran benm. geçen jinekoloğa gittk benm kisti umursamadı elle muayene etti iyice basırtırdı falan hiç acı veya başka etkisi yok dedi bu önmli değil dedi ama eşimn sperm harektsizliği çıktı şimdi havuç suyu içecek öyle bişey okumuştum ibrahim saraçoğlu sitesinde.inşallah işe yarar birde annem Türkyeden padişah macunu yaptırıp göndercek bklm artık ne olcak.ateş de ölçtüm ovu testide yaptım ama sorun tek ben değilmişim rabbim nasip ederse olur bende acayip bıraktım bu ay kendimi içimden ne test yapmak nede ateş ölçmek gelmiyo artık hayırlısı ilk önce eşimn tedavi kısmı var çünkü.inşAllah herşey iyi olur hakkımıza hepimizin
yeni bat 04 nisan gurbet güzel canım kisti kafaya takma inanki bi kere sanada söylemiştim bende de ilşkiden sonra bi damla kan gelmişti ilk ve son kez kaldı bidahada olmaz inşallh bence "biz vucüdumuza şu şekilde ol diye komut veriyoruz oda emirleri uyguluyo sonra belirti diyoruz herşeye" görüşmek üzre
tatlim en azindan sorun bulunmus. cozulunce hemen olur insallah
arkadaslar bir kez ikinci cizgi koyu cikti (ama pozitif degildi) ondan sonra hep silik cikti. yumurtlamayacak miyim ben bu ay acaba? 11. gundeyim. normalde 12/gun yumurtlamam gerekiyor.
merhaba ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. benim de 12 ve 13. günde ikinci çizgi koyu çıktı ama diğer çizgiden hafif açık. bugün 16. gün ve 13. günden sonra 2. çizginin rengi giderek açıldı. hatta bugünkü çok silik zor görünüyor. yumurtlamış olabilir miyim. tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen.
merhaba ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. benim de 12 ve 13. günde ikinci çizgi koyu çıktı ama diğer çizgiden hafif açık. bugün 16. gün ve 13. günden sonra 2. çizginin rengi giderek açıldı. hatta bugünkü çok silik zor görünüyor. yumurtlamış olabilir miyim. tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen.
Canım bende bu ay kullandım 2.çizgi diğeri ile aynı koyuluktaydı ve tek gün çıktı 2 gün değil yani o günlerde ilişkiye girdiysen sorun yok bekleyeceksin. diğer günlerin açık çıkması çok normal çünkü yumurtlama çift çizgi gördükten 24-36 saat arasında oluyor ve değerler hemen düşüyor.
günaydın arkadaşlar.benim bat 9 marttı.aslında ben öyle hesapladım.geçen ay 10 şubat sat ama 13 şubatta tam anlamıyla olmuştu.
ya diyorum günüm daha gelmedi.yada hamileyim bilmiyorum.ateşim hep yüksek.sürekli regl sancısı çekiyorum ara ara oluyo geçiyo.
belim felaket.dün akşam test yaptım negatif .bu sabah aile hekimliğine idrar gönderdim eşimle:)eşim orda çalıışıyoda.bizim burda kan
tahlili yapmıyolarbakalımsonuç bugün ne olacak.pekde ümidim yok dün akşamdan sonra bakalım
ya kızlar dün akşamki testi atmadım demin bakayım dedim 2.çizgim oluşmuş görülebiliyo.sevinsemmi bilemedim .
canım cok kaptırma ınsallah vardır ama benım yasadıgım hayal kırıklıgını yasama emin olmadan kendını kaptırmamaya calıs bende subat ayında sabah ıse gıderken test yaptım negatıftı aksam eve geldım barız 2. çizgi var cok sevındım sabahı zor bekledım hastane arastırıyordum gıtmek ıcın ama bıkc saat sonra hastalandım
haklısın .beklemek ve görmek gerek.hayal kırıklığı çok kötü olur biliyorum.şuan beklemedeyim yapcak bişiy yokkkteşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için
canım senin bat 8'di dimi ne oldu sonuç? benim dün geldi kırmızılar maalesef.nisana kaldı beklemek şimdi