- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.721
Kızlar ben de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum.4. ayımıza başlayacağız.İlk ay yumurtlama günlerinde yumurta akı kıvamındaki akıntıya rastlamıştım; ama sonrasında rastlamadım.O akıntı şart mı? Geçen ay doktora da gittim.Yumurtlama sorunumun olmadığını, kist olmadığını söyledi ve FSH LH E2 gibi testler yaptırdı, onlarda da sorun yok.Merak ettiğim şey, akıntım neden diğer aylarda görülmedi?
Kızlar ben de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum.4. ayımıza başlayacağız.İlk ay yumurtlama günlerinde yumurta akı kıvamındaki akıntıya rastlamıştım; ama sonrasında rastlamadım.O akıntı şart mı? Geçen ay doktora da gittim.Yumurtlama sorunumun olmadığını, kist olmadığını söyledi ve FSH LH E2 gibi testler yaptırdı, onlarda da sorun yok.Merak ettiğim şey, akıntım neden diğer aylarda görülmedi?
bende ayni senin gibi dusunuyodum. 9 aylik calismadan sonra hamile kalmistim ama bebek dustu. kurtajdan sonra doktora sormustum yumurtlama gununde illa akinti gelir mi diye oda bana bazi kadinlar her ay yumurtlama yapamayabilir dedi. en sagliklisi bile olsa. bende denedim. kurtajdan sonra 2 ay gecmisti internetten yumurtlama gunu hesaplayiciya baktim 2 si yaziyodu. ama ben 30unda gormustum ve o gece ilskiye girdim sonra iki gun sonra tekar gordum yine girdik bir ay boyunca sadece iki kez korunmadik ve o akintiyi gordugum gunlerdi bilmiyorum artik ne kadar ilgisi var ama ben oyle denemistim
cnm her ay akinti olmayabilri yumurtlamayabilrisin guzelim bnmm sikinti yapma siklusuna gore tahmini yumurtla gununu bulk belirtilere de dikkat et bakalim ne olacak
Ovul. testi aldım bu ay.Bir de öyle deneyeceğim canım.Hatta kuru incir bile yiyorum.Eşime de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.Artık ailece şeker komasına gireceğiz :))) Bir de bunları deneyelim bakalım.
Kizlar kk ya ne oldu bole yaaa Yeni dizaynmi yapilfi tel den acaip gorinuy
günaydın kızla:)))))))) suay nerdesin
Suayim cnm bnmm
Nerdesinnn gulummmm
Yavrum cok merak ediyorum seni
Allahim guzel haberle gel ne olur yaa
Belfum cnm bnm sen haber getir ne olurrr suaydan
Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.
Gurbetim dün haberden sonra yazamadımNe yazık ki suayımın bebeğinin kalbi atmadığı için alındı.Evde dinleniyor canım arkadaşım.
Acısı nasıl hafifler ne yapabilirim bilmiyorum.Yanında olamadığım için kendimi çaresiz hissediyorum ona karşı
Allahım güç kuvvet sabır versin arkadşaıma
günaydın kızlar...
suaya allah sabır versin cnm 2.defa aynı şeyi yaşıyor olması çok üzücü gerçekten.geçmiş olsun kendi sağlıklı olsunda bebiş gelir vaktinde nasıl olsa.
amn incire dikkat cokta masum degil kendisi ben bir ara yedim iki yumurtam oldu fakat kiste donustu catlayamadi
aman dikkat
gubde iki tane yeter cok yeme sakin hatta bir tane yeee
ben de günde 3-4 tane yediğim zaman kontrole gittiğimde kist vardı.daha önceki kontrollerde yoktu doktora sormadım ama ben incire bağlamıştım.dikkatli yemek gerek.fayda beklerken zararı dokunabiliyor.haklısın.
Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.
Kızlar Günaydın,
Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.
Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.
Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?
Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.
sen ne yaptin guzelim nasil gidiyor
Kızlar Günaydın,
Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.
Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.
Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?
Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?