• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar ben de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum.4. ayımıza başlayacağız.İlk ay yumurtlama günlerinde yumurta akı kıvamındaki akıntıya rastlamıştım; ama sonrasında rastlamadım.O akıntı şart mı? Geçen ay doktora da gittim.Yumurtlama sorunumun olmadığını, kist olmadığını söyledi ve FSH LH E2 gibi testler yaptırdı, onlarda da sorun yok.Merak ettiğim şey, akıntım neden diğer aylarda görülmedi?

bende ayni senin gibi dusunuyodum. 9 aylik calismadan sonra hamile kalmistim ama bebek dustu. kurtajdan sonra doktora sormustum yumurtlama gununde illa akinti gelir mi diye oda bana bazi kadinlar her ay yumurtlama yapamayabilir dedi. en sagliklisi bile olsa. bende denedim. kurtajdan sonra 2 ay gecmisti internetten yumurtlama gunu hesaplayiciya baktim 2 si yaziyodu. ama ben 30unda gormustum ve o gece ilskiye girdim sonra iki gun sonra tekar gordum yine girdik bir ay boyunca sadece iki kez korunmadik ve o akintiyi gordugum gunlerdi bilmiyorum artik ne kadar ilgisi var ama ben oyle denemistim

Kızlar ben de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum.4. ayımıza başlayacağız.İlk ay yumurtlama günlerinde yumurta akı kıvamındaki akıntıya rastlamıştım; ama sonrasında rastlamadım.O akıntı şart mı? Geçen ay doktora da gittim.Yumurtlama sorunumun olmadığını, kist olmadığını söyledi ve FSH LH E2 gibi testler yaptırdı, onlarda da sorun yok.Merak ettiğim şey, akıntım neden diğer aylarda görülmedi?

cnm her ay akinti olmayabilri yumurtlamayabilrisin guzelim bnmm sikinti yapma siklusuna gore tahmini yumurtla gununu bulk belirtilere de dikkat et bakalim ne olacak

bende ayni senin gibi dusunuyodum. 9 aylik calismadan sonra hamile kalmistim ama bebek dustu. kurtajdan sonra doktora sormustum yumurtlama gununde illa akinti gelir mi diye oda bana bazi kadinlar her ay yumurtlama yapamayabilir dedi. en sagliklisi bile olsa. bende denedim. kurtajdan sonra 2 ay gecmisti internetten yumurtlama gunu hesaplayiciya baktim 2 si yaziyodu. ama ben 30unda gormustum ve o gece ilskiye girdim sonra iki gun sonra tekar gordum yine girdik bir ay boyunca sadece iki kez korunmadik ve o akintiyi gordugum gunlerdi bilmiyorum artik ne kadar ilgisi var ama ben oyle denemistim

Sağ ol rojda.Artık strese girmeye başladım.Düşünmemeye çalışıyorum; ama adet dönemi yaklaştıkça bu ay olacak mı acaba deyip duruyorum.Ben de 2-3 yıl önce bebeğimi kaybettim.O zaman hemen hamile kalmıştım.Hiç stres de yapmamıştım, yumurtlama gününü de takip etmemiştim; rahattım ve hemen hamile kalmıştım.Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin bebeğini. Siz kaç aydır deniyorsunuz?

cnm her ay akinti olmayabilri yumurtlamayabilrisin guzelim bnmm sikinti yapma siklusuna gore tahmini yumurtla gununu bulk belirtilere de dikkat et bakalim ne olacak

Ovul. testi aldım bu ay.Bir de öyle deneyeceğim canım.Hatta kuru incir bile yiyorum.Eşime de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.Artık ailece şeker komasına gireceğiz :))) Bir de bunları deneyelim bakalım.

Ovul. testi aldım bu ay.Bir de öyle deneyeceğim canım.Hatta kuru incir bile yiyorum.Eşime de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.Artık ailece şeker komasına gireceğiz :))) Bir de bunları deneyelim bakalım.

amn incire dikkat cokta masum degil kendisi ben bir ara yedim iki yumurtam oldu fakat kiste donustu catlayamadi
aman dikkat
gubde iki tane yeter cok yeme sakin hatta bir tane yeee :45:

Suayim cnm bnmm
Nerdesinnn gulummmm
Yavrum cok merak ediyorum seni
Allahim guzel haberle gel ne olur yaa
Belfum cnm bnm sen haber getir ne olurrr suaydan

Gurbetim dün haberden sonra yazamadım :( Ne yazık ki suayımın bebeğinin kalbi atmadığı için alındı.Evde dinleniyor canım arkadaşım.
Acısı nasıl hafifler ne yapabilirim bilmiyorum.Yanında olamadığım için kendimi çaresiz hissediyorum ona karşı:(
Allahım güç kuvvet sabır versin arkadşaıma:(

Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.

Gurbetim dün haberden sonra yazamadım :( Ne yazık ki suayımın bebeğinin kalbi atmadığı için alındı.Evde dinleniyor canım arkadaşım.
Acısı nasıl hafifler ne yapabilirim bilmiyorum.Yanında olamadığım için kendimi çaresiz hissediyorum ona karşı:(
Allahım güç kuvvet sabır versin arkadşaıma:(

afff Allahim yaaaa sen buyuksun guzel Allahim cok cok zor bir durum yaaa
iki sefer dusuk yasayan birisi olarak onun acisini anliyorum denecek birsey yok Allahtan geldi
bunlarda gececek insAllah yaa cok uzgunum cok:43: oysaki ne cok sevindik yaa hamis oldugunu duyuynca
Allahim sen buyuksun bole aci yasayanlarin yuzunu guldur guzel Allahimm
bnm de iki ay oldu kaybedeli cuma buyuk gun hersey guzel olursa yilmadan devam insAllah
illaki hep karsilastirma oluyor gecen seneki bebegim 9 aylik olacakti
busenekide bnmle olanlar cinsiyet bile ogrendi ne aci yaa neyse ben fazla konusmayayim cesmeyi accam simdi :50:
kocamda yok trde kardesinin mahkemesine gitti pazara donecek insAllah:48:

günaydın kızlar...
suaya allah sabır versin cnm 2.defa aynı şeyi yaşıyor olması çok üzücü gerçekten.geçmiş olsun kendi sağlıklı olsunda bebiş gelir vaktinde nasıl olsa.

amn incire dikkat cokta masum degil kendisi ben bir ara yedim iki yumurtam oldu fakat kiste donustu catlayamadi
aman dikkat
gubde iki tane yeter cok yeme sakin hatta bir tane yeee :45:

ben de günde 3-4 tane yediğim zaman kontrole gittiğimde kist vardı.daha önceki kontrollerde yoktu doktora sormadım ama ben incire bağlamıştım.dikkatli yemek gerek.fayda beklerken zararı dokunabiliyor.haklısın.

Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.

canım çok üzüldüm :..( Gerçekten çok zor bir durum hele 2.yi yaşamak.Bu son olur inşallah.Bundan sonra sağlıkla sıhhatle çabucak gelir bebeği inşallah.Görüşürsen onu unutmadığımızı,geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen biraz olsun mutlu edebiliriz belki,moral olur.Çok geçmiş olsun,Gelmiş geçmiş olsun bir daha uğramasın kötü haber inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın,

Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.

Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.

Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?

Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.

Kızlar hepinizin güzel temennilerini onu unutmadığınızı ileteceğim.Hepinizden Allah razı olsun.Böyle acılar Allah kimseye yaşatmasın.

Kızlar Günaydın,

Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.

Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.

Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?

Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.

Karabiberim en sağlıklısı mesafe koyman.Ben de şuan kayınvalidemle görüşmüyorum ne yazık ki.Hatta bize küs.Bizde kalmak istedi varlığı her zaman eşimle aramı bozmuştur.Evliliğimizin başından beri hep evliliğimiz hakkında kötü eleştrileri olmuştur.Eşimle aramı bozmaktan beni üzmekten başka bişey yapmamıştı ne yazık ki.Şimdi görüşmüyoruz.

Sen üzülüyorsun onu bırak bebeğin etkileniyor.Sende daha rahat olabilmek için yoga yapmanı tavsiye ederim.Oldukça sakinleştiriyor.

sen ne yaptin guzelim nasil gidiyor

beklemedeyim canım c.tesii bat ama bakalım hayırlsısı bu ay ben çok abartmadım ama yemiştim incir.normal zamanda yumurtlama zamanı bir kere uzayan akıntı gelirdi bu sefer bir gün arayla 2 defa geldi kiste dönüşmüşmdür bilmem ama bekliyoruz içimi bir umutsuzluk kapladı eğer c.tesi regl olursam zaten p.tesi hormon tahlili isteyeceğim aile hekiminden sonrada kdoğuma direk tabi eşimide göndericem

Kızlar Günaydın,

hep aynı sanırım k.v.ler .benimki allahtan laf sokmaz ama herşeye karışıyım isterdi bize her gelişinde eşimle aramız bozlulurdu.mecburen görüşüyorum ama ne telefon etmek geliyor içimden nede gitmek sevgisini azalttı kendi yaptı kendi buldu.

Back