- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.741
cnm ya hepsi ole iste Allaha havale et gorusmede kaqyinpeder öldü diye biraz saygi sevgi gösterdim yine arkamdan atip tutuyor Allahtan esimde anasini tanidigi icxin birsey demiyor o yonden iyi yani simdide tel acip gorusmuyom sadece bayramdan bayrama gorusuyom o kadar etmeselerdiKızlar Günaydın,
Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.
Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.
Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?
Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.
beklemedeyim canım c.tesii bat ama bakalım hayırlsısı bu ay ben çok abartmadım ama yemiştim incir.normal zamanda yumurtlama zamanı bir kere uzayan akıntı gelirdi bu sefer bir gün arayla 2 defa geldi kiste dönüşmüşmdür bilmem ama bekliyoruz içimi bir umutsuzluk kapladı eğer c.tesi regl olursam zaten p.tesi hormon tahlili isteyeceğim aile hekiminden sonrada kdoğuma direk tabi eşimide göndericem
cnm insallah birsey yoktur guzelim bnmmmm hakkimizda hayilrisi insallah bnde cuma gidicem bakalimmm