- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.741
cnm ya hepsi ole iste Allaha havale et gorusmede kaqyinpeder öldü diye biraz saygi sevgi gösterdim yine arkamdan atip tutuyor Allahtan esimde anasini tanidigi icxin birsey demiyor o yonden iyi yani simdide tel acip gorusmuyom sadece bayramdan bayrama gorusuyom o kadar etmeselerdiKızlar Günaydın,
Sabah sabah kötü haber aldık suaydan ama umarım bu onun için son olur artık,temennim bu gerçekten.
Ben de cuma günü ilk kontrole gideceğim.Dün akşam kayınvalidem laflarıyla,ters ters konuşmalarıyla sinir etti beni eve geldim ağladım,eşimle konuştum ben mesafe koyacağım artık.Ben bu haldeyken benim kalbimi kırabiliyorsa ilerisi için önlem alacağım,saygı göster dedim.tamam dedi sağolsun.Tek derdi benimle yarışmak,laf sokayım da oturtayım derdinde.Sinir.Sabah da uyandım atamamışım ki hala sinirli uyandım işe kadar sabrettim sonra bir patladım,hıçkıra hıçkıra ağladım.
Yani ben ağladım hadi peki ya bebeğim? O da benimle aynı ruh halinde değil mi?Yazık değil mi,bunu yaşatmaya ne hakkım var ona? Bu sebepten kayınvalideme hakkımı helal etmiyorum.Durduk yere benim moralimi alt üst etti.Ne oldu göğe mi erdi?
Sizinle de paylaşıp çabucak atlatmak istedim kızlar çünkü hepiniz benim için değerlisiniz.
beklemedeyim canım c.tesii bat ama bakalım hayırlsısı bu ay ben çok abartmadım ama yemiştim incir.normal zamanda yumurtlama zamanı bir kere uzayan akıntı gelirdi bu sefer bir gün arayla 2 defa geldi kiste dönüşmüşmdür bilmem ama bekliyoruz içimi bir umutsuzluk kapladı eğer c.tesi regl olursam zaten p.tesi hormon tahlili isteyeceğim aile hekiminden sonrada kdoğuma direk tabi eşimide göndericem
Kızlar hepinizin güzel temennilerini onu unutmadığınızı ileteceğim.Hepinizden Allah razı olsun.Böyle acılar Allah kimseye yaşatmasın.
Karabiberim en sağlıklısı mesafe koyman.Ben de şuan kayınvalidemle görüşmüyorum ne yazık ki.Hatta bize küs.Bizde kalmak istedi varlığı her zaman eşimle aramı bozmuştur.Evliliğimizin başından beri hep evliliğimiz hakkında kötü eleştrileri olmuştur.Eşimle aramı bozmaktan beni üzmekten başka bişey yapmamıştı ne yazık ki.Şimdi görüşmüyoruz.
Sen üzülüyorsun onu bırak bebeğin etkileniyor.Sende daha rahat olabilmek için yoga yapmanı tavsiye ederim.Oldukça sakinleştiriyor.
hep aynı sanırım k.v.ler .benimki allahtan laf sokmaz ama herşeye karışıyım isterdi bize her gelişinde eşimle aramız bozlulurdu.mecburen görüşüyorum ama ne telefon etmek geliyor içimden nede gitmek sevgisini azalttı kendi yaptı kendi buldu.
Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.
Günaydın kızlar,
Hayatım canım durumlar pek iyi değil.Suayla dün sabah görüştüm.Ne yazık ki kürtajla sonlandı durum.Dünden beri evde dinleniyor.
Allahım ona güç kuvvet versin diyorum.
arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorumbu ay ovulasyon tetsine başladım.13,14,15.günler silik 16,17 ve 18.gün(bugün) iki çizgide eşit 3 gün pozitif çıkması normal değil sanki. bu yumurtamın çatlamadığını göstermez mi? eğer çatlasaydı lh düşmezmiydi? sanırımçatlama problemi var
Birden fazla yumurtan olabilir cnm sen iliskiye devam et
offfinşallah rabbim isteyen herkeze bebegini bagaşlıcak çok üzücü durum ben hiç hamile kalmadım ne demek oldugunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum Rabbim sabır versin suay'a.. belfücüm sebebi neymiş konuşabildinmi suayla bu ikinci oluyo off yaa (
Kızlar hepinizin güzel temennilerini onu unutmadığınızı ileteceğim.Hepinizden Allah razı olsun.Böyle acılar Allah kimseye yaşatmasın.
.
evet mecburen görüşmek... İşte bu en zoru.Sonuçta eşinle ister istemez aran açılıyor.Aynen kendi etti kendi buldu.Çok arar beni çok.
ahh kızlar yalnız değilim demekki bu konuda
bizim de aramış hiç iyi değil kayınvalide ile.
eşim nasıl heyecanla haberini vermişti bebeğin, telefonda duydum, "iyi hayırlı olsun" dedi kuru kuru o kadar. kaç ay geçti, beni bi kere bile arayıp hayırlı olsun demedi. artık halimi hatırımı sormasını geçtim düşünün. doğuma filan da gelmez kesin, sonra nasıl yüzüne bakacak o torununun bilmem...
biz allahtan uzaktayız, sadece bayramlarda gidebiliyoruz ama geçtiğimiz bayram gitmek içimizden gelmedi, benim üzülmeme eşim de hak veriyor artık o da anladı.
amn incire dikkat cokta masum degil kendisi ben bir ara yedim iki yumurtam oldu fakat kiste donustu catlayamadi
aman dikkat
gubde iki tane yeter cok yeme sakin hatta bir tane yeee
Allah kolaylık versin biz gelinlere.El kızıyız sonuçta onlara göre hep dış kapının dış mandalı misali.Bizimki işi düşünce napacak bakalım,meraktayım.Seninki bunca zaman geçmiş neden aramadı acaba,nasıl insanlar ya kendi kanından bir can.Zihniyeti anlayamıyorum,kabul edemiyorum.Merak etme doğuma da gelir hiçbirşey olmamış gibi davranırlar.ORtak özellikleri kv lerin.
Allah izin verirse biz de kayınvalide olacağız.Ben de mi böyle davranacağım,çocuğumu paylaşamayacağım diye düşünüyorum ama böyle olmam ben eşiyle mutlu olsun,iyi geçinsin neden üzeyim ki gelinimi,damadımı.Ne geçiyor ellerine anlamıyorum.
bebek haberini verdiğimizde iyi koru kendini hasta olma ölümlerden dönersin,ben öyle oldum dedi.Allah Allah ne alaka,Allah korusunder insan,ettiği lafa bakar mısın!Nerde ne konuşacağını bilmiyor.Sürekli bir kıyaslama halinde benimle.Çocuğun yaşındayım be kadın,ununu eleyip eleğini asmadın mı çoktan?
Çok konuşmam aslında hakkında ama tak etti artık.
Biz burun burunayız malesef ki ne malesef.En iyisi takmamak.Tınnn yapabilmekYapım gereği ne kadar yapabilirsem artık:44:
Bizim için önemli olan şuan eşimiz,biz ve bebeğimiz.Muhteşem üçlüTakmayalım hep beraber kayınvalideleri
Bunu söylediğin çok iyi oldu.Sağ ol. Doktorunla konuştun mu, incir yüzünden mi kist oluşmuş?Ben iki taneyi geçirmeyeyim öyleyse.
kızlar merhaba ilk defa yazıyorum bu başlıga bu ay adet bıttıkten sonra ovi testı yapmak ıstıyorum ne zaman yapmaya baslıyym ve her gün mü yapılıo bu ovi testı
kızlar merhaba ilk defa yazıyorum bu başlıga bu ay adet bıttıkten sonra ovi testı yapmak ıstıyorum ne zaman yapmaya baslıyym ve her gün mü yapılıo bu ovi testı
tatlim ilk defa deneyeceksin bnm sana tavsiyem adet bitince basla ve ne zaman yum,urtladigini bul bnm mesela ovu testi yapmadan 12. gun yumurtluyorum akintilardan kasik agrilardan falannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?