• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar bu ay ben de ovulasyon testine başlayacağım.Şu anda adetimin 3. günündeyim.Siparişimi verdim, adet dönemi biter bitmez başlayacağım. Listeye beni de ekleyebilirsiniz.Üç aydır bebek deniyoruz; ama olmadı.Dördüncü aya başlayacağız. 30 yaşındayım.Sanırım 30 günde bir adet oluyorum. Geçmiş adetler şöyleydi: 11 Ağustos, 9 Eylül, 10 Ekim, 8 Kasım. İnternetten hesaplattığımda yaklaşık 30 günde bir yazıyor. İki buçuk yıl önce gelişemediği için bebeğim iki aylıkken kalbi durmuş, kürtaj oldum. SAT 8 Kasım, BAT 9-10 Aralık. İlk kez ovul. testi kullanacağım.Allah inşallah bu ay nasip eder.

ben çok üzüldümmm :((
bilmiyodumm bunu hatırlatmak istemezdim kuzum nolur hakkını helal et..
RABBİm sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah :(

iyiyim canım yaklaştı ALLAHın izniyle..
güzel dileklerin için çok sağol ALLAH RAZI OLSUN

önemli degil cnm bu ikinci gecen senede 10 haftalik kaybettim ins son olur guzel Allahim sabrediyorum ne olur yeniden nasip olsunnnn

önemli degil cnm bu ikinci gecen senede 10 haftalik kaybettim ins son olur guzel Allahim sabrediyorum ne olur yeniden nasip olsunnnn

gurbet gecen sene bende 8 haftalıkken kaybettmiştim. biliyorum çok zor. Allah sabrının mukafatını versin.

dogal yolla mı gebe kalmıştın. ben gecen yılkinden sonra tekrar kalamadım :( 1 tüp denedim olmadı :( şimdi aşılama deneyecem..

gurbet gecen sene bende 8 haftalıkken kaybettmiştim. biliyorum çok zor. Allah sabrının mukafatını versin.

dogal yolla mı gebe kalmıştın. ben gecen yılkinden sonra tekrar kalamadım :( 1 tüp denedim olmadı :( şimdi aşılama deneyecem..

bnm de korunmayi niraktiktan sonra 4 sonra kaldim cnmm cok sukur dogal yolla hamile kalabiliyorum Allhim yardim etsin insALlahh

Allah korusun 3.dusukden sonra arastilma yapiliyormus Allhim nasip etmesin 3. de saglicakla kucagima alayim insAllah

canım ALLAH korusun tabi de
benimde 2 düşüğüm vardı bende üni. hastanesine gittim 3ten sonra dediler.
ama 3. kaldıramam diye sinir oldum.
o ay da hamile kaldım.
gittiğim doktor sağolsun önlem olarak 12. haftada dahil olmak üzere kan sulandırıcı iğne ve 32. haftanın sonuna kadar da coraspin kullandım..
RABBİme hamd olsun bi sorun çıkmadı inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim:16::16:

arkadaşlaar bu clearblue ovu. testleri nasıl kullanılıyo.ilk geldiğinde yaptım.ertesi günü yaptığımda kitap resmi çıktı ekranda neden??

arkadaşlaar bu clearblue ovu. testeri nasıl kullanılıyo.ilk geldiğinde yaptım.ertesi günü yaptığımda kitap resmi çıktı ekranda neden??

Idrara batirdiktan sonra cnm iyice guzelce tAk mekanizmaya guzel takilmadiginin habercisidir o
Ve bekle
O bu isaret negatif
(._.) bu pozitif

kızlar, geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, ilk ay gebelik olmadı, bakalım bu ay düşünüyoruz, size doktorun önerisi olmadan folik asit kullanmaya başlasam mı? çok faydalıymış ne dersiniz?

kızlar, geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, ilk ay gebelik olmadı, bakalım bu ay düşünüyoruz, size doktorun önerisi olmadan folik asit kullanmaya başlasam mı? çok faydalıymış ne dersiniz?

kullan tabi hiç bir zararı yok aksine faydası var.Doktorlar gebelikten 3 ay önce başlanılmasını öneriyorlar.ben nerdeyse 8-9 aydır kullanıyorum.doktora sordum bir sakıncası yok sana faydası var dedi.folbiol marka günde 1 adet.2 tl mi ne zaten.

günaydın kızlarrrrr ,, nasılsınız anne adayları....3 gün sonra doktora gidicem kontrole of zaman geçmiyo

kullan canım kullan faydalı bişey zaten hiçbir kötü etkisi yok vitamin alıcaksın.ben bir yıldır kullanıyorum:52:

Günaydın kızlar,
Yeni hafta hızlıca ve dolu dolu geçsin inşallah.
Suayım kuzum nerelerdesin mesaj da atmadın:( Aklım sende

günaydın kzılar,
iyi haftalar

inş. belfücüm hızlıca geçer bu hafta, c.tesi kontrolüm var ve cinsiyet belli olacak inşallh
canm birşey soracağım sana, sen ilk nezaman hissettin hareketlerini bebeğinin? ben 1 hafta önce minicik baloncuklar gibi birşey hissettim ama sonrahiç olmadı. korkuyorum kendi kendime acaba birşey mi oldu diye... ya da o hissettiklerim bebiş değildi, ne dersin??

günaydın kzılar,
iyi haftalar

inş. belfücüm hızlıca geçer bu hafta, c.tesi kontrolüm var ve cinsiyet belli olacak inşallh
canm birşey soracağım sana, sen ilk nezaman hissettin hareketlerini bebeğinin? ben 1 hafta önce minicik baloncuklar gibi birşey hissettim ama sonrahiç olmadı. korkuyorum kendi kendime acaba birşey mi oldu diye... ya da o hissettiklerim bebiş değildi, ne dersin??

İklemcim Allah gönlüne göre versin canımcım :) Sağlıkla gelsin miniğin
Canım ben ilk 16.haftada hissetmiştim.Aynen dediğin gibi minikti baloncuk gibi.
Sürekli hissedemiyorsun ilk zamanlar zaten sıkıntı yapma kuzucum.Tam hareketlendiğinde bile keyfine göre takılabiliyor kuzular.
28.haftadan sonra günlük hareketlerini sayman gerekiyor.En belirgin hareketler genel olarak 20-26 haftalarda şiddetli oluyor :)

Günaydın kızlar,
Yeni hafta hızlıca ve dolu dolu geçsin inşallah.
Suayım kuzum nerelerdesin mesaj da atmadın:( Aklım sende

kuzucum günaydın canım kan değerim düşük cıktı ama moralımı bozmuyorum hakkıma hayırlsı olsun bugün 3:30 dr. gideceğim herşey bellı olacak ilk kan değerim 24899,6 cıkmıştı 4 gün sonra 21465,5 cıktı ama son verdiğim kanda cok gerğindim hemşire bıle fark etmişti damardan kan bıle gelmedı cok uğraştı eğer stres kanı etkılıyorsa bılemem

ama ne sancım ne ağrım hiç bırseyım yok hayırlısı olsun artık rabbım bılır bundan sonra

Back