Kizlar ben yurtdisindayim Clear Blue ovulasyon testi aldim TR'de de varmis bu testten ama malesef buranin 3 kati fiyatina
1 kutuda 7tane oluyor 1 tane de gebelik testi var yani 7+1 diye satiliyor. Benimkisi cizgi ile belli olanlardandi bunu aldigima basta cok pisman oldum cunku silikmiydi tammiydi diye karar verene kadar strese girdim bu yuzden siz siz olun KESINLIKLE bu markanin gulen yuz ifadesi olanini alin, negatifse bos halka cikiyor pozitifse gulen bir surat sekli cikiyor. En azindan var yada yok emin oluyorsunuz.Ben hergun 1 tane kullaniyordum, bu markaninkini sabha ilk idrarla yapmaniza gerek yok yanliz hergun ayni saatte yapicaksiniz ve aksam 8den sonra yapilmasi tavsiye edilmiyor ben hergun oglen 12de kullandim. 2. cizgi silik ciksada o gun calisma yaptik, ertesi gunu 2.cizgi yine 1.cizgi kadar koyu degildi ama bir onceki gune nazaran dah belirgindi, o gunde esimle dersimize calistik
hesaplarima gorede tam o gun yani 3 Kasim ovulasyon gunumdu ve bugun 15 Kasim yarin adet olmam gerekiyor ama olmuycam cunkuuuuuu hamileyiiiiiimmm :) 10gundur kasik ve karin sizisi hafif bas donmesi belirtilerinden emin olmakicin dunsabah test yaptim hamile yazisi cikinca cok mutlu oldum darisi butun arkadaslarimin basina insallah.