- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.701
kuzucum günaydın canım kan değerim düşük cıktı ama moralımı bozmuyorum hakkıma hayırlsı olsun bugün 3:30 dr. gideceğim herşey bellı olacak ilk kan değerim 24899,6 cıkmıştı 4 gün sonra 21465,5 cıktı ama son verdiğim kanda cok gerğindim hemşire bıle fark etmişti damardan kan bıle gelmedı cok uğraştı eğer stres kanı etkılıyorsa bılemem
ama ne sancım ne ağrım hiç bırseyım yok hayırlısı olsun artık rabbım bılır bundan sonra
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Bence de moralini hemen bozma bakalım doktor ne diyecek kanı tekrardan yenilemek isteyebilir.
Allah yüzümüze baksın inşallah
kuzucum günaydın canım kan değerim düşük cıktı ama moralımı bozmuyorum hakkıma hayırlsı olsun bugün 3:30 dr. gideceğim herşey bellı olacak ilk kan değerim 24899,6 cıkmıştı 4 gün sonra 21465,5 cıktı ama son verdiğim kanda cok gerğindim hemşire bıle fark etmişti damardan kan bıle gelmedı cok uğraştı eğer stres kanı etkılıyorsa bılemem
ama ne sancım ne ağrım hiç bırseyım yok hayırlısı olsun artık rabbım bılır bundan sonra
İklemcim Allah gönlüne göre versin canımcım :) Sağlıkla gelsin miniğin
Canım ben ilk 16.haftada hissetmiştim.Aynen dediğin gibi minikti baloncuk gibi.
Sürekli hissedemiyorsun ilk zamanlar zaten sıkıntı yapma kuzucum.Tam hareketlendiğinde bile keyfine göre takılabiliyor kuzular.
28.haftadan sonra günlük hareketlerini sayman gerekiyor.En belirgin hareketler genel olarak 20-26 haftalarda şiddetli oluyor :)
inş. kuzucum yok hiç üzülmüyorum hakkıma hayırlısı olsun meleğim güzel dileklerin için sağol zaten muayene edeceklerdir ozaman bellı olur senı ve prensesımı kocaman öptümm kuzucum
Cnm iki yildir kullaniyorum yan etkisi yokkızlar, geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, ilk ay gebelik olmadı, bakalım bu ay düşünüyoruz, size doktorun önerisi olmadan folik asit kullanmaya başlasam mı? çok faydalıymış ne dersiniz?
günaydın kızlarrrrr ,, nasılsınız anne adayları....3 gün sonra doktora gidicem kontrole of zaman geçmiyo
kızlar bişey sorucam bu testlerde 2.çizgiyi de koyu gördüğüm saat mesela öğlen 14.00 gibi.o gece ilişkide bulunup ertesi gün tekrar mı ilşki tavsiye edersiniz?
Cnm cift cizgiyi gordukten sonra 36 . Saatte yumurta catliyor
Gun asiri devam et sen
kızlar bişey sorucam bu testlerde 2.çizgiyi de koyu gördüğüm saat mesela öğlen 14.00 gibi.o gece ilişkide bulunup ertesi gün tekrar mı ilşki tavsiye edersiniz?
Rojda cim evet bnde akintixla hamile kaldim iki gunluk iliski ile
Onu bilmekte iyi akintiya gore davranmak
Seninde hayirli olsun beben saglicakla kucagina al cnm[/QUOT
amin.. sende hamile misin?
Yok kuzum Hamile degilim iki ay once cennete ugurladim(
cok uzuldum bende 3 tane dusuk yaptim anliyorum senin kac haftalikti bebegin
Suayim cnm bnmm
Nerdesinnn gulummmm
Yavrum cok merak ediyorum seni
Allahim guzel haberle gel ne olur yaa
Belfum cnm bnm sen haber getir ne olurrr suaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?