ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Bence de moralini hemen bozma bakalım doktor ne diyecek kanı tekrardan yenilemek isteyebilir.
Allah yüzümüze baksın inşallah

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Bence de moralini hemen bozma bakalım doktor ne diyecek kanı tekrardan yenilemek isteyebilir.
Allah yüzümüze baksın inşallah

inş. kuzucum yok hiç üzülmüyorum hakkıma hayırlısı olsun meleğim güzel dileklerin için sağol zaten muayene edeceklerdir ozaman bellı olur senı ve prensesımı kocaman öptümm kuzucum

iyi haberlerle gelirsin inş. canım
moralini bozma tabiki daha kesin birşey belli değilmiş.

Amin canım.

inş. dediğin gibidir, tam ne hissettiğimi de bilemediğim için kafam karıştı. en garantisi 20.haftadan sonrasını takip etmek sanırım.
çok saol canım.

canım sen moralini bozma hiç belli olmaz inşallah doktordan güzel haberlerle geliceksin.olumsuz konusursa başka doktorada gözük mutlaka...hayırlısı olsun hep iyi düşün

Cnm iki yildir kullaniyorum yan etkisi yok
günaydın kızlarrrrr ,, nasılsınız anne adayları....3 gün sonra doktora gidicem kontrole of zaman geçmiyo

Cnm ne guzel buyuttun bebisi bu gunler inan zor gecer kotz bisi olmasinda gerisi
Onemli degl

Suaym cnmm stres belki etkiler gulum selamete cikardin Allahim
Bnm ilk dusukte kanamada agri sizida olmadi
Dr kontrolu altinda olman guzel
Ins guzel haberle gel cnmm

kızlar bişey sorucam bu testlerde 2.çizgiyi de koyu gördüğüm saat mesela öğlen 14.00 gibi.o gece ilişkide bulunup ertesi gün tekrar mı ilşki tavsiye edersiniz?

kızlar bişey sorucam bu testlerde 2.çizgiyi de koyu gördüğüm saat mesela öğlen 14.00 gibi.o gece ilişkide bulunup ertesi gün tekrar mı ilşki tavsiye edersiniz?

Cnm cift cizgiyi gordukten sonra 36 . Saatte yumurta catliyor
Gun asiri devam et sen

ben 3 aylik hamileyim. bende yumurtlama gununu bekleyerek hamile kaldim 1 ay icinde sadece 2 gun korunmadim. ben yumurtlama gununu akintilarimdan anliyordum. her tuvalete gittigimde once peceteyle kendimi temizliyodum. seffaf ve sumuksu olursa birde uzarsa yumurtanin catladigi demektir. yumurtlama hesaplayicisinin verdigi tarihten iki gun once bende akinti gormustum. gordugum gece iliskiye girdim. birde ondan 2 gun sonra yine akintim geldi ve yine girdim. ben sadece iki gun korunmadim. anlatmak istedigim, sizde akintilarinizi takip ederek deneyebilirsiniz...

Cnm akintinida kontrol et bugecede omsun iliski kolay gelsin

Rojda cim evet bnde akintixla hamile kaldim iki gunluk iliski ile
Onu bilmekte iyi akintiya gore davranmak
Seninde hayirli olsun beben saglicakla kucagina al cnm

Seninde hayirli olsun beben saglicakla kucagina al cnm[/QUOT

amin.. sende hamile misin?

Seninde hayirli olsun beben saglicakla kucagina al cnm[/QUOT

amin.. sende hamile misin?

Yok kuzum Hamile degilim iki ay once cennete ugurladim (

cok uzuldum bende 3 tane dusuk yaptim anliyorum senin kac haftalikti bebegin

Gecen sene 10 haftalik kalbi durdu
Bu senede 8 haftalik rahim agzina yakin yerlesmis
Ole kaybettim sanada gecmis olsun cnm

Suayimmmmmmm nerdesin gulum yaaa merak icindeyim

Suayim cnm bnmm
Nerdesinnn gulummmm
Yavrum cok merak ediyorum seni
Allahim guzel haberle gel ne olur yaa
Belfum cnm bnm sen haber getir ne olurrr suaydan

Kızlar ben de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum.4. ayımıza başlayacağız.İlk ay yumurtlama günlerinde yumurta akı kıvamındaki akıntıya rastlamıştım; ama sonrasında rastlamadım.O akıntı şart mı? Geçen ay doktora da gittim.Yumurtlama sorunumun olmadığını, kist olmadığını söyledi ve FSH LH E2 gibi testler yaptırdı, onlarda da sorun yok.Merak ettiğim şey, akıntım neden diğer aylarda görülmedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…