• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Sende çok strese sokma kendini bu arada.KArabiber daha bugün yazdı :) biliyorsun.Rahatlık çok önemli.Test yapmadan iadet sonrası gün aşırı bile ilişki olunabilir.Kafa temiz olur sende bilmediğin için.

Haklısın canım, fakat biz çok sık ilişki yaşayamıyoruz malesef, o yüzden doğal olarak o günlere dikkat ediyorum. Fakat eşimde aynı hashasiyet yok. İsteksiz olunca zorlada olmuyor bu iş. Adetim yeni bitti, muhtemelen pazartesiden itibaren yumrtlayacağım, bu kez söylemeyeceğim. bakalım nasıl olacak. Çok teşekkür ederim canım desteklerin için:16:

cok sukur kanma basladi bugun ve haftaya cuma hastaneden randevu aldim insAllah herseyy duzene girecek bekleme derseki iki ay gecmis olacak salacam cayira mevalm gayira esimde trye gidecek geldigi zaman 11. gun oluyor insAllah bide ilk ayda tutarmis Allahimdan umudumu kesmedim insAllah kizimin temiz gonlunun hatirina habibinin hatirina sevdiklerinin hatirina gelcek insAllah :46:

canım benım rabbım gönlüne göre versin :54:

Suayım canım arkadaşım nazlı yiğenimde yüzünü göstercek bize ilk tepiklerini herşeyini gene zamanla birlikte yaşayacağız.
Zaman geçiyor büyüyorlar kuzum.Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah'ım.Kötülüklerden korusun tüm melekleri.

Kuzum göğüslerin şişmesi acıması güzel :) Deli gibi canım acıyordu benimde ik zamanlar.Yarın akşama güzel haberler alıcaz inşallah.
Tüm kalb,m seninle kuzumm:))

Koyu çizgiden sonra 24-36 saat arası ilişki olması gerek.Bence eşine söyleme bunu.Benim eşim geriliyordu ve ilişki olmuyordu bugünlerde ne yazık ki:(
kuzucum acaip yoğunum o yüzden giremedim inş. meleğim benım zaman çabuk geçer inş. kuzucum :16:
bugünde kasığımın orta tarafı ağrıyor ama öğle ağrı değil acaip bişey aşağı doğru ağrılar girip cıkyor kuzucum akşam 5:30 işten cıkıp kan vermeye gideceğim inş. değerim yükselmiştir

:38::38:
:52:canım benım tebrık ederim bak bebeğine sonunda kavuştun sağlıkla kucağına al canım benım
:34:

amin inşallah cümlemize.sağol canım.Ben de seni tebrik ederim :) hiç üzülme hayırlsııyla sağlıklıca büyüyecek bebeğiin.[/QUOTE]

teşekkürler canım bnım inş. hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız :34:

canım benım rabbım gönlüne göre versin :54:

kuzucum acaip yoğunum o yüzden giremedim inş. meleğim benım zaman çabuk geçer inş. kuzucum :16:
bugünde kasığımın orta tarafı ağrıyor ama öğle ağrı değil acaip bişey aşağı doğru ağrılar girip cıkyor kuzucum akşam 5:30 işten cıkıp kan vermeye gideceğim inş. değerim yükselmiştir

:38::38:

amin inşallah cümlemize.sağol canım.Ben de seni tebrik ederim :) hiç üzülme hayırlsııyla sağlıklıca büyüyecek bebeğiin.

teşekkürler canım bnım inş. hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız :34:[/QUOTE]

Kendini yormadan çalış canım:38:
HAyırlı haberler alacaksın hiç merak etme beni de haberdar et kuzum.:38:

Canım benim de bu şekildeydi.ve 4 gün kala lekelenme oldu kan verdim çıkmıştır.Ertesi günde gebelik testi yapmıştım ilk idrarla çok çok silikti.
belfum yurtdisinda yasadigim icin kan testi cok pahali burda, hastalik olmadigi surece kendim karsilamak zorundayim:15: sabah bir daha yapacagim genelik testini...daha dogrusu regl olana kadar yapacagim:34:
Cmm bnm adet gunumde negatif cikti
3 gun gecti adetimi silik cikti 6 gun gecti ve iki cizgide koyuydu
Gebelik testi
Ins hamissindir guzelim

Nsbhr hosgeldin cnmmm

canimsin...demek ki tahminen ovulasyondan sonra 10-12 gunde olmus senin dollenme..3-4 gun de idrara gecmesi surmus hcg'nin...
benim daha reg'e bugunu saymazsak 4 gun var...senin durumunu ornek alarak demek ki 7 gun daha test yapacagim...ne sapsalim yaf, daha simdiden regl'imi geciktirdim...yuh cemre sana:122:

belfum yurtdisinda yasadigim icin kan testi cok pahali burda, hastalik olmadigi surece kendim karsilamak zorundayim:15: sabah bir daha yapacagim genelik testini...daha dogrusu regl olana kadar yapacagim:34:

canimsin...demek ki tahminen ovulasyondan sonra 10-12 gunde olmus senin dollenme..3-4 gun de idrara gecmesi surmus hcg'nin...
benim daha reg'e bugunu saymazsak 4 gun var...senin durumunu ornek alarak demek ki 7 gun daha test yapacagim...ne sapsalim yaf, daha simdiden regl'imi geciktirdim...yuh cemre sana:122:

Yurt disi neresi cemrem bnde isvicre tr parasiyla 30 tl bizim burda onuda sigorta oduyo
Bekle derim bn cnm sabrin sonu slamet

Suayim gelmedin cnm yaa ne zaman gitcen dra

teşekkürler canım bnım inş. hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız :34:

HAyırlı haberler alacaksın hiç merak etme beni de haberdar et kuzum.:38:[/QUOTE]

günaydın kuzucum sende şimdi evde güzelce dinlenıyorsundur olsun ben yınede kuzucuğuma günaydın demeden geçemiyeceğim dün rüyamda senı gördüm allah hayır etsin ben koçiş istanbula size gelmişiz ay okadar güzeldiki muhabbet kahkaha bir gör benımde kızım olmuş kızlar yanyana ay ne güzeldi ikimiz oturmuş güzellik ile ilgili şeyler konuşuyoruz eşlerimizde nasıl anlaşıyorlar bıde karşılıklı içiyolar sankı 40 yıllık dost keşke rüya değilde gerçek olsaydı ama inş. oda olur :16:
biz dün akşam dr. gittik ama başıma gelmeyen kalmadı 17:30 da işten cıktım miting varmış ay sinirden deli oldum saat akşam 8 de hastaneye yetiştim annemde orda bekle bekle mahfolmuş tabı bu arada vardiya bölümü kapanmış miting yüznden annemde kızım gelecek demiş valla kapatıyoruz mecbur acilde aldırsın kanını almazlar ama şansını denesin hemen acile gittim alamayız diyorlar ya miting yüzünden geç kaldım dıyorum yok gıcık hemşireler ınat ettı neyse bende yalan söyledim vardiya bölümdekı dr. benı buraya yönlerdirdi hemen kanını alsınlar bizim için önemlı dediğini söyledim artık nazlana nazlana aldılar sonuçları internetden alırsın dedı
bu sabahta az kalsın araba çarpıyordu deli gibi geliyorlar yağmurla ıslanmakta cabası kuzucum amma yazdım haaa senı ve prensesımı doya doya kocaman öptüm :38::38:

Yurt disi neresi cemrem bnde isvicre tr parasiyla 30 tl bizim burda onuda sigorta oduyo
Bekle derim bn cnm sabrin sonu slamet

Suayim gelmedin cnm yaa ne zaman gitcen dra

gurbetcım canım dr. gittim kan verdım beta hcg değerlerimin yükselmesını takıp ediyorlar ya dün de verdim onlıne hastanenın sıtesınden öğrenenceğim öğrenınce yazarım sıze merak etme :54:

Son düzenleme:
HAyırlı haberler alacaksın hiç merak etme beni de haberdar et kuzum.:38:

günaydın kuzucum sende şimdi evde güzelce dinlenıyorsundur olsun ben yınede kuzucuğuma günaydın demeden geçemiyeceğim dün rüyamda senı gördüm allah hayır etsin ben koçiş istanbula size gelmişiz ay okadar güzeldiki muhabbet kahkaha bir gör benımde kızım olmuş kızlar yanyana ay ne güzeldi ikimiz oturmuş güzellik ile ilgili şeyler konuşuyoruz eşlerimizde nasıl anlaşıyorlar bıde karşılıklı içiyolar sankı 40 yıllık dost keşke rüya değilde gerçek olsaydı ama inş. oda olur :16:
biz dün akşam dr. gittik ama başıma gelmeyen kalmadı 17:30 da işten cıktım miting varmış ay sinirden deli oldum saat akşam 8 de hastaneye yetiştim annemde orda bekle bekle mahfolmuş tabı bu arada vardiya bölümü kapanmış miting yüznden annemde kızım gelecek demiş valla kapatıyoruz mecbur acilde aldırsın kanını almazlar ama şansını denesin hemen acile gittim alamayız diyorlar ya miting yüzünden geç kaldım dıyorum yok gıcık hemşireler ınat ettı neyse bende yalan söyledim vardiya bölümdekı dr. benı buraya yönlerdirdi hemen kanını alsınlar bizim için önemlı dediğini söyledim artık nazlana nazlana aldılar sonuçları internetden alırsın dedı
bu sabahta az kalsın araba çarpıyordu deli gibi geliyorlar yağmurla ıslanmakta cabası kuzucum amma yazdım haaa senı ve prensesımı doya doya kocaman öptüm :38::38:

gurbetcım canım dr. gittim kan verdım beta hcg değerlerimin yükselmesını takıp ediyorlar ya dün de verdim onlıne hastanenın sıtesınden öğrenenceğim öğrenınce yazarım sıze merak etme :54:[/QUOTE]

Günaydın kuzucum.Bende akşamla alakalı haber almak için açtım:38:Ayy ne güzel bir rüyaymış :) Ama gerçek olma yüzdesi çok fazla , hele bi yanyana gelsek daha da güzel şeyler olur eminim.Bak seninde prensesin olacak demek ki :) Sağlıkla gelsin benim nazlı yiğenim Allah sizi nazarlardan korusun canım benim :nazar:
Aksilikler geldi mi üst üste gelirmiş hep zaten:( Aman dikkat kuzucum kötülükler sizden uzak dursun.Kuzum benim sen yaz yeter ki ben keyifle okuyorum canımıniçisin sen benim.

Sonucu ne zaman alacaksın tatlım

gurbetcım canım dr. gittim kan verdım beta hcg değerlerimin yükselmesını takıp ediyorlar ya dün de verdim onlıne hastanenın sıtesınden öğrenenceğim öğrenınce yazarım sıze merak etme :54:

Günaydın kuzucum.Bende akşamla alakalı haber almak için açtım:38:Ayy ne güzel bir rüyaymış :) Ama gerçek olma yüzdesi çok fazla , hele bi yanyana gelsek daha da güzel şeyler olur eminim.Bak seninde prensesin olacak demek ki :) Sağlıkla gelsin benim nazlı yiğenim Allah sizi nazarlardan korusun canım benim :nazar:
Aksilikler geldi mi üst üste gelirmiş hep zaten:( Aman dikkat kuzucum kötülükler sizden uzak dursun.Kuzum benim sen yaz yeter ki ben keyifle okuyorum canımıniçisin sen benim.

Sonucu ne zaman alacaksın tatlım[/QUOTE]

sağol kuzucum benım bıtanem ama dinlen güzelce keyif yapın emiyle güzel bır kahvaltı oh oh :16:
tatlım bırazdan hastanenın sitesine gıreceğim bırazdan alınca sana yazarım burda olmazsan msj yollarım sana sen merak etme unutmam senı ne zaman unuttum kı :38::38:
inş. hepsi bırgün olacak yanyana cok güzel günlerimiz olacak :38::nazar:

Sonucu ne zaman alacaksın tatlım

sağol kuzucum benım bıtanem ama dinlen güzelce keyif yapın emiyle güzel bır kahvaltı oh oh :16:
tatlım bırazdan hastanenın sitesine gıreceğim bırazdan alınca sana yazarım burda olmazsan msj yollarım sana sen merak etme unutmam senı ne zaman unuttum kı :38::38:
inş. hepsi bırgün olacak yanyana cok güzel günlerimiz olacak :38::nazar:[/QUOTE]

Kuzum emi ctesileri yarım gün çalışıyor tatlım.Öğlen anca gelir.Benim de yogam vardı 10da ama rahim gene büyüyor şu sıralar gerilme ve kasılmalar acılı biraz gitmedim.Afra hanımın gezintilerini takip ediyorum bende :) Buralardayım kuzucum :nazar:

Yavrularımız kardeş gibi büyüyecekler inşallah kuzum:38:

guzelim evet yanlis haturlamiyorsun kaybettim 8 haftalikken cnmm 2 ay oluyor kaybedeli:43:
ben çok üzüldümmm :((
bilmiyodumm bunu hatırlatmak istemezdim kuzum nolur hakkını helal et..
RABBİm sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah :(

sen ansilsin dogum yaklasmiss kazasiz kurtul insAllh guzelimm

iyiyim canım yaklaştı ALLAHın izniyle..
güzel dileklerin için çok sağol ALLAH RAZI OLSUN

Back