günaydın kuzucum sende şimdi evde güzelce dinlenıyorsundur olsun ben yınede kuzucuğuma günaydın demeden geçemiyeceğim dün rüyamda senı gördüm allah hayır etsin ben koçiş istanbula size gelmişiz ay okadar güzeldiki muhabbet kahkaha bir gör benımde kızım olmuş kızlar yanyana ay ne güzeldi ikimiz oturmuş güzellik ile ilgili şeyler konuşuyoruz eşlerimizde nasıl anlaşıyorlar bıde karşılıklı içiyolar sankı 40 yıllık dost keşke rüya değilde gerçek olsaydı ama inş. oda olur
biz dün akşam dr. gittik ama başıma gelmeyen kalmadı 17:30 da işten cıktım miting varmış ay sinirden deli oldum saat akşam 8 de hastaneye yetiştim annemde orda bekle bekle mahfolmuş tabı bu arada vardiya bölümü kapanmış miting yüznden annemde kızım gelecek demiş valla kapatıyoruz mecbur acilde aldırsın kanını almazlar ama şansını denesin hemen acile gittim alamayız diyorlar ya miting yüzünden geç kaldım dıyorum yok gıcık hemşireler ınat ettı neyse bende yalan söyledim vardiya bölümdekı dr. benı buraya yönlerdirdi hemen kanını alsınlar bizim için önemlı dediğini söyledim artık nazlana nazlana aldılar sonuçları internetden alırsın dedı
bu sabahta az kalsın araba çarpıyordu deli gibi geliyorlar yağmurla ıslanmakta cabası kuzucum amma yazdım haaa senı ve prensesımı doya doya kocaman öptüm
gurbetcım canım dr. gittim kan verdım beta hcg değerlerimin yükselmesını takıp ediyorlar ya dün de verdim onlıne hastanenın sıtesınden öğrenenceğim öğrenınce yazarım sıze merak etme