- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.681
ben çok üzüldümmm(
bilmiyodumm bunu hatırlatmak istemezdim kuzum nolur hakkını helal et..
RABBİm sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
iyiyim canım yaklaştı ALLAHın izniyle..
güzel dileklerin için çok sağol ALLAH RAZI OLSUN
önemli degil cnm bu ikinci gecen senede 10 haftalik kaybettim ins son olur guzel Allahim sabrediyorum ne olur yeniden nasip olsunnnn
guzelim evet yanlis haturlamiyorsun kaybettim 8 haftalikken cnmm 2 ay oluyor kaybedeli
İnşallah canımmm benim inşallah kan pıhtılaşması falan olmasın sende.
araştırıldı mı düşüklerin sebebi
önemli degil cnm bu ikinci gecen senede 10 haftalik kaybettim ins son olur guzel Allahim sabrediyorum ne olur yeniden nasip olsunnnn
gurbet gecen sene bende 8 haftalıkken kaybettmiştim. biliyorum çok zor. Allah sabrının mukafatını versin.
dogal yolla mı gebe kalmıştın. ben gecen yılkinden sonra tekrar kalamadım1 tüp denedim olmadı şimdi aşılama deneyecem..
Cmm bnm adet gunumde negatif cikti
3 gun gecti adetimi silik cikti 6 gun gecti ve iki cizgide koyuydu
Gebelik testi
Ins hamissindir guzelim
Nsbhr hosgeldin cnmmm
hoşbuldum canımmm
arkadaşın sorusunu tesadüfen görmüştüm meğerse burası senin topikmişş
Allah korusun 3.dusukden sonra arastilma yapiliyormus Allhim nasip etmesin 3. de saglicakla kucagima alayim insAllah
arkadaşlaar bu clearblue ovu. testeri nasıl kullanılıyo.ilk geldiğinde yaptım.ertesi günü yaptığımda kitap resmi çıktı ekranda neden??
kızlar, geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, ilk ay gebelik olmadı, bakalım bu ay düşünüyoruz, size doktorun önerisi olmadan folik asit kullanmaya başlasam mı? çok faydalıymış ne dersiniz?
kızlar, geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, ilk ay gebelik olmadı, bakalım bu ay düşünüyoruz, size doktorun önerisi olmadan folik asit kullanmaya başlasam mı? çok faydalıymış ne dersiniz?
Günaydın kızlar,
Yeni hafta hızlıca ve dolu dolu geçsin inşallah.
Suayım kuzum nerelerdesin mesaj da atmadınAklım sende
günaydın kzılar,
iyi haftalar
inş. belfücüm hızlıca geçer bu hafta, c.tesi kontrolüm var ve cinsiyet belli olacak inşallh
canm birşey soracağım sana, sen ilk nezaman hissettin hareketlerini bebeğinin? ben 1 hafta önce minicik baloncuklar gibi birşey hissettim ama sonrahiç olmadı. korkuyorum kendi kendime acaba birşey mi oldu diye... ya da o hissettiklerim bebiş değildi, ne dersin??
Günaydın kızlar,
Yeni hafta hızlıca ve dolu dolu geçsin inşallah.
Suayım kuzum nerelerdesin mesaj da atmadınAklım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?