- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.661
Sende çok strese sokma kendini bu arada.KArabiber daha bugün yazdı :) biliyorsun.Rahatlık çok önemli.Test yapmadan iadet sonrası gün aşırı bile ilişki olunabilir.Kafa temiz olur sende bilmediğin için.
cok sukur kanma basladi bugun ve haftaya cuma hastaneden randevu aldim insAllah herseyy duzene girecek bekleme derseki iki ay gecmis olacak salacam cayira mevalm gayira esimde trye gidecek geldigi zaman 11. gun oluyor insAllah bide ilk ayda tutarmis Allahimdan umudumu kesmedim insAllah kizimin temiz gonlunun hatirina habibinin hatirina sevdiklerinin hatirina gelcek insAllah
kuzucum acaip yoğunum o yüzden giremedim inş. meleğim benım zaman çabuk geçer inş. kuzucumSuayım canım arkadaşım nazlı yiğenimde yüzünü göstercek bize ilk tepiklerini herşeyini gene zamanla birlikte yaşayacağız.
Zaman geçiyor büyüyorlar kuzum.Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah'ım.Kötülüklerden korusun tüm melekleri.
Kuzum göğüslerin şişmesi acıması güzel :) Deli gibi canım acıyordu benimde ik zamanlar.Yarın akşama güzel haberler alıcaz inşallah.
Tüm kalb,m seninle kuzumm:))
Koyu çizgiden sonra 24-36 saat arası ilişki olması gerek.Bence eşine söyleme bunu.Benim eşim geriliyordu ve ilişki olmuyordu bugünlerde ne yazık ki
canım benım tebrık ederim bak bebeğine sonunda kavuştun sağlıkla kucağına al canım benım
canım benım rabbım gönlüne göre versin
kuzucum acaip yoğunum o yüzden giremedim inş. meleğim benım zaman çabuk geçer inş. kuzucum
bugünde kasığımın orta tarafı ağrıyor ama öğle ağrı değil acaip bişey aşağı doğru ağrılar girip cıkyor kuzucum akşam 5:30 işten cıkıp kan vermeye gideceğim inş. değerim yükselmiştir
amin inşallah cümlemize.sağol canım.Ben de seni tebrik ederim :) hiç üzülme hayırlsııyla sağlıklıca büyüyecek bebeğiin.
Peki bi farklılık var mı kuzum
tesadüfen okudum ve sevaba gireyim dedimtopik burda cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...html?highlight=adetine+g%FCn+kala+ov%FClasyon
canim cokkkk tesekkur ediyorum. simdi cayimi koydum ve tek tek okuyacagim sayende...
Eki Görüntüle 549065
ustten sirayla, dun sabah, dun aksam ve bu sabah...gebelik testi negatif.:95:
Eki Görüntüle 549065
ustten sirayla, dun sabah, dun aksam ve bu sabah...gebelik testi negatif.:95:
belfum yurtdisinda yasadigim icin kan testi cok pahali burda, hastalik olmadigi surece kendim karsilamak zorundayimCanım benim de bu şekildeydi.ve 4 gün kala lekelenme oldu kan verdim çıkmıştır.Ertesi günde gebelik testi yapmıştım ilk idrarla çok çok silikti.
Cmm bnm adet gunumde negatif cikti
3 gun gecti adetimi silik cikti 6 gun gecti ve iki cizgide koyuydu
Gebelik testi
Ins hamissindir guzelim
Nsbhr hosgeldin cnmmm
belfum yurtdisinda yasadigim icin kan testi cok pahali burda, hastalik olmadigi surece kendim karsilamak zorundayimsabah bir daha yapacagim genelik testini...daha dogrusu regl olana kadar yapacagim
canimsin...demek ki tahminen ovulasyondan sonra 10-12 gunde olmus senin dollenme..3-4 gun de idrara gecmesi surmus hcg'nin...
benim daha reg'e bugunu saymazsak 4 gun var...senin durumunu ornek alarak demek ki 7 gun daha test yapacagim...ne sapsalim yaf, daha simdiden regl'imi geciktirdim...yuh cemre sana:122:
teşekkürler canım bnım inş. hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız
Yurt disi neresi cemrem bnde isvicre tr parasiyla 30 tl bizim burda onuda sigorta oduyo
Bekle derim bn cnm sabrin sonu slamet
Suayim gelmedin cnm yaa ne zaman gitcen dra
Kendini yormadan çalış canım
HAyırlı haberler alacaksın hiç merak etme beni de haberdar et kuzum.
günaydın kuzucum sende şimdi evde güzelce dinlenıyorsundur olsun ben yınede kuzucuğuma günaydın demeden geçemiyeceğim dün rüyamda senı gördüm allah hayır etsin ben koçiş istanbula size gelmişiz ay okadar güzeldiki muhabbet kahkaha bir gör benımde kızım olmuş kızlar yanyana ay ne güzeldi ikimiz oturmuş güzellik ile ilgili şeyler konuşuyoruz eşlerimizde nasıl anlaşıyorlar bıde karşılıklı içiyolar sankı 40 yıllık dost keşke rüya değilde gerçek olsaydı ama inş. oda olur
biz dün akşam dr. gittik ama başıma gelmeyen kalmadı 17:30 da işten cıktım miting varmış ay sinirden deli oldum saat akşam 8 de hastaneye yetiştim annemde orda bekle bekle mahfolmuş tabı bu arada vardiya bölümü kapanmış miting yüznden annemde kızım gelecek demiş valla kapatıyoruz mecbur acilde aldırsın kanını almazlar ama şansını denesin hemen acile gittim alamayız diyorlar ya miting yüzünden geç kaldım dıyorum yok gıcık hemşireler ınat ettı neyse bende yalan söyledim vardiya bölümdekı dr. benı buraya yönlerdirdi hemen kanını alsınlar bizim için önemlı dediğini söyledim artık nazlana nazlana aldılar sonuçları internetden alırsın dedı
bu sabahta az kalsın araba çarpıyordu deli gibi geliyorlar yağmurla ıslanmakta cabası kuzucum amma yazdım haaa senı ve prensesımı doya doya kocaman öptüm
gurbetcım canım dr. gittim kan verdım beta hcg değerlerimin yükselmesını takıp ediyorlar ya dün de verdim onlıne hastanenın sıtesınden öğrenenceğim öğrenınce yazarım sıze merak etme
Günaydın kuzucum.Bende akşamla alakalı haber almak için açtımAyy ne güzel bir rüyaymış :) Ama gerçek olma yüzdesi çok fazla , hele bi yanyana gelsek daha da güzel şeyler olur eminim.Bak seninde prensesin olacak demek ki :) Sağlıkla gelsin benim nazlı yiğenim Allah sizi nazarlardan korusun canım benim
Aksilikler geldi mi üst üste gelirmiş hep zatenAman dikkat kuzucum kötülükler sizden uzak dursun.Kuzum benim sen yaz yeter ki ben keyifle okuyorum canımıniçisin sen benim.
Sonucu ne zaman alacaksın tatlım
Uyku tutmadi sabahin korunde hortladim
6 dan beri ayaktayim
Günaydın canım.
sen hamile değil misin?
bi ara gebelik testini falan görmüştüm burda sanki
Günaydın canım.
sen hamile değil misin?
bi ara gebelik testini falan görmüştüm burda sanki
ben çok üzüldümmmguzelim evet yanlis haturlamiyorsun kaybettim 8 haftalikken cnmm 2 ay oluyor kaybedeli
sen ansilsin dogum yaklasmiss kazasiz kurtul insAllh guzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?