• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın auayımm:38::38:
Burda da hava yağmurlu ve iç karartıcı:( İş yerinde kombiyi bile açtık.İlkbahar gelsin senin nazlında gelsin annesi :))
İyi olmana çok sevindim kuzum.İlaçlarını aksatmadan al.Mide yanması için soda içebilirsin başedemiyorsan aklında olsun.
Biz kızımla iyiyiz çok şükür.Artık eğilmekte sıkıntı çekiyorum :( Ağırlaşmalar başladı.Afra hanım her zaman ki gibi oldukça kıpraşık :)) Şeker yüklememizde sorun çıkmadı neyseki.
Boyumuz kilomuz oldukça iyi.3+4 gün ilerde gelişmesi.Afra hanımdan bu sefer görüntü alabildik :)

Eki Görüntüle 548013

Günaydın fatmacım:)
Bu havalar tam ev havası , dediğin gibi neyseki haftasonuna az kaldı

:52::52: ayyyyyyyy kuzucum benım bıtanem kocaman olmuş maşallaha süpanallah :nazar::nazar:

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

kuzucum dudaklarını burnunu yerim ben onun yaaaa cok duygulandım :14::14:
nerden nereye daha dün gibi her ay bu sürprizi beklıyordun mınıcıktı hayal gibiydi buyudü kocaman oldu prensesım hatta oğlan bıle sanmıştık aframızı rabbım sağlıkla kucağına versin bak bıttı bıle kuzucum herşey cok güzel olacak ona anlatacağın cok güzel anıların olacak ınş. nasılda aylarca bekledin anlatacaksın kızına :16::16: ıkınızıde cok seviyorum canımıniçi canım arkadaşım benım

ben zaten maden suyu içiyorum kuzucum ama midem yınede yanıyor yarın kan vereceğim akşam bakalım kan değerleri yükselmişmi gögüslerim acaip şişti cok ağrıyo belımde :1: inş. bızım bebişlede böyle zaman gelir geçer bızde resım ekleriz kuzucum

evett sabah özellikle cok yağmurluydu zor geldim işe.işte çok yorma kendini canım kan sonuclarını yaz bize:49::49::49:

yazarım canım merak etme

sağol canım teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)

Umarım başlamam bir daha.çok sağol.

:52:canım benım tebrık ederim bak bebeğine sonunda kavuştun sağlıkla kucağına al canım benım
:34:

Selam Kızlar,

Nasılsınız bakalım? Umarım herkes gönlünden geçeni layığıyla,hayırlısıyla yaşar.
uzun zamandır yoktum ortalıkta fark eden oldu mu bilmiyorum.

Bildiğiniz üzere gebelik için topikteki herkes gibi çalışıp duruyordum :)
sağlık konusunda çok pimpirikliyim.hamile olabileceğimi düşündüğüm ay yumurtlamadan sonra adet gününe kadar sigarayı mı bırakmadım,fast food yemeyi mi kesmedim daha neler neler.Hani hamile olursam bebeğe zararı olmasın diye .Azıcık kırıklık var :)
Bu böyle 1 ay,2 ay,3 ay... devam etti.Herkesin söylediği rahat olmak kafaya takmamak çünkü stres öncelkle üreme hormonlarını etkiliyormuş.Kafadan atmak kolay değil tabi hele ki ilk ay deneyip negatif sonucu aldıktan sonra ister istemez takıntı haline gelebiliyor.

Bu ay çalışmalardaki düşüncem 'Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.Takma olursa olur,olmazsa olmaz.KAderinde ne varsa onu yaşayacaksın.Düşünme,anın tadını çıkar,6.kattan düşşen de Allah ömür verdikten sonra bebek seninle olur.Alnına ne yazıldıysa o.' dedim ve fast food da yedim,sigarayı da içtim.Zaten çok içmem günde 3-5.İlişki sonrası bel boşluğuna yastık koydum uzandım,gayesizce.Bir de dipnot geçeyim kızlar ben yastık koydugumda başımın altına da koyuyordum,bu sefer başımın altına koymadım tam meyil verdim yani :) Önemli bir ayrıntı oldugunu düşünüyorum.

Sadece 4 gün ilişki oldu.11.13.15.18. günler.Adetten 10 gün öncesinde göğsüm ve kasıklarım ağrımaya başladı,birkaç güne göğüslerim büyümeye ve sızlamaya başladı.'Allah Allah bu sefer erken adet olacağım herhalde ' dedim.Adetten 2 gün önce falan ağrır göğüsler,ağrısı geçer adet olurum çünkü.Neyse üzerinde durmadım dedim ya saldım çayıra mevlam kayıra :)Bu ay ovulasyon testi de kullanmamıştım.
Bu arada 3 gün inanılmaz derecede kabızlık vardı.Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştım.Ben hep adet öncesi ishal olurum.Kusura bakmayın tavsiyenin ayıbı olmaz.

Yaşadığım bu değişiklikler üzerine birşeyler sezmeye başladım ama hiç üstünde durmadım.Tabi bu arada 10 gün geçti sızım sızım ağrıyan göğüslerde bir değişiklik yok.Kornişon turşusuyla cevizi birlikte yedim :52: tuzlu patmaış mısırın tuzlarını resmen yaladım.Normalde az tuzlu yiyen bir insanım ama canım nasıl istiyor anlatamam.Eşim suratıma bakakalmıştı.Bakışırken acaba mı? deyip karnımı gösterip,gülümsemiştik.

Uzun hikayemi anlattıktan sonra sadede gel artık dediğinizi duyar gibiyim.

Adet günüm 1 gün geçti ama her an kan boşalacakmış gibi kasık ağrısı vardı.
Evde bu sabah ilk idrarın orta kısmıyla idrar testi yaptım belirgin derecedeydi.Kontrol çizgisinden koyu değildi ama kendini gösteriyordu.Eşimi uyandırdım,durumu anlattım,işe giderken kan verelim dedim.

Bir saat önce aldığımız kan sonucu : 719,66 .Sonuş pozitif ve ben hamileyim :43:

Umarım doktor kontolünde de herşey yolunda gözükür.Eşimden sonra bilenler sizlersiniz.Büyüklere ne zaman söylesek,nasıl söylesek tartışmasını yaptık bile :)

Umarım tavsiyelerimin faydasını görenler olur.

Allah isteyen herkese ,gönlüne göre versin.Kimsenin kucağı boş kalmasın.
gozunaydin cnmmm nasil sevindim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:ha boleyim yaaa saglicakla kucagina giuzelimmmmmm bnmde salladigim saldigim zaman gelmisti bebegimmm:24: cok guzel yaaa mucizen seninle ne guzelll
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi?
talöim 23 gunde bir olyuorum ve 13. gun yumurtluyom engel degil cnmmm sen dikkat et akintilara belirtilere gun asiri devam ettt bakalim

cok sukur kanma basladi bugun ve haftaya cuma hastaneden randevu aldim insAllah herseyy duzene girecek bekleme derseki iki ay gecmis olacak salacam cayira mevalm gayira esimde trye gidecek geldigi zaman 11. gun oluyor insAllah bide ilk ayda tutarmis Allahimdan umudumu kesmedim insAllah kizimin temiz gonlunun hatirina habibinin hatirina sevdiklerinin hatirina gelcek insAllah :46:

Kızlar test koyulaştıktan sonra, kaç gün ilişkiye girmek gerekiyor.Test koyu olduğunda eşime söylüyorum çok stres yapıyor, o gün bekliyorum bir şeyler olsun diye fakat tık yok.Gergin oluyor hal böyle olunca o gün olmuyor. Ertesi günde gönlünün olmasını bekliyorumki yapalım:17:

:52::52: ayyyyyyyy kuzucum benım bıtanem kocaman olmuş maşallaha süpanallah :nazar::nazar:

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

kuzucum dudaklarını burnunu yerim ben onun yaaaa cok duygulandım :14::14:
nerden nereye daha dün gibi her ay bu sürprizi beklıyordun mınıcıktı hayal gibiydi buyudü kocaman oldu prensesım hatta oğlan bıle sanmıştık aframızı rabbım sağlıkla kucağına versin bak bıttı bıle kuzucum herşey cok güzel olacak ona anlatacağın cok güzel anıların olacak ınş. nasılda aylarca bekledin anlatacaksın kızına :16::16: ıkınızıde cok seviyorum canımıniçi canım arkadaşım benım

ben zaten maden suyu içiyorum kuzucum ama midem yınede yanıyor yarın kan vereceğim akşam bakalım kan değerleri yükselmişmi gögüslerim acaip şişti cok ağrıyo belımde :1: inş. bızım bebişlede böyle zaman gelir geçer bızde resım ekleriz kuzucum

yazarım canım merak etme

:52:canım benım tebrık ederim bak bebeğine sonunda kavuştun sağlıkla kucağına al canım benım
:34:

Suayım canım arkadaşım nazlı yiğenimde yüzünü göstercek bize ilk tepiklerini herşeyini gene zamanla birlikte yaşayacağız.
Zaman geçiyor büyüyorlar kuzum.Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah'ım.Kötülüklerden korusun tüm melekleri.

Kuzum göğüslerin şişmesi acıması güzel :) Deli gibi canım acıyordu benimde ik zamanlar.Yarın akşama güzel haberler alıcaz inşallah.
Tüm kalb,m seninle kuzumm:))

Kızlar test koyulaştıktan sonra, kaç gün ilişkiye girmek gerekiyor.Test koyu olduğunda eşime söylüyorum çok stres yapıyor, o gün bekliyorum bir şeyler olsun diye fakat tık yok.Gergin oluyor hal böyle olunca o gün olmuyor. Ertesi günde gönlünün olmasını bekliyorumki yapalım:17:

Koyu çizgiden sonra 24-36 saat arası ilişki olması gerek.Bence eşine söyleme bunu.Benim eşim geriliyordu ve ilişki olmuyordu bugünlerde ne yazık ki:(

1- 2 gün içinde olması lazım yani. Eşim hemen stres yapıyor ya, bakmışımki yorgun oluyor yada isteksiz. O zamanda boşa geçiyor günümüz. Bu ay ona test yapmayacağım dedim. Çünkü kaç aydır test yapıyorum, pozitifi görüyorum bekliyorum ama eşim isteksiz oluyor. Zorlada olmuyorki bu iş:1: Zaten çok iyi bir cinsel hayatımız yok:17:

:34:[/QUOTE]

amin inşallah cümlemize.sağol canım.Ben de seni tebrik ederim :) hiç üzülme hayırlsııyla sağlıklıca büyüyecek bebeğiin.

1- 2 gün içinde olması lazım yani. Eşim hemen stres yapıyor ya, bakmışımki yorgun oluyor yada isteksiz. O zamanda boşa geçiyor günümüz. Bu ay ona test yapmayacağım dedim. Çünkü kaç aydır test yapıyorum, pozitifi görüyorum bekliyorum ama eşim isteksiz oluyor. Zorlada olmuyorki bu iş:1: Zaten çok iyi bir cinsel hayatımız yok:17:

erkekler bizler gibi değil.gereksiz bir tavır takınıp,tribe giriyorlar ovulasyon günü muhabbetinde.
sana tavsiyem istiyorsan test yap ama eşini bu bilgilerden mahrum bırak.erkek karşısında bebek üzerine profesör gibi bilgili, konuşan kadın istemiyor,onunla sorgusuzca,sualsizce beraber olacak kadın istiyor.

Merak ettiği konularda aydınlat yeter.detay verme kısa ve öz anlat,zten sonrasında dinlemiyorlar :)

sen de kafana takma çok.sabır herşeyin ilacı.Allah büyük,gönlüne göre de verir inş.

erkekler bizler gibi değil.gereksiz bir tavır takınıp,tribe giriyorlar ovulasyon günü muhabbetinde.
sana tavsiyem istiyorsan test yap ama eşini bu bilgilerden mahrum bırak.erkek karşısında bebek üzerine profesör gibi bilgili, konuşan kadın istemiyor,onunla sorgusuzca,sualsizce beraber olacak kadın istiyor.

Merak ettiği konularda aydınlat yeter.detay verme kısa ve öz anlat,zten sonrasında dinlemiyorlar :)

sen de kafana takma çok.sabır herşeyin ilacı.Allah büyük,gönlüne göre de verir inş.

Öyle yapayım canım, haklısın. Ben üstüne düştükçe adam daha çok ilgisizleşiyor. Ben bugünlere dikkat ettikçe, o önemsemiyor. Önemsede bu kez olmuyor. En iyisi oluruna bırakmak. Çok teşekkür ederim canım, sağol:29:

gozunaydin cnmmm nasil sevindim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:ha boleyim yaaa saglicakla kucagina giuzelimmmmmm bnmde salladigim saldigim zaman gelmisti bebegimmm:24: cok guzel yaaa mucizen seninle ne guzelll

talöim 23 gunde bir olyuorum ve 13. gun yumurtluyom engel degil cnmmm sen dikkat et akintilara belirtilere gun asiri devam ettt bakalim

çok sağol canım.darısı başına inşallah kısa zamanda.gerçekten kafadan atmak gerekiyormuş bebek düşüncesini :)Güzel günler bizlerle olsun canım benim çok sağol.

Sende çok strese sokma kendini bu arada.KArabiber daha bugün yazdı :) biliyorsun.Rahatlık çok önemli.Test yapmadan iadet sonrası gün aşırı bile ilişki olunabilir.Kafa temiz olur sende bilmediğin için.

belfucugum biran avatardaki resmi senin bebis sandim ne cabuk dogurdun diycektim...:27:...
gebeligini ovulasyon testleri ile ogrenenler diye bir topik vardi ya, ben bulamiyorum , bulan olup da burdan link gonderirse sevabi buyuk olur...regl'e bes gun kala ov testleri cok koyulasti tekrar...hele bu sabah ki pozitif nerdeyse...ki sabahlari oyle koyu olmamasi lazim...

belfucugum biran avatardaki resmi senin bebis sandim ne cabuk dogurdun diycektim...:27:...
gebeligini ovulasyon testleri ile ogrenenler diye bir topik vardi ya, ben bulamiyorum , bulan olup da burdan link gonderirse sevabi buyuk olur...regl'e bes gun kala ov testleri cok koyulasti tekrar...hele bu sabah ki pozitif nerdeyse...ki sabahlari oyle koyu olmamasi lazim...

hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur canım:)

Cemreciğim hadi inşallah bende de durum aynı olmuştu :))

hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur canım:)
canim, simdi farkettim, cok sukur kritik donemi atlatmissin...artik stres yapmana gerek kalmamis...simdi kiz mi erkek mi diye dusun artik:52:

Cemreciğim hadi inşallah bende de durum aynı olmuştu :))

hamile degilsem polikistik var o zaman kesin..pkos'lularda oyle yukseliyor ya lh seviyesi...halbuki daha uc ay once temizdim...gecmez bu 4-5 gun...

Son düzenleme:
karabiberim tebrik ederim cnm :49::49::49::nazar::nazar:allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.bende geçen ay evdeki tüm testleri bitirdim bişey bırakmadım bu aya sadece kuru incir yedim.eşimede söylemedim yumurtladğımı.2 gündür benim gögüslerde şiş ama inmase regliye kdar şüphe edebilirim.

karabiberim tebrik ederim cnm :49::49::49::nazar::nazar:allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.bende geçen ay evdeki tüm testleri bitirdim bişey bırakmadım bu aya sadece kuru incir yedim.eşimede söylemedim yumurtladğımı.2 gündür benim gögüslerde şiş ama inmase regliye kdar şüphe edebilirim.

çok teşekkür ederim canım,çok sağol.hayırlısıyla darısı en kısa zamanda başına inşallah :)

ben bundan 2 ay önce kuru incir yemiştim regliden yumurtlama zamanına kadar günde 2 -3 adet.o ay doktora gittiğimde sağ yumurtalığımda kist vardı,zaten ağrıyordu birkaç zamandır.daha önce kist yoktu hiç ama doktora incir yedim ondan mıdır demedim.ben ona yordum.sonra da öğrendim ki incir kist yapabiliyormuş.Bıraktım yemeyi.

hiç göğüs şişliğine takma ,düşünme.Allah istedikten sonra biz istemesek de olur bunu unutma.Hayırlı haberlerini alırız inş kısa zamanda.

canim, simdi farkettim, cok sukur kritik donemi atlatmissin...artik stres yapmana gerek kalmamis...simdi kiz mi erkek mi diye dusun artik:52:

hamile degilsem polikistik var o zaman kesin..pkos'lularda oyle yukseliyor ya lh seviyesi...halbuki daha uc ay once temizdim...gecmez bu 4-5 gun...

Peki bi farklılık var mı kuzum

meraba kızlar benim mide yine yanmalarda bulantı zaten hiç geçmiyor...tutuyorum kendimi çıkartmayım diye..leblebi ve cubuk kraker yemekten bıktım artık:52::52::52:

tesadüfen okudum ve sevaba gireyim dedim:1::1:topik burda cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...html?highlight=adetine+g%FCn+kala+ov%FClasyon

Son düzenleme:
Back