- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.641
Günaydın auayımm
Burda da hava yağmurlu ve iç karartıcı İş yerinde kombiyi bile açtık.İlkbahar gelsin senin nazlında gelsin annesi :))
İyi olmana çok sevindim kuzum.İlaçlarını aksatmadan al.Mide yanması için soda içebilirsin başedemiyorsan aklında olsun.
Biz kızımla iyiyiz çok şükür.Artık eğilmekte sıkıntı çekiyorum Ağırlaşmalar başladı.Afra hanım her zaman ki gibi oldukça kıpraşık :)) Şeker yüklememizde sorun çıkmadı neyseki.
Boyumuz kilomuz oldukça iyi.3+4 gün ilerde gelişmesi.Afra hanımdan bu sefer görüntü alabildik :)
Eki Görüntüle 548013
Günaydın fatmacım:)
Bu havalar tam ev havası , dediğin gibi neyseki haftasonuna az kaldı
ayyyyyyyy kuzucum benım bıtanem kocaman olmuş maşallaha süpanallah
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kuzucum dudaklarını burnunu yerim ben onun yaaaa cok duygulandım
nerden nereye daha dün gibi her ay bu sürprizi beklıyordun mınıcıktı hayal gibiydi buyudü kocaman oldu prensesım hatta oğlan bıle sanmıştık aframızı rabbım sağlıkla kucağına versin bak bıttı bıle kuzucum herşey cok güzel olacak ona anlatacağın cok güzel anıların olacak ınş. nasılda aylarca bekledin anlatacaksın kızına ıkınızıde cok seviyorum canımıniçi canım arkadaşım benım
ben zaten maden suyu içiyorum kuzucum ama midem yınede yanıyor yarın kan vereceğim akşam bakalım kan değerleri yükselmişmi gögüslerim acaip şişti cok ağrıyo belımde inş. bızım bebişlede böyle zaman gelir geçer bızde resım ekleriz kuzucum
evett sabah özellikle cok yağmurluydu zor geldim işe.işte çok yorma kendini canım kan sonuclarını yaz bize
yazarım canım merak etme
sağol canım teşekkür ederim.inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)
Umarım başlamam bir daha.çok sağol.
canım benım tebrık ederim bak bebeğine sonunda kavuştun sağlıkla kucağına al canım benım