- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.001
şimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hemen sıkıntıların geçerde bebişde gelir.Çok özel değilse ne operasyonu cnm söylermisin gebeliğe nasıl etki ediyormuş
Cnm problem yok calismaya devam bir defa iliskide bile tutuyor merak etme sen
Suayim bu sefer olcek insAllah hadi haxirlusi
suay canım insaallah hamilesndr ben öncedn beri takip ediyorm bu topigi seni oaradn hatırlayp sordm bende tutmzsa klomen kullanacmda onun için herhangi bir yöntm uyguladn mı dedim
egemn canım hayırlı ugurlu olsn 10ay içinde herhangi bir yötem uygulamadn galiba ben sormustmda soruyu insallah bendede gerek kalmz
gurbetguzeli canım rabbim kolay atlatmatı ve yeniye hemen hamile kalmayı nasip etsn ne diyeyim hayırlısı
hayırlı olsun cnm hamile haberi duyunca okadar çok seviniyorumki.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
suaycım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Kızlar merhaba herkese ben de doktora gittim bugün.uzun bir muayene sonunda olmam gereken operasyonun yapılması gerektiğinden bahsetti doktor.bu şekilde gebelik ihtimalinin oldukça düşük oldugunda bahsetti.
Boşuna içmişim o kadar ay folik asiti.
Bunda da vardır bir hayır tabi.
Durum böyle işte en kısa zamanda operasyon sonrası en az 1 ay korunma süresi.
Durumlar böyle şimdilik.
Öperim hepinizi iyi geceler.
Suayım canım nasılsın.
Bugün ki gelişmeler nasıl tatlım.
Aklım sende bir ses ver kuzuu
kızlar dün ovü testi yaptım oldukça koyuydu ama sanki az daha koyulaşabilirdi.Dün geceyi her ihtimale karşı değerlendirdik.Bugün aynı saatte yine yaptım testi dünkinden az açık ama silik değil dünkine yakın koyulukta neredeyse.Testi yaptığım sırada şu yumurta akı gibi sıvı vardı peçetemde çektikçe uzuyordu epeyce yumurta çatlayınca gelirmiş o kıvamlı akıntı ama testin çok koyu çıkması gerekmez miydi normal koşulda yumurtam yeni çatladı akıntıya göre lh nin coşması lazımdı bence sizlerin düşüncesi nedir? aslında daha 2 günüm olması gerek çatlaması için ama bilemedim :s yardım nolur
cnm lh yum. çatlamadan 36-24 saat önce yükselir, o zamanda zaten çift çizgi görürsün
anladığım kadarıyla seninkilerin sırası gayet normal :)
sağol canım kesin bellıbırsey yok beklıyorum bakalım 2 gündaha geçsin yıne test yapacağım :18:
canım benım bır yöntemım olmadı ben klomensızde önceden hamıle kaldım ama 8 haftalık düşük oldu bu geçen ay dr. klomen verdi 1 ay kullandım tutmadı 2 ay da işte bekleyıp göreceğiz varmı yokmu son 2 gün daha sonra test ve kan vercem tekyaptımın 28 günlük adet döngüsünün ortasında gün aşırı çalıştık 18 güne kadar yanı 12-18 arası
canım inş. güzel haberler vermeyı rabbım nasip eder hayırlısı suana bellı değil sadece gebelkı testı 2 ncı sılık cıktı onunlada ümitlenmek ıstemıyorum bekleyıp göreceğiz bızım bebiş gelecekmı gelmeyecekmı
canım benım allah acıl şifalar versın bak sen ınş. bu operasyonun arkasına hamıle kalacaksın içime doğdu canım rabbım senınle olsun hiç üzülme canım
meleğim aşkım bıtanemiş yogunluğundan ancak girdim bılıyorsun bu ay canıma okudular
kuzucum hala gelen gıden yok bugün 28 günüm cumartesıye kadar kırmızılar gelmezse önce test yapacağım çift çizgi cıkarsa hemen kan vermeye gideceğim hayırlısı olsun inş. canım içim çok acaip inş. tutar bebişim çabuk gelir sağlıkla
sen nasılsın yığenım nasıl 22 haftaya gırdım maşallah kuzuma
benım yığen döktürüyor içerde şimdi
Suayım canım süper haber bu inşallah gelmicek kırmızılar meleğin gelecek :) Beraber ilerleyeceğiz bu yolda canımın içi
İçimde güzel bir heyecan var haydi hayırlısı kuzum.Aman dikkat et kendine
Kan testini ne zaman yaptırıcan peki.Ctesi mi ptesimi haber ver bana hemen kuzum
Dün bebek görmeye gittik 21günlük minnak :) Kızım kıskanır diye ellemedim bile :) ne manyağım dimi.Zaten hareketleri tavan yapmıştı
Dünden beri kötüyüm biraz mide yanmam rezil durumda, baş dönmem var bi de idare ediyoruz ama.
Artık emi bile özledi kızımızı ne zaman doktora gidicez diyor.Ptesi kızımı görücem hayırlısıyla bakalım ne kadar büyümüş
ayyy teyzesi yesin onu
kuzucum ınş beraber ilerleriz ama hayırlısı olsun cumartesi canım yaptırmayı düşünüyorum meleğim tabıkı eşimden önce ilk sana söyleyeceğim
inş. olurda bugün yıne test yapsammı dedım ama yapmadım bekleyıp görcem
emi de herşeyın farkında prensesı geliyor yarın doğduğunda bu benım der artık sen kendıne bır tane daha yaparsın
ben kocişe test yaptığımı söylemedim ümitlenmesin dıye ama sabah bana dediki rüya gördüm bebeğimiz olmuş giydırmiş memelekete giyorduk cok tatlıydı dedı ama ben bırsey söylemedım hayırlsı olsun dedim
ayyy yığenımı göreceksın ne güzel resmini iste bana ya özel mesaj at yada topiğe at göbişide unutma eklemeyı sızın şubat topiğine
kuzucum dr. söyle şikayetlerini belkı ırseyler verir
yaaaa kuzum benım 21 günlük haa mınnacık ayyy sağlıkla büyütsünler kız cadı nıye kıskansın bak benım ben senın bebişi sen benim bebişi daha cok severiz
kızlar hepinize günaydın cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbım bebişi olmayanlara bu hayırlı günde bebiş nasip etsin sağlıklı sıhattlı
belfücüm meleğim bıtanem sanada günaydın nasıl oldu miden başdönmem iyimisin
Günaydın kuzucum,
Nasılsın , gelen yok değil mi ?
Biz iyiyiz çok şükür.
Bizde emiyle rüya görmüştük hemde aynı gece farklı rüyalar ama anlamı bebekti.Allah yüzümüze baksın meleğim.Yarın sabırsızlıkla mesajını bekliyorum.
Elbette senin meleğinle benim kızım ayrı olacaklar kardeş gibi.Kıskanmak yok onlara :)
Canımıniçisin.
Ptesi doktor sonrası resim atarım sana hemen.Bakarsın sende ilk fotonu koyarsın kuzumm
kuzucum geçen ay 31 gün sonra adet olmuştum oyüzden hiç ümitlenmek ıstemıyorum ara ara karnım ağrıyor o yüzden beklıyeceğim bugün 29 gün oldu ama sanırım dayanamıcam bugün öğlen test alıp tekrar yapacağım böyle beklemek daha kötü en azından kafam rahatlar :18:
ayyy canım benım rüyanız hayır olsuntabıkı bende topiğe koyarım olsunda bir resım koymak kolay
Ay hadi test sonrası sonucu bekliyorum sabırsızlıkla :)
kuzucum hala ikinci çizgi silk çıkıyor :18: normal mi acabagerçi daha günüm geçmedi ben karar verdim p.tesi kadar beklıyeceğim meleğim
varsa zaten enınde sonunda cıkacak ama beklemek en ıyısı
Kuzu bence hemen git kan ver.Silik olması çok normal.
Bak benimde silikti ve kanda çıktı.
kuzucum şimdi zaten çıkamam işteyim ben anneme söyledim böyle böyle ıkıkez test sılık cıkıyor dıye oda bana p.tesıye kadar bekle ogüne kadar olmazsan hastaneye gideriz dedi benım geçen defakı gıbı hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorum o yüzden hafta sonuda bekleyım meleğim
Tamam kuzucumm
Ptesi güzel haberlerle buluşuruz burada o zaman fıstığım.
Tüm dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?