ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

şimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hemen sıkıntıların geçerde bebişde gelir.Çok özel değilse ne operasyonu cnm söylermisin gebeliğe nasıl etki ediyormuş

Teşekkür ederim canım ,çok sağol.
Canım çok ender görülen bir durummuş,o beni bulur zaten
Şöyle anlatayım;
Bir dağ düşün baya yüksek ve cocuğun o dağın tepesinde.cocuğuna ulaşmanın tek yolu da o dağa tırmanmak.kestirme yok.
Tırmanırken önündeki engelleri de aşman gerek,ağacı kesmek,hayvanlardan kaçmak,yolunu temizlemek gerek.
Benimkide öyle birşey işte diyeyim var sen anla :)

Cnm problem yok calismaya devam bir defa iliskide bile tutuyor merak etme sen

Suayim bu sefer olcek insAllah hadi haxirlusi

sağol canım kesin bellıbırsey yok beklıyorum bakalım 2 gündaha geçsin yıne test yapacağım :18:

canım benım bır yöntemım olmadı ben klomensızde önceden hamıle kaldım ama 8 haftalık düşük oldu bu geçen ay dr. klomen verdi 1 ay kullandım tutmadı 2 ay da işte bekleyıp göreceğiz varmı yokmu son 2 gün daha sonra test ve kan vercem tekyaptımın 28 günlük adet döngüsünün ortasında gün aşırı çalıştık 18 güne kadar yanı 12-18 arası

hayırlı olsun cnm hamile haberi duyunca okadar çok seviniyorumki.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

suaycım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

canım inş. güzel haberler vermeyı rabbım nasip eder hayırlısı suana bellı değil sadece gebelkı testı 2 ncı sılık cıktı onunlada ümitlenmek ıstemıyorum bekleyıp göreceğiz bızım bebiş gelecekmı gelmeyecekmı

canım benım allah acıl şifalar versın bak sen ınş. bu operasyonun arkasına hamıle kalacaksın içime doğdu canım rabbım senınle olsun hiç üzülme canım

Suayım canım nasılsın.
Bugün ki gelişmeler nasıl tatlım.
Aklım sende bir ses ver kuzuu

meleğim aşkım bıtanem iş yogunluğundan ancak girdim bılıyorsun bu ay canıma okudular
kuzucum hala gelen gıden yok bugün 28 günüm cumartesıye kadar kırmızılar gelmezse önce test yapacağım çift çizgi cıkarsa hemen kan vermeye gideceğim hayırlısı olsun inş. canım içim çok acaip inş. tutar bebişim çabuk gelir sağlıkla
sen nasılsın yığenım nasıl 22 haftaya gırdım maşallah kuzuma
benım yığen döktürüyor içerde şimdi

kızlar dün ovü testi yaptım oldukça koyuydu ama sanki az daha koyulaşabilirdi.Dün geceyi her ihtimale karşı değerlendirdik.Bugün aynı saatte yine yaptım testi dünkinden az açık ama silik değil dünkine yakın koyulukta neredeyse.Testi yaptığım sırada şu yumurta akı gibi sıvı vardı peçetemde çektikçe uzuyordu epeyce yumurta çatlayınca gelirmiş o kıvamlı akıntı ama testin çok koyu çıkması gerekmez miydi normal koşulda yumurtam yeni çatladı akıntıya göre lh nin coşması lazımdı bence sizlerin düşüncesi nedir? aslında daha 2 günüm olması gerek çatlaması için ama bilemedim :s yardım nolur

cnm lh yum. çatlamadan 36-24 saat önce yükselir, o zamanda zaten çift çizgi görürsün
anladığım kadarıyla seninkilerin sırası gayet normal :)

cnm lh yum. çatlamadan 36-24 saat önce yükselir, o zamanda zaten çift çizgi görürsün
anladığım kadarıyla seninkilerin sırası gayet normal :)

öylemi dion canım ya hadi bakalım devam edim ben teste akşamda yapayım yarın öğlen aynı şekilde inş dediğin gibi olur rahim ağzı salgısı şaşırttı beni çatladımı acaba dedim ondan üzüldüm bian

Suayım canım süper haber bu inşallah gelmicek kırmızılar meleğin gelecek :) Beraber ilerleyeceğiz bu yolda canımın içi
İçimde güzel bir heyecan var haydi hayırlısı kuzum.Aman dikkat et kendine

Kan testini ne zaman yaptırıcan peki.Ctesi mi ptesimi haber ver bana hemen kuzum

Dün bebek görmeye gittik 21günlük minnak :) Kızım kıskanır diye ellemedim bile :) ne manyağım dimi.Zaten hareketleri tavan yapmıştı
Dünden beri kötüyüm biraz mide yanmam rezil durumda, baş dönmem var bi de idare ediyoruz ama.
Artık emi bile özledi kızımızı ne zaman doktora gidicez diyor.Ptesi kızımı görücem hayırlısıyla bakalım ne kadar büyümüş

Merhaba kızlar,uzun zamandır sizleri okuyordum ve ovulasyon testine bu ay bende başladım.7. gün başladım 13. gün çift çizgiyi gördüm.Ama nolur nolmaz diye eşimle bu ay gün aşırı ilişkiye girme kararı aldık.7. günden beri böyle.Böylelikle ovulasyon gününü kaçımamış olacağız diye umuyoruz:)

Son düzenleme:

ayyy teyzesi yesin onu
kuzucum ınş beraber ilerleriz ama hayırlısı olsun cumartesi canım yaptırmayı düşünüyorum meleğim tabıkı eşimden önce ilk sana söyleyeceğim
inş. olurda bugün yıne test yapsammı dedım ama yapmadım bekleyıp görcem
emi de herşeyın farkında prensesı geliyor yarın doğduğunda bu benım der artık sen kendıne bır tane daha yaparsın
ben kocişe test yaptığımı söylemedim ümitlenmesin dıye ama sabah bana dediki rüya gördüm bebeğimiz olmuş giydırmiş memelekete giyorduk cok tatlıydı dedı ama ben bırsey söylemedım hayırlsı olsun dedim
ayyy yığenımı göreceksın ne güzel resmini iste bana ya özel mesaj at yada topiğe at göbişide unutma eklemeyı sızın şubat topiğine
kuzucum dr. söyle şikayetlerini belkı ırseyler verir
yaaaa kuzum benım 21 günlük haa mınnacık ayyy sağlıkla büyütsünler kız cadı nıye kıskansın bak benım ben senın bebişi sen benim bebişi daha cok severiz

kızlar hepinize günaydın cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbım bebişi olmayanlara bu hayırlı günde bebiş nasip etsin sağlıklı sıhattlı
belfücüm meleğim bıtanem sanada günaydın nasıl oldu miden başdönmem iyimisin

Günaydın kuzucum,
Nasılsın , gelen yok değil mi ?
Biz iyiyiz çok şükür.

Bizde emiyle rüya görmüştük hemde aynı gece farklı rüyalar ama anlamı bebekti.Allah yüzümüze baksın meleğim.Yarın sabırsızlıkla mesajını bekliyorum.

Elbette senin meleğinle benim kızım ayrı olacaklar kardeş gibi.Kıskanmak yok onlara :)
Canımıniçisin.
Ptesi doktor sonrası resim atarım sana hemen.Bakarsın sende ilk fotonu koyarsın kuzumm

kuzucum geçen ay 31 gün sonra adet olmuştum oyüzden hiç ümitlenmek ıstemıyorum ara ara karnım ağrıyor o yüzden beklıyeceğim bugün 29 gün oldu ama sanırım dayanamıcam bugün öğlen test alıp tekrar yapacağım böyle beklemek daha kötü en azından kafam rahatlar :18:
ayyy canım benım rüyanız hayır olsun tabıkı bende topiğe koyarım olsunda bir resım koymak kolay

Ay hadi test sonrası sonucu bekliyorum sabırsızlıkla :)

Ay hadi test sonrası sonucu bekliyorum sabırsızlıkla :)

kuzucum hala ikinci çizgi silk çıkıyor :18: normal mi acaba gerçi daha günüm geçmedi ben karar verdim p.tesi kadar beklıyeceğim meleğim
varsa zaten enınde sonunda cıkacak ama beklemek en ıyısı

kuzucum hala ikinci çizgi silk çıkıyor :18: normal mi acaba gerçi daha günüm geçmedi ben karar verdim p.tesi kadar beklıyeceğim meleğim
varsa zaten enınde sonunda cıkacak ama beklemek en ıyısı

Kuzu bence hemen git kan ver.Silik olması çok normal.
Bak benimde silikti ve kanda çıktı.

Son düzenleme:
Kuzu bence hemen git kan ver.Silik olması çok normal.
Bak benimde silikti ve kanda çıktı.

kuzucum şimdi zaten çıkamam işteyim ben anneme söyledim böyle böyle ıkıkez test sılık cıkıyor dıye oda bana p.tesıye kadar bekle ogüne kadar olmazsan hastaneye gideriz dedi benım geçen defakı gıbı hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorum o yüzden hafta sonuda bekleyım meleğim

Son düzenleme:

Tamam kuzucumm

Ptesi güzel haberlerle buluşuruz burada o zaman fıstığım.
Tüm dualarım seninle

Tamam kuzucumm

Ptesi güzel haberlerle buluşuruz burada o zaman fıstığım.
Tüm dualarım seninle

meleğim benım sağol eksık etme dualarını ıyıkı varsın kuzucum haaa bu arada meleğim bana özelden iş adresını yollarmısın yada ev sana hangisi uyarsa

arkadaşlar böyle ovulasyon testi yapan arkadaşlara bir sorum olacak 28 -29 günde bir adet görenvarmı aranızda?yani varsa test yaptığınızda illa 14.günmü yumurtluyorsunuz yoksa 10.günde yumurta olurmu yani adetin 10,günündeki birliktelikten hamile kalınırmı sizce???

suay canı herhangi bir yöntem derken zaten klomen falan kullanaıp kullanmadıgını sordm ki anladm kadarıyla kullanmıssın bu benim için yeterli insaallah hamilesndr bende biraz daha deneyp olmzsa klomen kullanacm onun için bilgi almaya calısıyorm
arkadasn biride sormus bendede aynısey oldu eşim yanımda olmıcak diye ben ovalasyn testini yapmıyordm ama adetimin 16.günü ymurta akı kıvamında lekeyi görünce hemen test yaptım cok koyu cıktı bence yumurtanın catladıgı günü gösteriyo yani 24saatle 32saat sonra diyosnz ya nasıl emin olacz ben icerigini okudm sanki öyle birsey yazmıyordu böyle oldugunu yazan arkadaslar neredn ögrendinz acaba gercektn öyleyse ona göre davranalım cünkü ben koyu cizgiyi yakaladıgım günü degerlendrmiştmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…