• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

meleğim benım sağol eksık etme dualarını ıyıkı varsın kuzucum haaa bu arada meleğim bana özelden iş adresını yollarmısın yada ev sana hangisi uyarsa :38:

Tamam kuzum mesaj atarım ben sana:38: Sende bana yolla ama yoksa vermem :24::24:

Cnm ins gebelik vardir.........
Haxir olsun ruyamda bevek emzirdim cok tatluydu

Kuzum nasılsın,nasıl oldun

Cnm ins gebelik vardir.........
Haxir olsun ruyamda bevek emzirdim cok tatluydu

GURBETCİM İNŞ. ARTIK evde bır cocuk sesı duymak ıstıyoruz senın ne güzel en azından sağlıklı yavruların var rabbım yıne verir sana rüyan hayra cıksın ınş.

Tamam kuzum mesaj atarım ben sana:38: Sende bana yolla ama yoksa vermem :24::24:

kuzucum yolladım :38:
arkadaşlar böyle ovulasyon testi yapan arkadaşlara bir sorum olacak 28 -29 günde bir adet görenvarmı aranızda?yani varsa test yaptığınızda illa 14.günmü yumurtluyorsunuz yoksa 10.günde yumurta olurmu yani adetin 10,günündeki birliktelikten hamile kalınırmı sizce???

canım bak şimdi 10 gündede olur 15 gündede bende 28-29 günde bır adet oluyorum sana tavsıyem 14-15-16-17 günleri ıyı değerlendir bol şans

suay canı herhangi bir yöntem derken zaten klomen falan kullanaıp kullanmadıgını sordm ki anladm kadarıyla kullanmıssın bu benim için yeterli insaallah hamilesndr bende biraz daha deneyp olmzsa klomen kullanacm onun için bilgi almaya calısıyorm
arkadasn biride sormus bendede aynısey oldu eşim yanımda olmıcak diye ben ovalasyn testini yapmıyordm ama adetimin 16.günü ymurta akı kıvamında lekeyi görünce hemen test yaptım cok koyu cıktı bence yumurtanın catladıgı günü gösteriyo yani 24saatle 32saat sonra diyosnz ya nasıl emin olacz ben icerigini okudm sanki öyle birsey yazmıyordu böyle oldugunu yazan arkadaslar neredn ögrendinz acaba gercektn öyleyse ona göre davranalım cünkü ben koyu cizgiyi yakaladıgım günü degerlendrmiştmde

bak canım ben öyle 24-32 saatı beklemedim akıntının olduğu günleri iyi değerlendir sen 16-17-18 günü iyi değerlendir canım
bol şans yavrun senınle olsun :34:

CNm bnm hala kalintilar var simdi agiz yolu ile aliyorum ilaci ins cabucak atlatirim
Blim agriyor cok karnima kramplar giriyor atlaticam ins
Bunuda

GURBETCİM İNŞ. ARTIK evde bır cocuk sesı duymak ıstıyoruz senın ne güzel en azından sağlıklı yavruların var rabbım yıne verir sana rüyan hayra cıksın ınş.

kuzucum yolladım :38:

canım bak şimdi 10 gündede olur 15 gündede bende 28-29 günde bır adet oluyorum sana tavsıyem 14-15-16-17 günleri ıyı değerlendir bol şans
Allahim verecek insAllah cnm sizlerinde yuvalari senlenecek ya sabir

Yalelcim iliski uzerinden 10 gun gectimi gebelik test potitif cikabilir silik olarak

11. gündü bugün gurbetçim.
yaptım testimi. kocamaaaannn bir NEGATİF ile karşılaştım. şüpheye yer bırakmayacak şekilde TEK ÇİZGİ ile karşılaştım. şimdi sükunetle kırmızıları bekliyorum yine.

sen nasılsın canım? daha iyi misin?

arkadaşlar böyle ovulasyon testi yapan arkadaşlara bir sorum olacak 28 -29 günde bir adet görenvarmı aranızda?yani varsa test yaptığınızda illa 14.günmü yumurtluyorsunuz yoksa 10.günde yumurta olurmu yani adetin 10,günündeki birliktelikten hamile kalınırmı sizce???

bende 28im canım kaç gündür koyuya yakındı ama bgn ağrılarım aşırı akıntım ve kıpkırmızı 2 çizgim var tam 14. gün yumurtladım bu akşam halvet bekliyi beni :)

bak canım ben öyle 24-32 saatı beklemedim akıntının olduğu günleri iyi değerlendir sen 16-17-18 günü iyi değerlendir canım
bol şans yavrun senınle olsun :34:

2kez kullandm ovalasyon testini zaetn ilkinde 24 32 herneyse birseyler beklemedm gün asısı denedk tutmadı 2.yede eşim yoktu zaten canım dedigin gibi 16sındn sonra gün asırı denemk daha iyi olack insalah olur bu ay hayırlısı

gurbet geçen bende rüyamda hamileydim ve 21 haftalıktı yeni gidiyordum dr.a tam dr. ultrasonla bakıyordu cinsiyetine uyandım malesef :1:

yaptım testimi. kocamaaaannn bir NEGATİF ile karşılaştım. şüpheye yer bırakmayacak şekilde TEK ÇİZGİ ile karşılaştım. şimdi sükunetle kırmızıları bekliyorum yine.

Cnm ya kanama kesildi hapi biraktum bnde bosuna icmenin yarari yok
Yarin tel acicam randevu alcam hastaneden gerek olursa kurtaj olurum
Yoksa adeti beklerim bide yumurtluyom ya :( :nazar:

gurbet geçen bende rüyamda hamileydim ve 21 haftalıktı yeni gidiyordum dr.a tam dr. ultrasonla bakıyordu cinsiyetine uyandım malesef :1:
Ole bir guzel duyguki anlatamam :)))

Cnm dur bakalim gec dollenme falan olur bekle derim bnm adet gunum 3 gun gecince cikti

CNm bnm hala kalintilar var simdi agiz yolu ile aliyorum ilaci ins cabucak atlatirim
Blim agriyor cok karnima kramplar giriyor atlaticam ins
Bunuda

Allahim verecek insAllah cnm sizlerinde yuvalari senlenecek ya sabir

sağol canım benım inş.

rüyan hayra cıksın inş. bu sakın bebiş habercısı olmasın :34:

kızlar bende bişey sorsam yardım edermisiniz

kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin :9::9:
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18::16:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu :28:

$100_3084.jpg

tesadüfen farkettim akıntımı 1 saat falan idrar bekletebildim çok kasık ağrım da vardı şimdi bu çizgi silikleşene kadar ilişki olması lazım değilmi

kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin :9::9:
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18::16:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu :28:

bende sabah sabah girdim nete seni merak ettiğimden cnm şimdi yarınımı bekliyeceğiz.inşallah hayırlı haberlerle gel cnm.bu sefer eşine söylemedinmi hiç süpriz olacak ozaman

günaydın bile dememişim direk konulara dalmışım .günaydın kızlar bugün benimde 10.gün bakalım ne zaman çatlayacak yumoşlar akıntı olunca yapıcam ovulasyon testini gerçi onada çok güvenmiyorum en iyisi gün aşırı :132:

Back