• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam

canım sen regl olmamışsın.
her ay mı böyle oluyorsun? yoksa bu ay mı böyle oldu?

her aysa, böyle regl oluyorsun demektir. senin bünyen bu demektir. normal demektir.
ama her ay böyle değilse, bu ay böyle yarım yamalak bi kanama cinsi bi durumun olduysa.....
bi doktorla görüş istersen.
hamile ve üstüne görmüş de olabilirsin.
allah korusun, kist gibi bi sıkıntı da olabilir...
bi doktorla görüşmeni tavsiye edebiliyorum. benim bildiğim bu yani.

sen tam regl olmamissin ama anladigim kadariyla...ovulasyon testini simdi bir denesene...eger ikisi de ayni koyulukta ise gebe olma ihtimalin var...ikisi de ayni koyulukta ama gebe degilsen polikistik over olabilir, doktora gorunmek gerekir...

canım hamilelik testi dün negatif çıkmışrı bugünde tam anlamıyla reglim başladı normal oluyorum yani şuanda

rose bugun olmussun regl anladigim kadari ile...ovulasyon testlerini adetin ilk gununden sayarak 10. gun uygulamaya baslayabilirsin...yalniz bu adet oncesi lekelenmeler devam ederse yine doktora gorun...

Son düzenleme:
anaaa...
eeee...

e hadi bakalım hayırlısı..

ya ben çok bekledim. epeydir bekliyorum. kaç aydır...
şimdi durduk yere bi tuhaf sevinç sardı beni.

hamiş miyim acabaki..

allahım yarabbim yaaaa.... :)))))))

ben bugün test alsam, yarın sabah ilk idrarla yapsam gebelik testini.... 5 gün kala, dopğru sonuç alır mıyım acaba?

Hakkında hayırlısı olsun canım:) İdrar testi için bekle derim.
Ama kan testini dayanamıyorsan yaptırabilirsin:)

canım sen regl olmamışsın.
her ay mı böyle oluyorsun? yoksa bu ay mı böyle oldu?

her aysa, böyle regl oluyorsun demektir. senin bünyen bu demektir. normal demektir.
ama her ay böyle değilse, bu ay böyle yarım yamalak bi kanama cinsi bi durumun olduysa.....
bi doktorla görüş istersen.
hamile ve üstüne görmüş de olabilirsin.
allah korusun, kist gibi bi sıkıntı da olabilir...
bi doktorla görüşmeni tavsiye edebiliyorum. benim bildiğim bu yani.

yok canım ya böle olmam normalde çok düzenli olurum bi geçen ay bazı sıkıntılarım vardı stresten galiba beş gün öne sarmıştı acaba bu yüzden mi bu ay böle oldu tekrar düzene oturmak için

kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam

canım mrb inşallah hamilesindir.bende senin gibi adetime bi hafta kala ovü testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi arkadaş hamile olunca ovü testi öle çıkar yazmış gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı onu yaptım öle çıktı sonra adetim gecikti ilk gün lekelenme oldu başka olmadı hamilemiyim acaba dedim yine test yaptım negatif çıktı bugün de tam adet oldum yani boşa çıktı ümidim.inşallah senin ki öle olmaz güzel haberini alırız Rabbim herşeyin hayırlısını versin

hamile olmadığından eminsen, normal regl olmaya başladıysan...
regl ilk günü olarak, ilk lekelenmenin olduğu günü saymak gerekiyor.
ilk günden itibaren sayacaksın, 10. günde ov. testlerine başlayacaksın.

Hakkında hayırlısı olsun canım:) İdrar testi için bekle derim.
Ama kan testini dayanamıyorsan yaptırabilirsin:)

inşallah hayırlısı olsun tabi.
bekliyim bakalım 2-3 gün daha.. sonr ayaparım o zaman evde gebelik testi.

güzel haberlerle topigimiz canlanmış kızlarrr

hadi hayırlısı bakalım, sonuç bekleyen herkesin yüzü güler inşallah...

kızlar ben ovu. testini 1 ay kullandım yani 14-15 tane filan ama biraz abartıp 50'lik paket almıştım.
ne olur ne olmaz diye saklıyorum 3.ayı doldurunca (sağlıkla kısmetse 1 ay kaldı) sizlerden birine göndereceğim, ilk 3 ay riskli olduğu için hala içim rahat değil :(

bana uğurlu geldiler, ilk ay hamiş kaldım :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim hayırlı zamanda hayırla ve sağlıkla göndersin melekerinizi inşallah:54: bi arkadaş sormuş doğal yolla hamile kaldım:nazar: korunmayı bırakalı 10.ayımdı bu ay...

slm kızçeler bi sorum olucaktı şimdi ben bu ay ovü testiyle gebeliğe hazırlanıorum daha 4. ayıma girdim yeni evli sayılırım. Bugün aynı saatimde su içmeden testimi yaptım çift çizgi çıktı kasık ağrımda çok akıntımda fazla. Ama ben 16 eylülün akşamı adet gördüm bgn 26sı 10,11 günde yumurta çatlar mı ki ona şaşırdım 29unda falan bekliodum ben olabilir mi şmdi 24 saat içinde çatlar değil mi yumurtam

slm kızçeler bi sorum olucaktı şimdi ben bu ay ovü testiyle gebeliğe hazırlanıorum daha 4. ayıma girdim yeni evli sayılırım. Bugün aynı saatimde su içmeden testimi yaptım çift çizgi çıktı kasık ağrımda çok akıntımda fazla. Ama ben 16 eylülün akşamı adet gördüm bgn 26sı 10,11 günde yumurta çatlar mı ki ona şaşırdım 29unda falan bekliodum ben olabilir mi şmdi 24 saat içinde çatlar değil mi yumurtam

Cnm 36 saat icinde catlar buda zaten 12-13 gune dek geliyor
Iyi calismalar islak olacaksin o gunlerde :34:

Cnm 36 saat icinde catlar buda zaten 12-13 gune dek geliyor
Iyi calismalar islak olacaksin o gunlerde :34:

zaten inanılmaz rahatsız edici bi ıslaklık canım doğru söylüosun yine hesap doğru oluyo daa çatlamadı süresi var o süre içinde günüm tamamlanır azcık daha büyüsün yumoşum :16: :D sağol hayatım ilgin için

nekadar üzücüdr eminim canından bir parca olan bebegi düşürmk zorunda kalmak benim hamileyken cok uzuk olmama gerekn seyler bunlar şimdiye fkir vermeye calısıyorm maydanz falanda yardımcı olur aslında bitkisel ilacların cogu düşürebilir aslanpencesi civan percemi nane ada cayı maydanz falan insaallah kürtaja gerek kalmz oda zor cünkü
Ay cnm ölüsünü bile dusurmek o kadar zor geliyorki anlatamam insAllah bir daha yasamam bugun kereviz yedim papatya ve adacayi ictim yarin da maydonz cayi yapayim:(((
kızlar hepinize günaydın beblfücüm balım sanada günaydın az kaldı dr. gitmeye
ya kızlar ben sabah gebelık testı yaptım ümitlenmek ıstemıyorum ama 2 çizgim silik ince cıktı daha bata 2 gün var dua edin bana ne olur hayırlsı olsun :18:
cnm insAllah bebegin seninledir dualarim seninle

canım benım dıkkat et allah korusun içinde parça kalabılır en ıyısı kürtaj bence zaten vakumla temızlıyorlar

canım benım tebrik ederimmm ayyyyy :52: cok sevindim sağlıkla kucağına al bebişini :16:
Ah be gulum kurtajda dr kaziycaz dexince korktum vakkum daha iyi cok zarari yok en azindan
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:49::49::49: dün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74:52::52::52:

:nazar: gozunaydin cnm bnm Allah tamamina erdirsin ins
Kkrabiberim
Umudsuzluk yok cnm gelecek ins bebisin

Yalelcim iliski uzerinden 10 gun gectimi gebelik test potitif cikabilir silik olarak

Belfum nasilsin anacim bebeis nasil:nazar:

Rose29 cnm tahmini yumurtlamadan bir iki gun once basla gunde bir sefer yeterli

Cerolum sen ne yaptin gulummmmmm

Iklem iyi niyetini karsina cikarsin guzel Allahim kotu dusunme bebegin dogacak insAllah

Back