- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.981
genelde 28 günde bir olurum canım
adetin bittikten sonra ertesi gün başla cnm
daha iyi takip edersin hem de aklın kalmaz...
norml şartlarda 13,14. gün yumurtlaman lazım ama işte bazen öyle olmuo kimisi adet ertesi yumurtluo kimisi adete 1 hafta kala kimisi gününde sen teste başla canım hergn aynı saatte yap su içme 2,3 saat
selam kzılar kısaca şöle anlatmak istiyorum ben adetimin 12. günüden beri ovulasyon yapıyorum ve hep pozitif çıkıyodu 17. günümde kanamam başladı korktum tabi anlamadım ne oldugunu doktora gittim ve doktorum adet oldugumu söledi stresten olabilir falan dedi ve bu adetim 3 gün sürdü 5. gün yani dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi ben normal akıntıdır diye önemsemedim ilişki olduama ölesine yatmadım bile hemen kalktım banyo yaptım bugün aklıma geldi ve ovulasyon testini yaptım test pozitif çıktı hemde t çizgisi çok çok fazla koyuydu sanırım yumurtlamam oluyo bu normal mi benim kafam karıştı dünkü akıntıyı önemsemediğim içinde üzüldüm:18:yardımcı olurmusunuz lütfen
kızlar ben doktora gittim çok güzel karşıladı dururmumu anlattım bir kaçgün daha bekle test yap tekrar dedi yada kan aldır dedi burda ücret pahalı şimdi eğer 2 gün sonra test yapcam çift çıkarsa kan vecem sonra 10 sonra dr. tekrar gitcem dua edin kılzar inş. güzel haberlerle gelirim
Ay cnm ölüsünü bile dusurmek o kadar zor geliyorki anlatamam insAllah bir daha yasamam bugun kereviz yedim papatya ve adacayi ictim yarin da maydonz cayi yapayim((
cnm insAllah bebegin seninledir dualarim seninle
Ah be gulum kurtajda dr kaziycaz dexince korktum vakkum daha iyi cok zarari yok en azindan
gozunaydin cnm bnm Allah tamamina erdirsin ins
Kkrabiberim
Umudsuzluk yok cnm gelecek ins bebisin
Yalelcim iliski uzerinden 10 gun gectimi gebelik test potitif cikabilir silik olarak
Belfum nasilsin anacim bebeis nasil
Rose29 cnm tahmini yumurtlamadan bir iki gun once basla gunde bir sefer yeterli
Cerolum sen ne yaptin gulummmmmm
Iklem iyi niyetini karsina cikarsin guzel Allahim kotu dusunme bebegin dogacak insAllah
Kızlar merhaba herkese ben de doktora gittim bugün.uzun bir muayene sonunda olmam gereken operasyonun yapılması gerektiğinden bahsetti doktor.bu şekilde gebelik ihtimalinin oldukça düşük oldugunda bahsetti.
Boşuna içmişim o kadar ay folik asiti.
Bunda da vardır bir hayır tabi.
Durum böyle işte en kısa zamanda operasyon sonrası en az 1 ay korunma süresi.
Durumlar böyle şimdilik.
Öperim hepinizi iyi geceler.
Kızlar merhaba herkese ben de doktora gittim bugün.uzun bir muayene sonunda olmam gereken operasyonun yapılması gerektiğinden bahsetti doktor.bu şekilde gebelik ihtimalinin oldukça düşük oldugunda bahsetti.
Boşuna içmişim o kadar ay folik asiti.
Bunda da vardır bir hayır tabi.
Durum böyle işte en kısa zamanda operasyon sonrası en az 1 ay korunma süresi.
Durumlar böyle şimdilik.
Öperim hepinizi iyi geceler.
selam canım .. bende ovulasyon yöntemi denedim bu ay 3 aylık evliyim henüz, adetlerim düzensiz benimde dün adetimin 11. ci günüydü test yaptım oldukça kırmızı ikinci çizgi çıktı akşam tekrar yaptım sililk çıktı değerlendirdik yinede biz .. bu sabah yine yaptım yine silik çıktı .. dün akşam oldukça yapışkan top halinde ve brazda iri kahverengimsi bi akıntım olmuş daha öncede oluyodu ama bu kadar iri ve kahve rengi olmuyodu neden acaba yumurtlamış olabilirmiyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?