• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın kızlar,
Hepimize güzel bir hafta olsun.:38:

kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin :9::9:
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18::16:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu :28:

Suayım balım süper haber bu.Akşama haberleri alıcaz desene :) Bence bu sefer oldu kuzumm. Allahım yüzümüze baksın hayırlısıyla.Akşam sonucu bekliyorum senden mesaj atarsın kuzum.

Kızım 483gram olmuş.Haftasıyla günüyle birebir uyumlu, erken doğum riskimiz yok.Detaylı ultrason ile taramamızı da olduk şükürler olsun onda da sıkıntımız yok herşeyimiz yerli yerinde ve sapasağlam:) Tek sıkıntımız baş ve bacak mesafemizmiş, onun sebebi de uzun bacaklı uzun boylu olucak demekmiş:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Geri şeker yüklememiz kaldı, onu da atlattık mı rutin kontrollerimize devam edicez.Kızım yüzünü hiç göstermedi bu ay fotoğrafsız kaldım :17:Bizden haberler bu kadar.

bende sabah sabah girdim nete seni merak ettiğimden cnm şimdi yarınımı bekliyeceğiz.inşallah hayırlı haberlerle gel cnm.bu sefer eşine söylemedinmi hiç süpriz olacak ozaman

canım benım malesef yarın sabah sonuçları yazcam ne yapalım sağlık olsun tatlım benım eşimden saklama gibi bır olasılığım yok malesef :9: obenım ne zman azet olacağımı her ay hesaplıyor benden daha stresli kociş :9: o yüzden akşam hastaneye gidip sonuçları öğrenmemı iple cekiyor :16: darısı hemen sanada diğer kızlarada olsun :34:

Günaydın kızlar,

Suayım balım süper haber bu.Akşama haberleri alıcaz desene :) Bence bu sefer oldu kuzumm. Allahım yüzümüze baksın hayırlısıyla.Akşam sonucu bekliyorum senden mesaj atarsın kuzum.

Kızım 483gram olmuş.Haftasıyla günüyle birebir uyumlu, erken doğum riskimiz yok.Detaylı ultrason ile taramamızı da olduk şükürler olsun onda da sıkıntımız yok herşeyimiz yerli yerinde ve sapasağlam:) Tek sıkıntımız baş ve bacak mesafemizmiş, onun sebebi de uzun bacaklı uzun boylu olucak demekmiş:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Geri şeker yüklememiz kaldı, onu da atlattık mı rutin kontrollerimize devam edicez.Kızım yüzünü hiç göstermedi bu ay fotoğrafsız kaldım :17:Bizden haberler bu kadar.

kuzucum benımde içime olumlu doğuyor ama hayırlsı olsun o sonucu elıme alana kadar ümitlenmeyeceğim
:18:
ay yesin teyzesi onu yüzünüde göstermemiş nazlı bu kız bence :9: göbiş fotonu gördüm büyümüşüz maşallah :nazar:
selvı boylumu olacak annesı gibi ay kuzucum cok sevındım meleğim herşeyın çok güzelmiş :38::38:
şeker yüklemende ıyı geçer inş. :38::38: balım benım neyse sağlığı ıyı olsunda resmı hiç olmasın :16:

canım benım malesef yarın sabah sonuçları yazcam ne yapalım sağlık olsun tatlım benım eşimden saklama gibi bır olasılığım yok malesef :9: obenım ne zman azet olacağımı her ay hesaplıyor benden daha stresli kociş :9: o yüzden akşam hastaneye gidip sonuçları öğrenmemı iple cekiyor :16: darısı hemen sanada diğer kızlarada olsun :34:

kuzucum benımde içime olumlu doğuyor ama hayırlsı olsun o sonucu elıme alana kadar ümitlenmeyeceğim
:18:
ay yesin teyzesi onu yüzünüde göstermemiş nazlı bu kız bence :9: göbiş fotonu gördüm büyümüşüz maşallah :nazar:
selvı boylumu olacak annesı gibi ay kuzucum cok sevındım meleğim herşeyın çok güzelmiş :38::38:
şeker yüklemende ıyı geçer inş. :38::38: balım benım neyse sağlığı ıyı olsunda resmı hiç olmasın :16:

Canımıniçi çok sağol güzelliğim.
Hayırlısıyla akşama güzel haberler alıcaz inşallah.Sende sağlıkla atlatacaksın tüm haftalarını miniğin sağlıkla gelecek canım arkdaşaım.
Ateşin herşeyin çok iyi gidiyor.Akşam beni haberdar et kesin :38::38:

kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin :9::9:
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18::16:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu :28:

yavrum bunun daha ümitlenmemesimi kalmış hamilesin işte yehhuu işte sonunda geldi bebiş kutlamalar başlasınn :24::24::24:

Günaydın kızlar,

ayy ne güzel canım yaa inşallah o günler bana da gelir,maşallah kuzuna:nazar: ben de bgn gittim ilk kez doktora,keseyi gördük,herşey gayet sağlıklı ve normalmiş,9mm 5 haftalık:nazar::16: 15 gün sonra kalp atışları için gitcem:52:suay bacımm bence de hamilesin hadi innşallaaaaaahhhh:52: sabah iyi haberlerini bekliyorum:52: rabbim herkese herkese nasip etsin,inşallah sağsalim pıt pıtları da duyarım:52::49:

ayy ne güzel canım yaa inşallah o günler bana da gelir,maşallah kuzuna:nazar: ben de bgn gittim ilk kez doktora,keseyi gördük,herşey gayet sağlıklı ve normalmiş,9mm 5 haftalık:nazar::16: 15 gün sonra kalp atışları için gitcem:52:suay bacımm bence de hamilesin hadi innşallaaaaaahhhh:52: sabah iyi haberlerini bekliyorum:52: rabbim herkese herkese nasip etsin,inşallah sağsalim pıt pıtları da duyarım:52::49:

Canım benim sende sağlıkla yaşayacaksın o günleri bebeklerimizden bahsedeceğiz burada neler neler paylaşacağız :)
Sağlıkla büyüsün meleğinn:38:

Canımıniçi çok sağol güzelliğim.
Hayırlısıyla akşama güzel haberler alıcaz inşallah.Sende sağlıkla atlatacaksın tüm haftalarını miniğin sağlıkla gelecek canım arkdaşaım.
Ateşin herşeyin çok iyi gidiyor.Akşam beni haberdar et kesin :38::38:

tamam kuzucum benım hastaneden çıkar çıkmaz hemen sana msj atacağım :34: kocişten önce :9::16:
sen merak etme :38::38:

yavrum bunun daha ümitlenmemesimi kalmış hamilesin işte yehhuu işte sonunda geldi bebiş kutlamalar başlasınn :24::24::24:

sağol tatlım sen öyle diyorsan öyledir inş. rabbım en kısa zamanda sanada nasip etsin :16::54:

sağol tatlım benım senınle beraber ilerleriz bu yolda inş. canım artık haziran topiğinde beraber oluruz eğer hamişsem tahmını doğum 7 haziran tabı mayısın sonuda olabılır olabılır :9::9:

kızlaaarr

pazartesi yorgunluğu buraya da çökmüş, kimse bişiy yazmamış...

suay,
yarın süper haberlerini bekliyoruz, inşallah bebişin seninledir...

merhaba kızlar...
ben ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım.Ama düşük yaptım 15 haziranda ne yazık ki:(((
şimdi yeniden istiyoruz bebek 12.gün kırmızı çizgi çıktı ama bir tek akşam ilişki oldu
bakalım ne olacak

günaydın kızlr nerdesiniz yaa,topik 2.sayfaya düşmüş:50: suay caanım yaptırdın mı kan testi iyi haberlerini bekliyorummm:52::16::49:

kızlar hepinize günaydın veeeeeeeeee sonuç hamileyimmmmmmm :49::52::52:
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş. :16:
ilk müjedeyi belfüye verdim sonra koçişe :34:
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim :54:

kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş. :16:
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim :54:

Oyy canım benimm güzel yüreki arkadaşım:38::38::38:
Seni ve bebeğini Allahım nazarlardan korusun:nazar:
Sağlıkla büyüsün annesine koca koca tekmeler atsın :38:
Beklemeler son erdi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :54:

enişte ne yaptı kuzu, sen nasılsın :)
Doktora ne zaman gidiyorsun.

Son düzenleme:

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin pc yi heyecanla açtım vallahi neyseki müjdeli haberi aldık.:49::49::49::49:

Oyy canım benimm güzel yüreki arkadaşım:38::38::38:
Seni ve bebeğini Allahım nazarlardan korusun:nazar:
Sağlıkla büyüsün annesine koca koca tekmeler atsın :38:
Beklemeler son erdi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :54:

enişte ne yaptı kuzu, sen nasılsın :)
Doktora ne zaman gidiyorsun.

canımıniçi arkadaşım kardeşim benim :38::38:
inş. meleğim tekmelerinide görmek hissetmek nasip olur :16:
senınle yiğenımıde nazardan korusun allahım :nazar::34:
ayyy kuzucum tabı ben heyecan annem heyecan zaten hastaneye annemle gittik koçişe ben hamileyim dedim önce ınanmadı sonra kağıda baktı öyle bir gülüşü vardı ki nerdeyse ağlıyacak hemen ablama söyleyelım dedı ben yok nazar oluyor dedim oda sadece ablama söyleyelım aşkım ne olur o merakla bu müjdeyı beklıyor dedi neyse aradı ablasına önce sır tutarmısın dedi oda tamam dedi sultan hamıle dedi ayyy kızın dılı tutuldu bırseyde dıyemıyor kımse duymasın dıye bana cok dua etti oda abla kımseye söyle nazar olur dedi bizimki artık büyüsün bıraz ondan sonra söyleriz ayyy amma uzun yazdım kuzucum kusura bakma
haaa ben bayramda gitmiyorum ankarada kalacağım koçiş yalnız gitcek ne olur ne olmaz riske girmek ıstemıyorum evde dinlenırım annemde kalacağım zaten arkadaşlarla gezeriz :34:

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin pc yi heyecanla açtım vallahi neyseki müjdeli haberi aldık.:49::49::49::49:
sağol canım benım darısı sana olsun :16: rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsın canım hamıle kalmakla bıtmıyor malesef asıl şimdi uzun ve stresli bır maraton benı beklıyor

:34:

canımıniçi arkadaşım kardeşim benim :38::38:
inş. meleğim tekmelerinide görmek hissetmek nasip olur :16:
senınle yiğenımıde nazardan korusun allahım :nazar::34:
ayyy kuzucum tabı ben heyecan annem heyecan zaten hastaneye annemle gittik koçişe ben hamileyim dedim önce ınanmadı sonra kağıda baktı öyle bir gülüşü vardı ki nerdeyse ağlıyacak hemen ablama söyleyelım dedı ben yok nazar oluyor dedim oda sadece ablama söyleyelım aşkım ne olur o merakla bu müjdeyı beklıyor dedi neyse aradı ablasına önce sır tutarmısın dedi oda tamam dedi sultan hamıle dedi ayyy kızın dılı tutuldu bırseyde dıyemıyor kımse duymasın dıye bana cok dua etti oda abla kımseye söyle nazar olur dedi bizimki artık büyüsün bıraz ondan sonra söyleriz ayyy amma uzun yazdım kuzucum kusura bakma
haaa ben bayramda gitmiyorum ankarada kalacağım koçiş yalnız gitcek ne olur ne olmaz riske girmek ıstemıyorum evde dinlenırım annemde kalacağım zaten arkadaşlarla gezeriz :34:

Kuzum benim az bile yazmışsın.Sen sayfalarca yaz ben okurum.Yeter ki sen yaz canım dostum benim.Güzel günler geldi sonunda kuzucum.Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozmasın.Bebeğinizle mutlu çok mutlu olun kuzum.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ankarada kalmakla iyi etmişsin, bol bol dinlen ağır işler ve ani hareketler yapma.
Yakın zaman da da doktora git kuzum.
Allah nazarlardan korusun.:nazar::nazar::nazar:
Biliyorum dayanılmaz bir sevinç bağırasın geliyor :) Ama az sabır tatlım , kem gözlerden korusun ikinizde Allahım:nazar::emir_bebek:

sağol canım benım darısı sana olsun :16: rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsın canım hamıle kalmakla bıtmıyor malesef asıl şimdi uzun ve stresli bır maraton benı beklıyor

:34:

Cnm sana tavsiyem olumsuz hiçbirşey düşünme düşündükçe insanın başına geliyor .Bu arada keyifli de bir maraton .Bu arada haziranda bebiş geliyor belki bende hazirana yatiştiririm inşallah ...

çooooooooooooooooooooook sevindimmmmmmm,canımm inşallah sorunsuz rahat bi gebelik geçiririz,sağsalim kucaklarız inşallah,kendine çok dikkat et,tebrik ederim:62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

Back