• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

adetin bittikten sonra ertesi gün başla cnm
daha iyi takip edersin hem de aklın kalmaz...

selam canım .. bende ovulasyon yöntemi denedim bu ay 3 aylık evliyim henüz, adetlerim düzensiz benimde dün adetimin 11. ci günüydü test yaptım oldukça kırmızı ikinci çizgi çıktı akşam tekrar yaptım sililk çıktı değerlendirdik yinede biz .. bu sabah yine yaptım yine silik çıktı .. dün akşam oldukça yapışkan top halinde ve brazda iri kahverengimsi bi akıntım olmuş daha öncede oluyodu ama bu kadar iri ve kahve rengi olmuyodu neden acaba yumurtlamış olabilirmiyim :26:

kızlar ben doktora gittim çok güzel karşıladı dururmumu anlattım bir kaçgün daha bekle test yap tekrar dedi yada kan aldır dedi burda ücret pahalı şimdi eğer 2 gün sonra test yapcam çift çıkarsa kan vecem sonra 10 sonra dr. tekrar gitcem dua edin kılzar inş. güzel haberlerle gelirim

selam kzılar kısaca şöle anlatmak istiyorum ben adetimin 12. günüden beri ovulasyon yapıyorum ve hep pozitif çıkıyodu 17. günümde kanamam başladı korktum tabi anlamadım ne oldugunu doktora gittim ve doktorum adet oldugumu söledi stresten olabilir falan dedi ve bu adetim 3 gün sürdü 5. gün yani dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi ben normal akıntıdır diye önemsemedim ilişki oldu:17: ama ölesine yatmadım bile hemen kalktım banyo yaptım bugün aklıma geldi ve ovulasyon testini yaptım test pozitif çıktı hemde t çizgisi çok çok fazla koyuydu:53: sanırım yumurtlamam oluyo bu normal mi benim kafam karıştı dünkü akıntıyı önemsemediğim içinde üzüldüm:18:yardımcı olurmusunuz lütfen

selam kzılar kısaca şöle anlatmak istiyorum ben adetimin 12. günüden beri ovulasyon yapıyorum ve hep pozitif çıkıyodu 17. günümde kanamam başladı korktum tabi anlamadım ne oldugunu doktora gittim ve doktorum adet oldugumu söledi stresten olabilir falan dedi ve bu adetim 3 gün sürdü 5. gün yani dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi ben normal akıntıdır diye önemsemedim ilişki oldu:17: ama ölesine yatmadım bile hemen kalktım banyo yaptım bugün aklıma geldi ve ovulasyon testini yaptım test pozitif çıktı hemde t çizgisi çok çok fazla koyuydu:53: sanırım yumurtlamam oluyo bu normal mi benim kafam karıştı dünkü akıntıyı önemsemediğim içinde üzüldüm:18:yardımcı olurmusunuz lütfen

Cnm problem yok calismaya devam bir defa iliskide bile tutuyor merak etme sen

Suayim bu sefer olcek insAllah hadi haxirlusi

suay canım insaallah hamilesndr ben öncedn beri takip ediyorm bu topigi seni oaradn hatırlayp sordm bende tutmzsa klomen kullanacmda onun için herhangi bir yöntm uyguladn mı dedim
egemn canım hayırlı ugurlu olsn 10ay içinde herhangi bir yötem uygulamadn galiba ben sormustmda soruyu insallah bendede gerek kalmz
gurbetguzeli canım rabbim kolay atlatmatı ve yeniye hemen hamile kalmayı nasip etsn ne diyeyim hayırlısı

hayırlı olsun cnm hamile haberi duyunca okadar çok seviniyorumki.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

suaycım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm :49::49::49:

kızlar ben doktora gittim çok güzel karşıladı dururmumu anlattım bir kaçgün daha bekle test yap tekrar dedi yada kan aldır dedi burda ücret pahalı şimdi eğer 2 gün sonra test yapcam çift çıkarsa kan vecem sonra 10 sonra dr. tekrar gitcem dua edin kılzar inş. güzel haberlerle gelirim

Hadi hayırlısı canım benim.bekliyoruz haberlerini.inş hamilesindir hayırlısından.

Kızlar merhaba herkese ben de doktora gittim bugün.uzun bir muayene sonunda olmam gereken operasyonun yapılması gerektiğinden bahsetti doktor.bu şekilde gebelik ihtimalinin oldukça düşük oldugunda bahsetti.
Boşuna içmişim o kadar ay folik asiti.
Bunda da vardır bir hayır tabi.
Durum böyle işte en kısa zamanda operasyon sonrası en az 1 ay korunma süresi.
Durumlar böyle şimdilik.
Öperim hepinizi iyi geceler.

Ay cnm ölüsünü bile dusurmek o kadar zor geliyorki anlatamam insAllah bir daha yasamam bugun kereviz yedim papatya ve adacayi ictim yarin da maydonz cayi yapayim:(((
cnm insAllah bebegin seninledir dualarim seninle

Ah be gulum kurtajda dr kaziycaz dexince korktum vakkum daha iyi cok zarari yok en azindan

:nazar: gozunaydin cnm bnm Allah tamamina erdirsin ins
Kkrabiberim
Umudsuzluk yok cnm gelecek ins bebisin

Yalelcim iliski uzerinden 10 gun gectimi gebelik test potitif cikabilir silik olarak

Belfum nasilsin anacim bebeis nasil:nazar:

Rose29 cnm tahmini yumurtlamadan bir iki gun once basla gunde bir sefer yeterli

Cerolum sen ne yaptin gulummmmmm

Iklem iyi niyetini karsina cikarsin guzel Allahim kotu dusunme bebegin dogacak insAllah

canım benim ben hala cesaret edemiyorum beklemedeyim.sanırım bu sene 2012 bana uğurlu gelmedi fikrim değişmesse bu sene duşunmuyorum.
seninde korunma süren var birlikte 2013 bizim yılımız olur birlikte başlarız :))

Kızlar merhaba herkese ben de doktora gittim bugün.uzun bir muayene sonunda olmam gereken operasyonun yapılması gerektiğinden bahsetti doktor.bu şekilde gebelik ihtimalinin oldukça düşük oldugunda bahsetti.
Durumlar böyle şimdilik.

Folikasit'in zararı olmaz tatlım, eksiliğin de sıkıntı olur.
Canımcım herşeyin bir çözüm yolu var.Allah çözümsüz dert vermesin.
Moral bozmak yarar getirmiyor ne yazık ki.İyi olmalısın ki bebeğin bekletmeden gelsin:38:

günaydın kızlar....benim bu ay reglim kısa sürdü 3 gün de bitti 4.5.günlr çok az geçtiğimiz aylarda 8.günde bile lekelenmeler vardı.içerde neler oluyor merak ediyorum doğrusu .belki erken yumurtlarım bu ay

Durumlar böyle şimdilik.

şimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hemen sıkıntıların geçerde bebişde gelir.Çok özel değilse ne operasyonu cnm söylermisin gebeliğe nasıl etki ediyormuş

selam canım .. bende ovulasyon yöntemi denedim bu ay 3 aylık evliyim henüz, adetlerim düzensiz benimde dün adetimin 11. ci günüydü test yaptım oldukça kırmızı ikinci çizgi çıktı akşam tekrar yaptım sililk çıktı değerlendirdik yinede biz .. bu sabah yine yaptım yine silik çıktı .. dün akşam oldukça yapışkan top halinde ve brazda iri kahverengimsi bi akıntım olmuş daha öncede oluyodu ama bu kadar iri ve kahve rengi olmuyodu neden acaba yumurtlamış olabilirmiyim :26:

koyu çizgiyi değerlendirdiyseniz iyi canm. ama kahverengi akıntı nedir bilmiyorum ben de.
yum. çatlayınca şeffar yada beyaz akıntı olur ama, belki farklıdır sende hep oluyorsa yum.dur belki...

deepp arkadasm bircok bayanda yumurtlama günü kan yada kahverengi leke gelirmiş bir kac arkadastn duydm önce yumurtladıysan döllenme sırasındada leke gelir haberin olsn

Son düzenleme:
Back