- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.021
meleğim benım sağol eksık etme dualarını ıyıkı varsın kuzucum haaa bu arada meleğim bana özelden iş adresını yollarmısın yada ev sana hangisi uyarsa
Cnm ins gebelik vardir.........
Haxir olsun ruyamda bevek emzirdim cok tatluydu
Tamam kuzum mesaj atarım ben sanaSende bana yolla ama yoksa vermem
Kuzum nasılsın,nasıl oldun
arkadaşlar böyle ovulasyon testi yapan arkadaşlara bir sorum olacak 28 -29 günde bir adet görenvarmı aranızda?yani varsa test yaptığınızda illa 14.günmü yumurtluyorsunuz yoksa 10.günde yumurta olurmu yani adetin 10,günündeki birliktelikten hamile kalınırmı sizce???
suay canı herhangi bir yöntem derken zaten klomen falan kullanaıp kullanmadıgını sordm ki anladm kadarıyla kullanmıssın bu benim için yeterli insaallah hamilesndr bende biraz daha deneyp olmzsa klomen kullanacm onun için bilgi almaya calısıyorm
arkadasn biride sormus bendede aynısey oldu eşim yanımda olmıcak diye ben ovalasyn testini yapmıyordm ama adetimin 16.günü ymurta akı kıvamında lekeyi görünce hemen test yaptım cok koyu cıktı bence yumurtanın catladıgı günü gösteriyo yani 24saatle 32saat sonra diyosnz ya nasıl emin olacz ben icerigini okudm sanki öyle birsey yazmıyordu böyle oldugunu yazan arkadaslar neredn ögrendinz acaba gercektn öyleyse ona göre davranalım cünkü ben koyu cizgiyi yakaladıgım günü degerlendrmiştmde
CNm bnm hala kalintilar var simdi agiz yolu ile aliyorum ilaci ins cabucak atlatirimTamam kuzum mesaj atarım ben sanaSende bana yolla ama yoksa vermem
Kuzum nasılsın,nasıl oldun
Allahim verecek insAllah cnm sizlerinde yuvalari senlenecek ya sabirGURBETCİM İNŞ. ARTIK evde bır cocuk sesı duymak ıstıyoruz senın ne güzel en azından sağlıklı yavruların var rabbım yıne verir sana rüyan hayra cıksın ınş.
kuzucum yolladım
canım bak şimdi 10 gündede olur 15 gündede bende 28-29 günde bır adet oluyorum sana tavsıyem 14-15-16-17 günleri ıyı değerlendir bol şans
Yalelcim iliski uzerinden 10 gun gectimi gebelik test potitif cikabilir silik olarak
arkadaşlar böyle ovulasyon testi yapan arkadaşlara bir sorum olacak 28 -29 günde bir adet görenvarmı aranızda?yani varsa test yaptığınızda illa 14.günmü yumurtluyorsunuz yoksa 10.günde yumurta olurmu yani adetin 10,günündeki birliktelikten hamile kalınırmı sizce???
bak canım ben öyle 24-32 saatı beklemedim akıntının olduğu günleri iyi değerlendir sen 16-17-18 günü iyi değerlendir canım
bol şans yavrun senınle olsun
gurbet geçen bende rüyamda hamileydim ve 21 haftalıktı yeni gidiyordum dr.a tam dr. ultrasonla bakıyordu cinsiyetine uyandım malesef
11. gündü bugün gurbetçim.
yaptım testimi. kocamaaaannn bir NEGATİF ile karşılaştım. şüpheye yer bırakmayacak şekilde TEK ÇİZGİ ile karşılaştım. şimdi sükunetle kırmızıları bekliyorum yine.
sen nasılsın canım? daha iyi misin?
Ole bir guzel duyguki anlatamam :)))gurbet geçen bende rüyamda hamileydim ve 21 haftalıktı yeni gidiyordum dr.a tam dr. ultrasonla bakıyordu cinsiyetine uyandım malesef
Cnm dur bakalim gec dollenme falan olur bekle derim bnm adet gunum 3 gun gecince cikti11. gündü bugün gurbetçim.
yaptım testimi. kocamaaaannn bir NEGATİF ile karşılaştım. şüpheye yer bırakmayacak şekilde TEK ÇİZGİ ile karşılaştım. şimdi sükunetle kırmızıları bekliyorum yine.
sen nasılsın canım? daha iyi misin?
CNm bnm hala kalintilar var simdi agiz yolu ile aliyorum ilaci ins cabucak atlatirim
Blim agriyor cok karnima kramplar giriyor atlaticam ins
Bunuda
Allahim verecek insAllah cnm sizlerinde yuvalari senlenecek ya sabir
gurbet geçen bende rüyamda hamileydim ve 21 haftalıktı yeni gidiyordum dr.a tam dr. ultrasonla bakıyordu cinsiyetine uyandım malesef
kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu
Eki Görüntüle 521235
tesadüfen farkettim akıntımı 1 saat falan idrar bekletebildim çok kasık ağrım da vardı şimdi bu çizgi silikleşene kadar ilişki olması lazım değilmi
bu günleri iyi değerlendir cnm inşallah tutar...
bişey sorucam canım her iki kasığımda ağrıyor benim iki taraftan da yumurtam olmuş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?