• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

allah razı olsun cnm çok sağol,rabbim sizlere de vericek inşallah sağlıkla ve hayırla dualrım sizlerle:54: haa bu arada c.tesi günü şebnem ferah konseri MUH-TE-ŞEM-Dİ! inanılmaz bi geceydi,20-25 şarkı söyledi,havai fişekler patladı,konfetiler yağdı mükemmel bii geceydi.. hava çok güzeldi hiç üşümedik,şansa yerimiz de iyidi gördüm yakından şebocuğumu:52: çok heyecanlandım her şarkıya ayrı fon yapmışlar,barkovizyonlarda inanılmaz bi görsel şölen vardı,harbiyeyi çığlıklarıyla inletti resmen kendimizden geçtik hepimiz..gördüğün gibi hala etkisindeyim,şebom büyüledi beni:52:

ayy cnm niye ümitlenmicem inşallah inşallah hamiesindirr..batı bekle az kamışş:16::52:

ayyyy keşke bende olsaydım bak düşünmedik bebeğin nasıl geldi :52::52:
desene harbıye çoştu sen çoştun bebişinde senınle eğlenmiş bende ümitlenmeyeceğim zaten varsa bugün dr. çıkar :18:

merhaba kızlar..

ben sizden öğrendim bu yumurtlama testlerini kullanmayı.

gurbetgüzeli, sağolsun... iyiki açmış bu topiği, heinize de teşekkürler.

artık anlıyorum ne zaman yumurtladığımı, sayenizde hakkatten.

laboquick marka kullanıyorum ben.

bu ay, yumurtladım heralde diye düşünüyorum.
3 gün üstüste çok koyu çizgi gördüm. ertesi gün, çizgi hafifledi. o gün yumurtladım diye düşünüyorum.

peki, bişey sormak istiyorum.
bugün, tesadüfen, bi daha yaptım testi.

2 veya 3 eylülde regl olmayı bekliyorum.
bu sabah, adetime 1 hafta kala yani.... ikinci çizgiyi silik olarak gördüm.
bu nedir? aslında bugünlerde, bu çizgi yok olmamalı mıydı?
o çizgiyi görmem nedir? ne demektir?
yumurtlama sorunum mu var benim? neler oluyor?
kafam karıştı.. hiç anlamadım ben bu işi..

bi fikri olan var mı kızlar?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:49::49::49: dün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74:52::52::52:

ayyyy ya inanmıyorum iki haberi birden aldm cok sevindm senin adına rabbim gönlüne göre versn canım herhangi bir yöntem denedn mi normal yolla mı oldu

Nadilsiniz bakalim bn ikinci ilaci koydum kanama baslamadi ada cayi iciyorum adet sokturucu bildikleriniz varmi kizlar
Cuma yine gidicem bu sefer agizdan alcam eger temizlenmesse kurtaj olcam:(

Canım benim o kadar güçlüsün ki gıpta ediyorum.
Hayırlısıyla bugünler de geçecek.benim bildigim maydonoz var.
Bir zaman kk da gezerken kürtaj olmamak için tamamen temizleyen bir karışım Vermişlerdi bir topikte.karanfilli birşey sanırım.

Canım benim herşey de bir hayır vardır.Bebeğin geleceği zamanı iyi biliyordur sen hiç merak etme.
Kafanı rahatlat ve sakın sıkma canını.Benim eşim yumurtlama günlerinden kaçıyordu bildiğin , her ay sinir ediyordu beni.Hiç beklemediğimiz ummadığımız bir günde oldu.[/QUOTE]

Eskiden kaçıyordu benimki de.hemen olacak sandı.baktı ki ben üzülüyorum artık eskîsi gibi davranmıyor.bu ay başlamadan umutsuzluğa kapıldığım bir ay bakarsın benimki de öyle gelir :)
U
canım vardır bundada bi hayır Allah bizi böyle sınıyo demekki sabredicez artık kafamıza takmıcaz dün doktora gittim doktor çok stres olmusuun dedi biraz rahatla dedi elimde degil ama yapmaya çalışcam sende biraz rahatla canım inşallah bebegin sana gelicek sadece biraz sabırr :38:

Evet düşündükçe stres oluyorum oyalanmaya başladım bana bebek hatırlatmayacak şeylerle oyalanıyorum ama bilinçaltımdan gitmiyor ;) doktora gideceğim ben de bugün engel olmayacaksa hamileliğe rahatlatıcı ilaç isteyeceğim.hayırlısı olsun tabi canîm benim ;)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:49::49::49: dün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74:52::52::52:

Canım tebrik ederim,hayırlısıyla,kısmetiyle doğsun bebeğin inşallah.

kızlar hepinize günaydın beblfücüm balım sanada günaydın az kaldı dr. gitmeye
ya kızlar ben sabah gebelık testı yaptım ümitlenmek ıstemıyorum ama 2 çizgim silik ince cıktı daha bata 2 gün var dua edin bana ne olur hayırlsı olsun :18:

Canım inşallah hamilesindir.doktora gitmeden kaptırma kendini derim,sunun şurasında ne kaldı zaten gitmene;)
Ben de bu ay adet öncesi gördüm silik çizgiyi bir türlü koyulaşmadı tabi,sonuç malum...
İnşallah keseyi görürsün canım hayırlısı olsun.

Muhteşemm bir haberr :) İnanılmaz sevindimm, sağlıkla büyüsün miniğinn.Şebnem Ferahla çoştunuz bi de şahanee :))
Tebrikler güzel anne.

kızlar hepinize günaydın beblfücüm balım sanada günaydın az kaldı dr. gitmeye
ya kızlar ben sabah gebelık testı yaptım ümitlenmek ıstemıyorum ama 2 çizgim silik ince cıktı daha bata 2 gün var dua edin bana ne olur hayırlsı olsun :18:

Kuzucumm :)) Doktor haberlerini bekliyorum çok sabırsızlandım şimdi:) Miniğini görecektir hemen msj at doktordan çıkar çıkmaz öldürme beni meraktan.
HAdi inşallah küçük meleğimiz gelsinnn :49::49::49::52::52::52::52::52::52:

merhaba kızlar..

ben sizden öğrendim bu yumurtlama testlerini kullanmayı.

gurbetgüzeli, sağolsun... iyiki açmış bu topiği, heinize de teşekkürler.

artık anlıyorum ne zaman yumurtladığımı, sayenizde hakkatten.

laboquick marka kullanıyorum ben.

bu ay, yumurtladım heralde diye düşünüyorum.
3 gün üstüste çok koyu çizgi gördüm. ertesi gün, çizgi hafifledi. o gün yumurtladım diye düşünüyorum.

peki, bişey sormak istiyorum.
bugün, tesadüfen, bi daha yaptım testi.

2 veya 3 eylülde regl olmayı bekliyorum.
bu sabah, adetime 1 hafta kala yani.... ikinci çizgiyi silik olarak gördüm.
bu nedir? aslında bugünlerde, bu çizgi yok olmamalı mıydı?
o çizgiyi görmem nedir? ne demektir?
yumurtlama sorunum mu var benim? neler oluyor?
kafam karıştı.. hiç anlamadım ben bu işi..

bi fikri olan var mı kızlar?

Canım tekrar yumurtlayacak olabilirsin.Sen gene de boş geçme derim.Regliye kadar devam ederse hamiş olma ihtimalin olabilir :)

suay hayırlı olsn derim ben buna ne dicem silik bile cıksa var demektr insallah sonuda iyi olur rabbim gönlündekini versin

canım daha bellı bırsey yok o yüzden kesin konuşmuyorum silk cıkıp adet gören cok fazla bıde ben bu klomende kullandım onunda etkısı ıle cıkmış olabılır sabah ilk idrarla yaptım testı ama olsun kanda görmedikçe ınanmam :34:

Canım benim o kadar güçlüsün ki gıpta ediyorum.
Hayırlısıyla bugünler de geçecek.benim bildigim maydonoz var.
Bir zaman kk da gezerken kürtaj olmamak için tamamen temizleyen bir karışım Vermişlerdi bir topikte.karanfilli birşey sanırım.

Canım benim herşey de bir hayır vardır.Bebeğin geleceği zamanı iyi biliyordur sen hiç merak etme.
Kafanı rahatlat ve sakın sıkma canını.Benim eşim yumurtlama günlerinden kaçıyordu bildiğin , her ay sinir ediyordu beni.Hiç beklemediğimiz ummadığımız bir günde oldu.

Eskiden kaçıyordu benimki de.hemen olacak sandı.baktı ki ben üzülüyorum artık eskîsi gibi davranmıyor.bu ay başlamadan umutsuzluğa kapıldığım bir ay bakarsın benimki de öyle gelir :)
U

Evet düşündükçe stres oluyorum oyalanmaya başladım bana bebek hatırlatmayacak şeylerle oyalanıyorum ama bilinçaltımdan gitmiyor ;) doktora gideceğim ben de bugün engel olmayacaksa hamileliğe rahatlatıcı ilaç isteyeceğim.hayırlısı olsun tabi canîm benim ;)

Canım tebrik ederim,hayırlısıyla,kısmetiyle doğsun bebeğin inşallah.

Canım inşallah hamilesindir.doktora gitmeden kaptırma kendini derim,sunun şurasında ne kaldı zaten gitmene;)
Ben de bu ay adet öncesi gördüm silik çizgiyi bir türlü koyulaşmadı tabi,sonuç malum...
İnşallah keseyi görürsün canım hayırlısı olsun.[/QUOTE]

canım benım artık kafandan bebek olayını sıl bırak sürpriz olarak gelsın stres yapma bende kesın var demiyorum zaten çünkü asıl kanda önemlı cıkması bakalım zaten kırmızılar gelsede üzülmeyeceğim :34: rabbım ne zaman hayırlı görürse o zaman olsun :54:

Muhteşemm bir haberr :) İnanılmaz sevindimm, sağlıkla büyüsün miniğinn.Şebnem Ferahla çoştunuz bi de şahanee :))
Tebrikler güzel anne.

Kuzucumm :)) Doktor haberlerini bekliyorum çok sabırsızlandım şimdi:) Miniğini görecektir hemen msj at doktordan çıkar çıkmaz öldürme beni meraktan.
HAdi inşallah küçük meleğimiz gelsinnn :49::49::49::52::52::52::52::52::52:

Canım tekrar yumurtlayacak olabilirsin.Sen gene de boş geçme derim.Regliye kadar devam ederse hamiş olma ihtimalin olabilir :)

kuzucum meleğim çok korkuyorum :18::18: dua et bana ben ümitlenmek ıstemıyorum hayırlısı olsun :16:

bebeğim tabı cıkar cıkmaz msj atarım sana cepten merak etme sen :52:

canım, çok sağolasın.

ben kaç aydır yumurtlamıyorum sanıyordum. meğer o testleri doğru yapmıyormuşum.
sürekli koyu çizgi görüyordum, saatlere ve sıvı alımıma dikkat etmediğimifarkettim burda. epeyce okudum sizi.

sonra, bu ay, doğru yaptığıma inanıyorum. sonund ayumurtladığımı farkettim. yanılmıyorsam, 16. gün de koyu kırmızıyı gördüm, 17. gün koyuluk azaldı. 17. gün yumurtladığımı düşünüyorum. hiçbir ağrı sızı falan filan hissetmedim ben.
çoğunuzdan okuyorum, yumurtladığınızı hissediyorsunuz. ben hissetmedim öyle bişeyler falan.
akıntım da yok benim. hiç yok hemen hemen... uzayan akıntı görmek de imkansız, yok çünkü.

şimdi bugün yeniden silik çizgi görünce, şaşırdım. nedir diye merak ettim.

hamile mi olabilirim acaba? öyle demişsin. ilk kez duydum bunu da.
alla alla...
acaba gebelik testi yapsam, 6 gün kala, doğru sonuç alır mıyım?

kuzucum meleğim çok korkuyorum :18::18: dua et bana ben ümitlenmek ıstemıyorum hayırlısı olsun :16:

bebeğim tabı cıkar cıkmaz msj atarım sana cepten merak etme sen :52:

Yüreğim ve dualarım seninle canımın içi.Güzel mesajlarını bekliyorumm sabırsızlıkla :))

canım, çok sağolasın.

ben kaç aydır yumurtlamıyorum sanıyordum. meğer o testleri doğru yapmıyormuşum.
sürekli koyu çizgi görüyordum, saatlere ve sıvı alımıma dikkat etmediğimifarkettim burda. epeyce okudum sizi.

sonra, bu ay, doğru yaptığıma inanıyorum. sonund ayumurtladığımı farkettim. yanılmıyorsam, 16. gün de koyu kırmızıyı gördüm, 17. gün koyuluk azaldı. 17. gün yumurtladığımı düşünüyorum. hiçbir ağrı sızı falan filan hissetmedim ben.
çoğunuzdan okuyorum, yumurtladığınızı hissediyorsunuz. ben hissetmedim öyle bişeyler falan.
akıntım da yok benim. hiç yok hemen hemen... uzayan akıntı görmek de imkansız, yok çünkü.

şimdi bugün yeniden silik çizgi görünce, şaşırdım. nedir diye merak ettim.

hamile mi olabilirim acaba? öyle demişsin. ilk kez duydum bunu da.
alla alla...
acaba gebelik testi yapsam, 6 gün kala, doğru sonuç alır mıyım?

Canım benimde ovü testim çizgi yumurtalama sonrası tekrar belirmişti.Ben gene yumurtluyorum diye düşündüm ve gene ilişki oldu.
Sonra reglime 1 hafta kala daha da koyulduğunu gördüm.Reglime 5 gün kala lekelenme oldu , bende kan verdim.Kanda çıktı, ertesi sabahta idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti.

Benim gibi yaşayanlar var ama tekrar yumurtalayanlar da var.Umarım hamilesindir canım :)
İyi düşünelim, ama her ihtimali de düşün üzme kendini.

Canım benimde ovü testim çizgi yumurtalama sonrası tekrar belirmişti.Ben gene yumurtluyorum diye düşündüm ve gene ilişki oldu.
Sonra reglime 1 hafta kala daha da koyulduğunu gördüm.Reglime 5 gün kala lekelenme oldu , bende kan verdim.Kanda çıktı, ertesi sabahta idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti.

Benim gibi yaşayanlar var ama tekrar yumurtalayanlar da var.Umarım hamilesindir canım :)
İyi düşünelim, ama her ihtimali de düşün üzme kendini.

yani, benim anladığım...
normal hava ve yol koşullarında...
ayda 1 kez yumurtlayan ve hamile olmayan bir kadında... yumurtlama dönemi geçince, regl günü yakınlarında yani.. bu ov. testinde hiç çizgi olmaması lazım. doğru muyum?

regl gününe yakın, silik çizgi görmek, normal değil. doğru muyum?

ya yeniden yumurtlama olacak gibidir, ya da hamilelik belirtisi midir yani bu durum?
bunu anlamak için tabi yarın ve heralde öbür gün de yapmam lazım bu testi. çizginin koyulaşması lazım.. falan falan... öyle mi?

yani, benim anladığım...
normal hava ve yol koşullarında...
ayda 1 kez yumurtlayan ve hamile olmayan bir kadında... yumurtlama dönemi geçince, regl günü yakınlarında yani.. bu ov. testinde hiç çizgi olmaması lazım. doğru muyum?

regl gününe yakın, silik çizgi görmek, normal değil. doğru muyum?

ya yeniden yumurtlama olacak gibidir, ya da hamilelik belirtisi midir yani bu durum?
bunu anlamak için tabi yarın ve heralde öbür gün de yapmam lazım bu testi. çizginin koyulaşması lazım.. falan falan... öyle mi?

Genel de ay da bir yumurtlanır.Ama bazı dönemler de yumurtlama tekrarlayabilir.

Bi sorun değil bu sadece iki ihtimal ya o dönemlerden birindesin tekrar yumurtluyorsun ya da hamilesin canım :)
Ben hamileydim şahsen

Genel de ay da bir yumurtlanır.Ama bazı dönemler de yumurtlama tekrarlayabilir.

Bi sorun değil bu sadece iki ihtimal ya o dönemlerden birindesin tekrar yumurtluyorsun ya da hamilesin canım :)
Ben hamileydim şahsen

bugün yaptığım ov. testi silikti, çok silik bi çizgiydi yani. yumurtlama gibi kopkoyu değildi.
doğru anlatabildim ben di mi :)

o silik çizgi, hiç mi olmamalıydı bu günlerde?

ay beni bi heyecan sardı bak belfü.. :)))

Ay da bir yumurtalayanlar da olmaz canım :)

anaaa...
eeee...

e hadi bakalım hayırlısı..

ya ben çok bekledim. epeydir bekliyorum. kaç aydır...
şimdi durduk yere bi tuhaf sevinç sardı beni.

hamiş miyim acabaki..

allahım yarabbim yaaaa.... :)))))))

ben bugün test alsam, yarın sabah ilk idrarla yapsam gebelik testini.... 5 gün kala, dopğru sonuç alır mıyım acaba?

kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam

kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam

sen tam regl olmamissin ama anladigim kadariyla...ovulasyon testini simdi bir denesene...eger ikisi de ayni koyulukta ise gebe olma ihtimalin var...ikisi de ayni koyulukta ama gebe degilsen polikistik over olabilir, doktora gorunmek gerekir...

anaaa...
eeee...

e hadi bakalım hayırlısı..

ya ben çok bekledim. epeydir bekliyorum. kaç aydır...
şimdi durduk yere bi tuhaf sevinç sardı beni.

hamiş miyim acabaki..

allahım yarabbim yaaaa.... :)))))))

ben bugün test alsam, yarın sabah ilk idrarla yapsam gebelik testini.... 5 gün kala, dopğru sonuç alır mıyım acaba?

canım mrb inşallah hamilesindir.bende senin gibi adetime bi hafta kala ovü testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi arkadaş hamile olunca ovü testi öle çıkar yazmış gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı onu yaptım öle çıktı sonra adetim gecikti ilk gün lekelenme oldu başka olmadı hamilemiyim acaba dedim yine test yaptım negatif çıktı bugün de tam adet oldum yani boşa çıktı ümidim.inşallah senin ki öle olmaz güzel haberini alırız Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Back