- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.961
kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam
sen tam regl olmamissin ama anladigim kadariyla...ovulasyon testini simdi bir denesene...eger ikisi de ayni koyulukta ise gebe olma ihtimalin var...ikisi de ayni koyulukta ama gebe degilsen polikistik over olabilir, doktora gorunmek gerekir...
anaaa...
eeee...
e hadi bakalım hayırlısı..
ya ben çok bekledim. epeydir bekliyorum. kaç aydır...
şimdi durduk yere bi tuhaf sevinç sardı beni.
hamiş miyim acabaki..
allahım yarabbim yaaaa.... :)))))))
ben bugün test alsam, yarın sabah ilk idrarla yapsam gebelik testini.... 5 gün kala, dopğru sonuç alır mıyım acaba?
rose bugun olmussun regl anladigim kadari ile...ovulasyon testlerini adetin ilk gununden sayarak 10. gun uygulamaya baslayabilirsin...
canım sen regl olmamışsın.
her ay mı böyle oluyorsun? yoksa bu ay mı böyle oldu?
her aysa, böyle regl oluyorsun demektir. senin bünyen bu demektir. normal demektir.
ama her ay böyle değilse, bu ay böyle yarım yamalak bi kanama cinsi bi durumun olduysa.....
bi doktorla görüş istersen.
hamile ve üstüne görmüş de olabilirsin.
allah korusun, kist gibi bi sıkıntı da olabilir...
bi doktorla görüşmeni tavsiye edebiliyorum. benim bildiğim bu yani.
kızlar selam bi sorum olacak sizleree.benim geçen cumartesi adet günümdü olmadım pazartesi bi lekelenme oldu kesildi ta ki bugüne kadar şimdi ben ovu testini deneyecem bu ay hangi yapmaya başlayacam daha doğrusu adetimin ilk gününü bugün mü pazartesi mi sayacam
canım mrb inşallah hamilesindir.bende senin gibi adetime bi hafta kala ovü testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi arkadaş hamile olunca ovü testi öle çıkar yazmış gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı onu yaptım öle çıktı sonra adetim gecikti ilk gün lekelenme oldu başka olmadı hamilemiyim acaba dedim yine test yaptım negatif çıktı bugün de tam adet oldum yani boşa çıktı ümidim.inşallah senin ki öle olmaz güzel haberini alırız Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hakkında hayırlısı olsun canım:) İdrar testi için bekle derim.
Ama kan testini dayanamıyorsan yaptırabilirsin:)
Canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor tatlım, nasılsın
tezimi yazmakla ugrasiyorum belfucum, cok bunaliyorum cokkkkkkkk
senin bebis buyumus maasallah..Allah nazarlardan korusun onu...guzel dogum haberlerini bekliyoruz
slm kızçeler bi sorum olucaktı şimdi ben bu ay ovü testiyle gebeliğe hazırlanıorum daha 4. ayıma girdim yeni evli sayılırım. Bugün aynı saatimde su içmeden testimi yaptım çift çizgi çıktı kasık ağrımda çok akıntımda fazla. Ama ben 16 eylülün akşamı adet gördüm bgn 26sı 10,11 günde yumurta çatlar mı ki ona şaşırdım 29unda falan bekliodum ben olabilir mi şmdi 24 saat içinde çatlar değil mi yumurtam
Cnm 36 saat icinde catlar buda zaten 12-13 gune dek geliyor
Iyi calismalar islak olacaksin o gunlerde
kızlar 10. gün mü 12. gün mü başlanmalı teste bide günde iki defa mı yapılmalı sizce
kızlar 10. gün mü 12. gün mü başlanmalı teste bide günde iki defa mı yapılmalı sizce
valla canım ben adetim biter bitmez başladım kişiden kişiye değişio biliosun herks aynı süreçte yumurtlamıo adet siklusun nedir ?
Ay cnm ölüsünü bile dusurmek o kadar zor geliyorki anlatamam insAllah bir daha yasamam bugun kereviz yedim papatya ve adacayi ictim yarin da maydonz cayi yapayimnekadar üzücüdr eminim canından bir parca olan bebegi düşürmk zorunda kalmak benim hamileyken cok uzuk olmama gerekn seyler bunlar şimdiye fkir vermeye calısıyorm maydanz falanda yardımcı olur aslında bitkisel ilacların cogu düşürebilir aslanpencesi civan percemi nane ada cayı maydanz falan insaallah kürtaja gerek kalmz oda zor cünkü
cnm insAllah bebegin seninledir dualarim seninlekızlar hepinize günaydın beblfücüm balım sanada günaydın az kaldı dr. gitmeye
ya kızlar ben sabah gebelık testı yaptım ümitlenmek ıstemıyorum ama 2 çizgim silik ince cıktı daha bata 2 gün var dua edin bana ne olur hayırlsı olsun :18:
Ah be gulum kurtajda dr kaziycaz dexince korktum vakkum daha iyi cok zarari yok en azindancanım benım dıkkat et allah korusun içinde parça kalabılır en ıyısı kürtaj bence zaten vakumla temızlıyorlar
canım benım tebrik ederimmm ayyyyycok sevindim sağlıkla kucağına al bebişini
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmdün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?