- 12 Kasım 2009
- 81
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
yaa şu beklme işi çok sinir bozucu bekle ki adet olacan mı olmayacan mı, oldu mu acaba ye kendini dur...
aynen ben bu ay çok umutlanmıştım bitkisel kürler,ovülasyon takibi vs.. bir sürü şey yaptım ve butün gebelik belirtileri kasık ağrısı,mide bulantısı,bel ağrısı yaşadım biraz üşütmüştümde tabi muhtemelen ondan kaynaklandı ama ben çok istediğim için sanırım hep gebeliğe yormuştum, test negatif çıkınca yıkıldım resmen. Regline 5-6 gün kala kan testinde çıkıyor bu arada. Allahım inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.:109:
canım bence sende benım gibi yap adet sonra sabah 7 de ateşini ölç en az 4-5 saat uyku uyuman lazım yataktan çıkmadan dil altı ateş ölçümü kullan birde laboquick ovülasyon testi al 1 kutuda 2 adet var ben 10 kutu aldım birini öğlen 11:30 yaptım birinide akşam 7:30 yaptım birde ilişkiden önce preeseed hamilelik jeli kullandım bu ay bu kadar şey denedik ne olacak bakalım senın bat kaç
Tatlım ben hem Clearblue Dijital Ovülasyon Testini yaptım hem de laboquick sabah ve akşam yani güvenemedim ucuz teste pahalısını da aldım yaptım yumurtlama gününü tesbit ettik çalıştık falan ama yok yani benim bat yarın ama kan testi yaptırdım negatif çıktı bu ay da yok anlıcan. Hayırlısı artık bir sonraki aya...
Az evvel ateşimi ölçtüm meraktan 36,9-37 arası değişiyor..Anlamı yok tabi sanırım sabah kalkınca ölçmediğim için..:)
öyle tabı canım hayırlısı adet belırtılerı varmı kandada negatif çıkıp sonrta hamıle olduğunu öğrenen arkadaşlar var
Var tatlım ya kasıklarım falan ağrımaya başlağı
tabıkı anlamı var yanı düşüş olmaması çok iyisabahda ölçtün mü süper bence hamişmisin yoksa
sağlık olsu bu ay olur inş. kuzumkendini
keşke ama sanmıyorum...
tatlım sen ankarada mı yaşıyorsun bedne ankarada yaşıyorum
tatlım sabah yapma çıkmıyor çünkü öğleden sonra 3-4 gibi yap gg'dan alırsan 20'li-30'lu falan var adet bittikten 3 gün sonra yapmaya başla.
canım ben çalışıyorum nasıl olacak saatlerini nasıl ayarlasam acaba sabah 8,30 akşam 19,00 çalışıyorum 19,30 da evdeyim
Canım bende çalışıyorum sabah kahvaltıdan 2-3 saat sonra yap bir de akşam 7'de yap tabi en az 3 saat hiçbirşey yeme-içme saat 4'ten sonra su bile içme eve gidince de 2. testini yaparsın.
evet canım Ankara'dayım. Bu arada sen doktora falan gittin mi?
canım günde kaç kere yapılıyor ki bu test anlamadım ben yaa :18::18:
tatlım bende çalışıyorum günde 2kez ovülosyon testi yapıyorum sabah 8:30 işte oluyorum kahvaltımı yapıyorum 9:30 sonra 2 saat birsey içmiyorum 11:30 testi yapıyorum sonra akşam 5:30 sonra birsey içmiyorum 6:30 işten çıkıyorum 7:30 testi evde yapıyorum
tatlım bende çalışıyorum günde 2kez ovülosyon testi yapıyorum sabah 8:30 işte oluyorum kahvaltımı yapıyorum 9:30 sonra 2 saat birsey içmiyorum 11:30 testi yapıyorum sonra akşam 5:30 sonra birsey içmiyorum 6:30 işten çıkıyorum 7:30 testi evde yapıyorum