ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hamilelik jeli zararlı olmaz mı bende emin olamıyorum işte

tamam canım çok saol açıklamaların için bu ay bi deniyim bakalım bu ovulasyon aletini ama işte gülen yüz mü yoksa labquik mi ?

ben ikisini de kullandım aynı sonucu veriyor labiquick'in çift çizgi çıktığı gün clearblue'de gülen yüz göründü onun için pahalı testi almana hiç gerek yok ben pişman oldum o kadar para verdiğime ama emin oldum sonuçta bu ay sadece labiquick'i kullanıcam.

Akıntı şart değilmiş ya...Öğrendiğim iyi oldu...

canım akıntı durumu gerç oda mesela yumurtladın günü daha iyi anlıyorsun ben fertility firiend yani doğurğanlık arkadaşı üye oldum hergün ateşimi ve akıntı durumumu oraya yazıyorum

Normal zamanda 2. çizgi çıkıyor ama diğerine göre daha silik yumurtlamadan 24 saat önce ise diğeri ile aynı koyulukta çıkıyor.

canım akıntı durumu gerç oda mesela yumurtladın günü daha iyi anlıyorsun ben fertility firiend yani doğurğanlık arkadaşı üye oldum hergün ateşimi ve akıntı durumumu oraya yazıyorum

Canım benim gülen yüzü gördüğümde öyle aman aman bir akıntım yoktu...Hamilelikte oluyordu ama..Gerçi hamilelikte de şart değilmiş akıntının olması...Yani akıntı hamilelik göstergesi değilmiş...

o zaman bende labiquik alıcam bu ay bi deniyim bakalım inş işe yarar

benımde hergün siteye ekleme yaptığım için istiyo mesela benı 2 gündür akıntım olmuyor kesildi yumurtlama dönemınde acaip oluyo

selam kizlar.

bugün ovalasyon testi aldim ve son adet günümün 12 gün önceydi.

bana tavsiyeleriniz nedir?

ne zaman basliyim?

ve yaparken nelere dikkat edeyim?

yeni gelen kardeslerimiz olmus hosgeldinz kizlar ins buraya hamileyim yazarsiniz bizide mutlu edersiniz
Canım dr. a görün bence...
cnm dragitmistim zaten iki aybekleyelim dedi kanmaolunca anam veremdim ara ara demekki kamalar olucak kist varyabnede ondan kaynanklaniyor sanirim uff biride korkuttu erken menopoz olmayasin diye yasim 36
gurbet güzeli benımde ekle tabloya sat:19 şubat beklenmeyen bat :17 mart inş. gelmez

tamam cnmm eklerim

Nick
Sat
Bat
Sonuc
GurbetGuzeli
18 subat 2012
16 mart 2012
36
5. ay
isvicre
5.
regl oldu iki kist yok olacak ins

Beklenti
17 ocak 2012
17 subat 2012
30
16.ay
ilk

fbetuly
2012
09 mart 2012
25
4.ay
yalova
2.

istanbulizmir
21 ocak 2012
19 mart 2012
2.ay
istanbul
ilk

gLssHh
16 ocak 2012
12 subat 2012
29
6.ay
istanbul
ilk

sevgen
20 subat 2012
16 mart 2012
25
3.ay
izmir
ilk

krdy
21 ocak 2012
21 subat 2012
24
3.ay
bursa
ilk

cerol

_balim_
..
naz034
15 subat 2012
17 mart 2012
30
8.ay
istanbul
ilk

efesude
31 ocak 2012
03 mart 2012
25
10 ay
kanada
ilk

sağ over kisti var 6 cm çapında
zeynepfaz
17 subat 2012
15 mart 2012
..
suay8219 şubat 201217 mart 2012..
..
..

Ay cok heyecanliyim testi aldigimdan beri.

düsünüyorum ki acaba sabahlari mi yapsam en iyisi yoksa az sonra mi????

Arkadaslar acil yardim rica ediyorum. LABOQUICK marka kaset tipi ovulasyon testi kullanan var mi? Guvenilir mi?

50 taneligi 40TL, 20 taneligi 20TL. 50lik almak daha mantikli ama 50de cok mu ya? bir ayda kac tane kullanarak yumurtlamayi kacirmadan yakaliyorsunuz? uf bilemedim bir turlu. yardim lutfen.

Son düzenleme:

canım ben 30 ovualsyon + 5 gebelik testi olanından aldım.Kullanması kolay , yumurtlamayı tespit edene kadar hergün yaptım.artık beklemedeyim 10-11 mart geçsin görücez sonuçları bakalım hayırlısıyla :))

Hadi bakalim hayirlisi :) ben de 50lik olani aldim. insallah yeter de artar bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…