ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günde 2 kez yapılması mı daha iyi oluyor canım ya

tatlım birkez yapanda var akşam yapıyorlar onlar ama kafanın rahat etmesini istiyorsan günde 2 kez yap zaten çift çizgiyi gördükten sonra bır dahakı günler tek çizgiye dönerse yapmazsın ben öyle yaptım 11,12,13 çift çizgi gördüm sonra bıraktım şimdi gün aşırı çalışıyoruz

Canım ikisi de aynı koyulukta olacak hatta test çizgisi bazen daha koyu olabiliyor erken yumurtluyor olabilisin tabi neden olmasın. Ben farklı markalarda farklı test kitleri kullandım hemen hemen hepsi aynı ve yumurtlama gününde muhakkak 2.çizgi çok belirgin bir şekilde koyulaşıyor zaten daha testi yaparken koyulaşmaya başlıyor. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun tabi bende:KK55:

canım oncelıkle cevap verdıgın için çok tesekkur ederım yanı 2. cızgının olması benım yumurtlama donemıne gırmıs oldugumu mu gosterıyo normal zamanlarda hıc cızgı belırmıyo mu onu anlamadım :KK14::KK14::KK14:

peki kaç gün yapcam

bak tatlım ben laboquick kaset tipi kullandım gittigidiyordan aldım 10 kutu her kutuda 2 tane var birini sabah birini akşam ben silik çizgiyi gördüğüm ilk gün ilişki oldu ertesigün yine gördüm yine ilişki oldu sonra tek çizgi gördüm o gün yıne ilişki oldu sonra ara verdik 1gün gün aşrı devam ediyoruz benım bat 17 mart bakalım hayırlısı rabbım bilir benım tutarmı tutmaz mı göreceğiz :KK16::KK49:

ovülasyon testi 11.12.13 gün çift çizgi gördüm
bu benım toblom sizce nasıl düşmesi normal mi
benim son adetim 19 şubat beklenmeyen batda 17 mart
adet döngüm 27 gün de bir düzenli çok şükür ilk kez bu ay bu testleri birde pree seed hamilelik jeli kullandım
7 gün ilişki oldu
8 gün olmadı
9 gün olmadı
10 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
11 gün ilişki oldu ateş 35.9 çif çizgi silik
12 gün ilişki oldu ateş 36.0 çift çizgi silik
13 gün olmadı ateş 36.3 çift çizgi koyu
14 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
15 gün olmadı ateş 36.6 tek çizgi testi bıraktım ama ateş ölçme ve çalışmlar devam
16 gün ilişki oldu ateş 36.4

bak tatlım ben laboquick kaset tipi kullandım gittigidiyordan aldım 10 kutu her kutuda 2 tane var birini sabah birini akşam ben silik çizgiyi gördüğüm ilk gün ilişki oldu ertesigün yine gördüm yine ilişki oldu sonra tek çizgi gördüm o gün yıne ilişki oldu sonra ara verdik 1gün gün aşrı devam ediyoruz benım bat 17 mart bakalım hayırlısı rabbım bilir benım tutarmı tutmaz mı göreceğiz :KK16::KK49:

bende laboquik gördüm evet gg de ama emin olamadığım için almadım işte ama alıyım ozaman bende cuma günü falan biter adetim cumartesi başlasam erken mi olur sence canım

ovülasyon testi 11.12.13 gün çift çizgi gördüm
bu benım toblom sizce nasıl düşmesi normal mi
benim son adetim 19 şubat beklenmeyen batda 17 mart
adet döngüm 27 gün de bir düzenli çok şükür ilk kez bu ay bu testleri birde pree seed hamilelik jeli kullandım
7 gün ilişki oldu
8 gün olmadı
9 gün olmadı
10 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
11 gün ilişki oldu ateş 35.9 çif çizgi silik
12 gün ilişki oldu ateş 36.0 çift çizgi silik
13 gün olmadı ateş 36.3 çift çizgi koyu
14 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
15 gün olmadı ateş 36.6 tek çizgi testi bıraktım ama ateş ölçme ve çalışmlar devam
16 gün ilişki oldu ateş 36.4

merhaba suay, benim de son adetim 19 şubat, ama döngülerimiz farklı
ovulasyon testi kullanıyor musun

kullanıyormuşsun şimdi gördüm.
bende gülen yüz olandan var lakin 4 mart sabahı gülen yüzü gördüm ovulasyon 5 martta olur düşüncesiyle 5 mart akşamı çalıştık ve 6mart sabahı tekrar gülen yüz gördüm, yalnızca 1 gün yumurtlama olur diye biliyorum o sebeple garip geldi..

bende laboquik gördüm evet gg de ama emin olamadığım için almadım işte ama alıyım ozaman bende cuma günü falan biter adetim cumartesi başlasam erken mi olur sence canım

yok tatlım cumartesi başla normal ateşinide ölçmeyi unutma sonra bir deftere not al şu tarihte başladım diye işte örnek veriyorum cumartesi başladın ya

deftere
10.mart.2012 test tek çizgi yada çizf çizgi ilişki oldu yada olmadı ateş 36.9 mesela oldumu hergün yaz

yok tatlım cumartesi başla normal ateşinide ölçmeyi unutma sonra bir deftere not al şu tarihte başladım diye işte örnek veriyorum cumartesi başladın ya

deftere
10.mart.2012 test tek çizgi yada çizf çizgi ilişki oldu yada olmadı ateş 36.9 mesela oldumu hergün yaz

kullanıyormuşsun şimdi gördüm.
bende gülen yüz olandan var lakin 4 mart sabahı gülen yüzü gördüm ovulasyon 5 martta olur düşüncesiyle 5 mart akşamı çalıştık ve 6mart sabahı tekrar gülen yüz gördüm, yalnızca 1 gün yumurtlama olur diye biliyorum o sebeple garip geldi..

canım ya bende gülen yüz olan ovulasyon mu yoksa diğerlerinden mi alsam nasıl memnunmusun ne kadara almıştın sen gülen yüzü

deftere

ayrıca akıntı duırumunuda yaz

deftere

tamam canım çok saol açıklamaların için bu ay bi deniyim bakalım bu ovulasyon aletini ama işte gülen yüz mü yoksa labquik mi ?

tatlım ben 15 gün akşam son testimde tek çizgi olunca bıraktım sadece ateşimi ölçüyorum sabah birde gün aşırı ilişki devam ediyor inş. :emir_bebek:
kavuşuruz hadı hayırlısı

ateşi yataktan çıkmadan sabah uyanınca ölçmem gerekiyor demi canım

valla tatlım senın tercihin ama ben laboquick çok araştırdım çoğu arkadaşım bunla hamıle kaldı gülen yüzü alacaktım bende vazgeçtim hemde çok pahalı sonuçta buda aynı netlikte hmm ben birde preseed hamilelik jeli kullandım bu ay
sabah 7:00 ölç tatlım hemen yaz ben chibo dijital ateş ölçümünü gittigidiyordan aldım onu kullanıyorum

X