- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 34
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
gittim tatlım hasvak hastanesine gittim dr. ayşe ateş tahlıl felan yaptı herşey normal dedi sadece demir ilacı folıc ilacı verdi
baslıgın cokguzel TUTUN BANA MELEGİM....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittim tatlım hasvak hastanesine gittim dr. ayşe ateş tahlıl felan yaptı herşey normal dedi sadece demir ilacı folıc ilacı verdi
günde 2 kez yapılması mı daha iyi oluyor canım ya
baslıgın cokguzel TUTUN BANA MELEGİM....
bir de adet bitince mi başlanmalı kaç gün diğer adet tarihine kadar mı
Canım ikisi de aynı koyulukta olacak hatta test çizgisi bazen daha koyu olabiliyor erken yumurtluyor olabilisin tabi neden olmasın. Ben farklı markalarda farklı test kitleri kullandım hemen hemen hepsi aynı ve yumurtlama gününde muhakkak 2.çizgi çok belirgin bir şekilde koyulaşıyor zaten daha testi yaparken koyulaşmaya başlıyor. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun tabi bende
adet bitince başla
peki kaç gün yapcam
bak tatlım ben laboquick kaset tipi kullandım gittigidiyordan aldım 10 kutu her kutuda 2 tane var birini sabah birini akşam ben silik çizgiyi gördüğüm ilk gün ilişki oldu ertesigün yine gördüm yine ilişki oldu sonra tek çizgi gördüm o gün yıne ilişki oldu sonra ara verdik 1gün gün aşrı devam ediyoruz benım bat 17 mart bakalım hayırlısı rabbım bilir benım tutarmı tutmaz mı göreceğiz
ovülasyon testi 11.12.13 gün çift çizgi gördüm
bu benım toblom sizce nasıl düşmesi normal mi
benim son adetim 19 şubat beklenmeyen batda 17 mart
adet döngüm 27 gün de bir düzenli çok şükür ilk kez bu ay bu testleri birde pree seed hamilelik jeli kullandım
7 gün ilişki oldu
8 gün olmadı
9 gün olmadı
10 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
11 gün ilişki oldu ateş 35.9 çif çizgi silik
12 gün ilişki oldu ateş 36.0 çift çizgi silik
13 gün olmadı ateş 36.3 çift çizgi koyu
14 gün ilişki oldu ateş 36.3 tek çizgi
15 gün olmadı ateş 36.6 tek çizgi testi bıraktım ama ateş ölçme ve çalışmlar devam
16 gün ilişki oldu ateş 36.4
merhaba suay, benim de son adetim 19 şubat, ama döngülerimiz farklı
ovulasyon testi kullanıyor musun
bende laboquik gördüm evet gg de ama emin olamadığım için almadım işte ama alıyım ozaman bende cuma günü falan biter adetim cumartesi başlasam erken mi olur sence canım
bende laboquik gördüm evet gg de ama emin olamadığım için almadım işte ama alıyım ozaman bende cuma günü falan biter adetim cumartesi başlasam erken mi olur sence canım
kullanıyormuşsun şimdi gördüm.
bende gülen yüz olandan var lakin 4 mart sabahı gülen yüzü gördüm ovulasyon 5 martta olur düşüncesiyle 5 mart akşamı çalıştık ve 6mart sabahı tekrar gülen yüz gördüm, yalnızca 1 gün yumurtlama olur diye biliyorum o sebeple garip geldi..
yok tatlım cumartesi başla normal ateşinide ölçmeyi unutma sonra bir deftere not al şu tarihte başladım diye işte örnek veriyorum cumartesi başladın ya
deftere
10.mart.2012 test tek çizgi yada çizf çizgi ilişki oldu yada olmadı ateş 36.9 mesela oldumu hergün yaz
yok tatlım cumartesi başla normal ateşinide ölçmeyi unutma sonra bir deftere not al şu tarihte başladım diye işte örnek veriyorum cumartesi başladın ya
deftere
10.mart.2012 test tek çizgi yada çizf çizgi ilişki oldu yada olmadı ateş 36.9 mesela oldumu hergün yaz
ayrıca akıntı duırumunuda yaz
merhaba suay, benim de son adetim 19 şubat, ama döngülerimiz farklı
ovulasyon testi kullanıyor musun
ateşi yataktan çıkmadan sabah uyanınca ölçmem gerekiyor demi canım