ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

slm sevgencim bu sabah hiç şaşmadan geldi benim kırmızılar bu ayda olmadı işin kötü tarafı içimde büyük bir korku oluşmaya başladı çocuğum olmayacak heralde benim die birde acaba ırsi olabilirmi diede düşünmeye başladım çünkü bende 12 sene sonra olmuşum bakalım çarşamba günü adetin 3. günü yani dr. kontrolüm var hormon testleri falan kötü şeyler duymam inşallah yinede hayırlısı annem nasıl dayanmış 12 sene ben mi çok sabırsızım anlamadım gitti ama 3 ay sonra iki sene olacak hala bebiş yok ama offff poffff puffff ((((

daha adet olmadım ama yarın akşama kalmaz olurum çünkü ateşin epey düştü bu yine hamile değilim........

tatlım ateşi epey düştü her an adet olucam yani bu ayda hamile değilim çok üzgünüm.

selam herkese kızla r nasılsınız bende ovu testi yaptım 17-18 ocak çift çizgiyi gördüm yine :)inş sağlıkla bu ay diycem yine ama bilemiyorum:)eşim ayın 22 sinde sprem testi yapcak bu yüzden 2 gün önce bişey olmamalıymış tam yumurtlama ya denk düştü :)eşim değiştrlm dedi tarihi bi aradı 40 gün sonraya gün verdiler bende sinirlendim yok aynı gün ol dedim zaten RAbbim istersen bi günden yine bebek olur dedim en azından tedaviyi ertelemeyiz dedim bişey varsainşallah yoktur.ateş de ölçüyorum pozitif günler düştü şimdi tekrar eski halinde 36.5 benm normal günlük ateşim bugün 36.6 idi bakalım hakkımıza hayırlısı annemde bi yandan kadın sağolsun sağa sola kuran okutuyo kendi okuyo adak adıyo ki bizde adadık:) ben herşeyin artık zaman olduğuna inanıyorum.neyse benden bu kadar

cerol canım çok geçmiş olsun neleer yaşamışsın öyle RAbbim bir daha sana ve kimseye yaşatmasın aminnn.çok zor ALLAHım inş hepimize sağlıkla bebişlerimizi alacağımız günleri nasip eder inşallah amiinnn.

gurbet güzeli sevindim regl olmuşsun diyette başlamışsın umarım herşey gönlünce olur:)ya bide ısrarla beni listeye almıyosun canım ya:))valla alıncam artık:)

hepimizin sağlıkla hamile kalması dileğiyle hoşçakalın:)

daha adet olmadım ama yarın akşama kalmaz olurum çünkü ateşin epey düştü bu yine hamile değilim........

kızlarrr günaydın merhabalarrrr bende akşam adet oldummmm benimde moralim bozuk 'krdy' açıkcası bende ırsimi diye düşündüm valla eşimin anneannesi kayınvalidemi 5 yıl sonra almış kucağına benim teyzem ve dayımında 2 yıl sonra olmuş bebişleri gerçi annemle ablam hemen evlendikten 3 ay sonra hamile kalmışlar ama bende neden olmuyor ya 2.ayda olmadı izin alabilirsem yarın doktara gideyim diorum kontrol olayım bir bu ay farklı denemiştik çalışmaları ama olmadı inan bu ay nasıl çalışalım nasıl hangi günller hiç düşünemiyorum neyse hayırlısı hakkımızda
Gurbetcim beni listede işaretlermisin benim umut önümüzdeki aya kaldı canımm ((

merhaba kızlar. buay bende ovülasyon testi kullandım. çift çizgiyi gördüm. malesef hamile değilim az önce kan testi yaptırdım. erken öğrenmek adına ovülasyon yapmıştım bat'a yakın çift çıkmıştı heveslenmiştim. malesef yok. psikolojik olsa gerek adt de olmadım daha. 2 gün geçmesine rağmen. bir sürüde belirti vardı. şişlik , karın ağrısı vs. adt gelse hormon testi yaptırıp aşılamaya başlayacağım inş.

tatlim esin testini olsun gec olsun guc olmasin soru isaretleri kalkar en azindan sabir gerektiren birsey bu cnm ins olacak ya sabir eklerim hemen guzelim su siralar cepten girip yazioyrum kusura bakma guzelim hemen ekledim senu

tatli9m canimiz sagolsun olacak merak etmeyin

cnm belirtiler yaniltiyor malesef o nedenle takilmamak lazim guzelim bnmmm

kizlar bilgileri yollarsaniz guncellme yaparim efesudem ekledim sende yolla bilgilerini guzelim

sağol canım zaten 15 gun dınlenme dedi rapor verdi.
siz neler yapıyorsunuz uzun zaman oldu sizde ne var ne yok.

fbetuly sen nasılsın nasıl gıdıyor çalışmalar

ladyblue nerdeeee

sağol canım.bende bi gelişme yok.reglim yeni bitti zaten.hiçbişey takip etmicem.Allah verirse olur kafaya takmak yok.
son başka doktora gittim oda bi problem görmedi normal dedi.diğeri hemen kürtaj yapıp parça alıcaktı.rahim kalınlaşması
var diye.bakalım yarın tekrar kontrole gidicem.
biraz da moralim bozuk çocuk düşüncek hal kalmadı.kızımda skolyoz rahatsızlığı var.omurga eğriliğ.dün emar sonucu götürdük.
ameliyat kararı verdi doktorumuz.nasipse yaza olucak.bakalım hakkımızda hayırlısı.dua edin .

cok sagol guzelim yaaaa bn beklemyedeyim ne test ne birsey bakalim kistleri eriteyim de bide diyete basladim bnnn zayifliycammm
ins adet olma yaaa[/QUOTE]
inşallah hayırlısıyla kistlerin giderde bebiş çalışmalarına başlarsın.diyetinde hayırlı olsun dilerim dilediğin sonucu alırsın.
tatlım ateşi epey düştü her an adet olucam yani bu ayda hamile değilim çok üzgünüm.

hayırlısı olsun be güzelim durmak yok yola devam.umut ve dua edelim.

arkadaşlar merhaba

benim sat 30 ocaktı. 32 gün sürüyor adetim. ovulasyon testine göre yumurtlama tarihlerim 13-14 şubattı. ilişki oldu iki günde de. sanırım 10 gün içinde yerleşme olucak.

inşallah gelir bebişim inşallahhhh

inşallah rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.

kızlar ben ovulasyon testinde dün kopkoyu çift çizgiyi gördüm.zaten bir kaç gün önceden ilişkiye girmeye başlamıştık.Testteki koyuluk geçene kadar çalışmaya devam.Peki koyuluk geçtikten sonra da bir gün ara ile çalışmalara devam etmek gerekiyor mu???

yani etsen daha iyi olur .geç döllenme olayı varya o yüzden nezaman dölleneceği belli olmuyor.

kizlar bilgileri yollarsaniz guncellme yaparim efesudem ekledim sende yolla bilgilerini guzelim

teşekkür ederim canım :) 25 yaşındayım, sağ over kisti var 6 cm çapında, sat 31 ocak ,bat 03 mart, siklus 32 ,ilk bebek çalışması,9-10 ay deneme ,canada da yaşıyorum,
adetin 18. ve 19. günleri ovu testinde çift çizgiyi gördüm şu an adetin 23. günündeyim 9 gün kaldı regile :)inş kırmızılar yerine sağlıklı bebiş gelir:)amiinnn

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım?

ben malum 17 şubatta regl olmuştum bugün bitiyor
ve bugün test yapmaya ve çalışmalara başlıyorum kısmetse, tabii dün akşam ki gibi saat 8 de koltukta sızıp kalmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…