- 13 Aralık 2011
- 331
- 1
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kızlarrrr doktora gidiyorummmm kontrolll bakalım neler dicek 1.buçukda giricemmm dua edin bana bişi çıkmasınnnn hepinizi öpüyorum byeee :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr doktora gidiyorummmm kontrolll bakalım neler dicek 1.buçukda giricemmm dua edin bana bişi çıkmasınnnn hepinizi öpüyorum byeee :))))
hayirli haberle gelin insAllahhhhhhhhbu ay oluruna bıraktım bakalım yinede listeye ekleyin.9mart bat.
bende yarın doktora gidicem kontrole.bakalım rahim kalınlığı ne alemde.
bide smear testi yapmıştı doktor onun sonucunu alıcam.
benimde bugün yarın regl olmam lazım.inş hayırlısıyla olmam.sağlıklı bir bebiş oluşmuştur inş.
ovulasyon testiyle hamile kalan varmı kızlar bende denemek istiyorum nasıl yapılıyo ben hiç daha önce denemedimde
arkadaşlar merhaba
benim sat 30 ocaktı. 32 gün sürüyor adetim. ovulasyon testine göre yumurtlama tarihlerim 13-14 şubattı. ilişki oldu iki günde de. sanırım 10 gün içinde yerleşme olucak.
inşallah gelir bebişim inşallahhhh
Selammmm ben de ilk kez bu ay kullandım yorumlarınıza ihtiyacım var...topik hayırlı olsun umarım bollll bebişli bir topik olur liste gebe dolar taşar....benim sat 17 ocak bat 17 şubat denemede 16. ay yaş 30 gebe kalmaya çalışan arkadaşlara başarılar diliyorummmmmm...
evet cok kalan var tahmini yumurtlama gunlerinde tets ile yumurtladigi tespit edip ona gore iliski oluyor ve sasli olanlar hamis kaliyorrrr yada nasipleri olanlar diyelim biz bunlaraaaaaa
güzel haberlerle gelirsin inş.
hayirli haberle gelin insAllahhhhhhhh
Kızlarrr günaydın nasılsınızzzzz ????
ben doktora kontrol oldum dün çok şükr hiç bişi çıkmadı yumurtalıklar iyi dedi hatta fazla bile çalışıyor dedi idrar yollarında yda başka bi yerde sorun yok dedi alltan muayene etmedi 3 aydır korunmuyoruz dedim hatta ovulasyon testi yaptığımı söyledim güldü
yanlız bana alttan muayene etmedi ve kan testi istemedi ablamın bütün hamilileği boyunca gitttiği doğumunu yaptıran tanıdığımız bir doktor acaba beni baştanmı sağdı dedim :26: ama süper ilgilendi oturdu hepsini anlattı 1 yıl dedi yaşın küçük 3 ayı geçmiş 9 ay daha çalışın olmazsa arıştırmaya başlıcaz ama %99 bu 9 aylık sürede hamile kalırsın dedi moralde verdi olumlu etkiledi yani kadınlk organındn sorunun varmı dedi koku yanma acı kanama falan dedi hiç bi sorunum yok dedim (çok şükür) vitamin verdi folikasit hamile kalasıya kadar iç ve ilk 3 ayda içicez dedi (inşallahhhhh AMİNNN) muhakkak 2,3 gün arayla ilişki dedi hergün sperm için iyi değil dedi öle işte kızlarrr çok şükür bişi çıkmadı bir tek kan tahlili yaptırmadı ya onda takıldım neden acaba die inşallahh arkadaşlarımmm hamiş kalırız hayırlısıylaaaa beni merak ettiğiniz için çokkkk teşekkür ederimm buarada sağolunn iyi dilekleriniz için
çok şükür bişeyin çıkmamış maşallah.dilerim en yakın zamada gebe kalırsın.
ohhhhhhhhhhhhhhhh cok sukur cnm sen kana takilma folik aside devam et guzelim bnm birakma baklaimmm ay 7 gundur onuda icmedim ben diyetteyim yaaa hemen iceyim bir yildir iciyorum bnKızlarrr günaydın nasılsınızzzzz ????
ben doktora kontrol oldum dün çok şükr hiç bişi çıkmadı yumurtalıklar iyi dedi hatta fazla bile çalışıyor dedi idrar yollarında yda başka bi yerde sorun yok dedi alltan muayene etmedi 3 aydır korunmuyoruz dedim hatta ovulasyon testi yaptığımı söyledim güldü
yanlız bana alttan muayene etmedi ve kan testi istemedi ablamın bütün hamilileği boyunca gitttiği doğumunu yaptıran tanıdığımız bir doktor acaba beni baştanmı sağdı dedim :26: ama süper ilgilendi oturdu hepsini anlattı 1 yıl dedi yaşın küçük 3 ayı geçmiş 9 ay daha çalışın olmazsa arıştırmaya başlıcaz ama %99 bu 9 aylık sürede hamile kalırsın dedi moralde verdi olumlu etkiledi yani kadınlk organındn sorunun varmı dedi koku yanma acı kanama falan dedi hiç bi sorunum yok dedim (çok şükür) vitamin verdi folikasit hamile kalasıya kadar iç ve ilk 3 ayda içicez dedi (inşallahhhhh AMİNNN) muhakkak 2,3 gün arayla ilişki dedi hergün sperm için iyi değil dedi öle işte kızlarrr çok şükür bişi çıkmadı bir tek kan tahlili yaptırmadı ya onda takıldım neden acaba die inşallahh arkadaşlarımmm hamiş kalırız hayırlısıylaaaa beni merak ettiğiniz için çokkkk teşekkür ederimm buarada sağolunn iyi dilekleriniz için
merhaba kizlar Gurbetgüzeli yeni topigin hayirli olsun
ben de ov. testi yapiyorum iki gündür hatta bugün 3.gün ama sürekli pozitif cikiyor anlamadim gitti yaaa.. sogan kürü yapiyorum onun etkisi olabilir mi?? bi bilgisi olan varsa bana da söylesin lütfen
ohhhhhhhhhhhhhhhh cok sukur cnm sen kana takilma folik aside devam et guzelim bnm birakma baklaimmm ay 7 gundur onuda icmedim ben diyetteyim yaaa hemen iceyim bir yildir iciyorum bn
gurbetcim çookkkk sağolll canımarkadaşımmm çok şükür ya hiç birsey çıkmadı ya doktorda acayip moral verdi sağolsunnn o folikasitin zararı olmazmı hamile kalasıya kadar iç dedi nasip olursa kaç ay sonra olucak belli değil ya sormadım doktora onuda