- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
Benimki ilacin bitince gelebilirsin demişti test yapmak için ama adetimi bekliyorumÖylekadın doktoru bile kan almıyor canımı sıkıyo ultrasonla yok diyo geçiyor öyle yaptı 9 ay önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ilacin bitince gelebilirsin demişti test yapmak için ama adetimi bekliyorumÖylekadın doktoru bile kan almıyor canımı sıkıyo ultrasonla yok diyo geçiyor öyle yaptı 9 ay önce
Ne ilacı canımBenimki ilacin bitince gelebilirsin demişti test yapmak için ama adetimi bekliyorum
O bende de var göğüs siskinlig8 adet belirtisi de oldugu icin emin degilimBelirtim var kasıklarım çok ağrıyordu bugün adet olmam gerekiyor kasık ağrım gittigöğüsüm bir beden büyüdü emzirilcek çocğum var gibi ağrıyor
![]()
Adetimden önce çok az oluyordu şimdi aşırıyımO bende de var göğüs siskinlig8 adet belirtisi de oldugu icin emin degilim
Clomifen yumurta büyütmek için sonra da catlatma ignesi oldum bekliyorumNe ilacı canım
Bende clomifen kullandım doktor ultrasona gel dediğinde yumurta çok küçük olmaz dedi gittim ona sinirimden ilk defa ovu aldım takip ettim taa onun baktığından 9 10 gün sonra gerçekleşti yumurtlama görmesi zaten mümkün değildi bir doktor olarak bence tekrar gel haftaya bidaha bakalım demesi gerekiyorduClomifen yumurta büyütmek için sonra da catlatma ignesi oldum bekliyorum
Degistir doktorunuBende clomifen kullandım doktor ultrasona gel dediğinde yumurta çok küçük olmaz dedi gittim ona sinirimden ilk defa ovu aldım takip ettim taa onun baktığından 9 10 gün sonra gerçekleşti yumurtlama görmesi zaten mümkün değildi bir doktor olarak bence tekrar gel haftaya bidaha bakalım demesi gerekiyordu![]()
Herkes öyle diyor taa babaannemin bile doktoru kıyamıyom değiştirmeyeDegistir doktorunu
Olmaz öyle şey. Benle ilgilenmeyen doktor ile isim olmaz. Sevecen ilgili olmasi lazm. Bununla vakit harcamayinHerkes öyle diyor taa babaannemin bile doktoru kıyamıyom değiştirmeye![]()
Doğru ama dimi tekrar çağırması gerekirdiOlmaz öyle şey. Benle ilgilenmeyen doktor ile isim olmaz. Sevecen ilgili olmasi lazm. Bununla vakit harcamayin
EvetDoğru ama dimi tekrar çağırması gerekirdi
Senin kontrolde nasıldı varmıydı gelişmiş yumurta
Bir yumurta gelismisti iste olmazsa yapacak bisey yok nasip kismetSenin kontrolde nasıldı varmıydı gelişmiş yumurta
Çatlatma iğnesi yapmış en azından olur belki belirtin var mı kaç gün kaldı adetine?Bir yumurta gelismisti iste olmazsa yapacak bisey yok nasip kismet
Gecen ayda kullandim olmadi ilk degil yani. Belirtiler adet ile ayni olunca emin değilim bu yuzden belirti aramiyorum. Bat 28 4 gun kaldiÇatlatma iğnesi yapmış en azından olur belki belirtin var mı kaç gün kaldı adetine?![]()
Ben 6 aydır kullanıyorum ilk ay oldu ama kimyasal olmuş bide inşaAllah şimdi diye ümit ediyorumGecen ayda kullandim olmadi ilk degil yani. Belirtiler adet ile ayni olunca emin değilim bu yuzden belirti aramiyorum. Bat 28 4 gun kaldi
6 ay mi zararli değilmi o kadar kullanmakBen 6 aydır kullanıyorum ilk ay oldu ama kimyasal olmuş bide inşaAllah şimdi diye ümit ediyorum![]()
Vallah bizimki ikiye katladı tek işe yaramıyor diye6 ay mi zararli değilmi o kadar kullanmak
Yumurtlama dönemi dışında hiçbir zaman iki çizgi çıkmıyor bende. Hangi marka test kullanıyorsunuz?Ovulasyon zaten hep iki cizgi cikar. Renk koyu degil maalesef. Adet gecikmesini bekle
Nasil ya ? Ben yurt disindayim orda yok kullandığım marka. Ovulasyon her daim cift çizgi gösterir sadece yumurtlama zamani koyu gosterir sizinki hangi marka kiYumurtlama dönemi dışında hiçbir zaman iki çizgi çıkmıyor bende. Hangi marka test kullanıyorsunuz?